Okienko transferowe lato 2012
- jabolgo
- Kontakt:
Re: Okienko transferowe lato 2012
Najlepsze okno transferowe od 10 - 15 lat ... i co ... i trener 

Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
-
- Kontakt:
Fábio Coentrão, Jordi Alba lepszych na chwila obecno nie ma chybaarcio pisze:a ja swoje - LEWY OBROŃCA

- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Gareth BaleBania pisze:Fábio Coentrão, Jordi Alba lepszych na chwila obecno nie ma chybaarcio pisze:a ja swoje - LEWY OBROŃCA![]()
![]()

A co do okiynka, to całkiym dobre.
Teroz nojważniyjsze: czy bydzie fto mioł to poskłodac do kupy?
-
- Kontakt:
żodyn Sadlok na lewo . Sadloczek som godo że Smuda chcioł z niego na chama zrobić lewego obrońcy , a on tam mo ciężko , Maciek mo potencjał na środek i tam powinien być wykorzystany ...
- arturus1989
Panka i Straka, Malina, Starzynski ( jo w tego synka wierza umiejętności mo wielkie) i oczywiście Lisowski. Może jeszcze Jankes jako ofensywny pomocnik środek mocny jak nigdy.
-
- Kontakt:
A gdzie upchniemy Zieńczuka i Janoszkę?arturus1989 pisze:Panka i Straka, Malina, Starzynski ( jo w tego synka wierza umiejętności mo wielkie) i oczywiście Lisowski. Może jeszcze Jankes jako ofensywny pomocnik środek mocny jak nigdy.

Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
- Kirek
- Kontakt:
arcio pisze:a ja swoje - LEWY OBROŃCA

-
- Kontakt:
A wiedzom wiewiorki cos o Fornaliku? Do tyj pory godaly ze niy ma sie co martwic. Zmienilo sie cos moze?Witek46 pisze:Kochane wiewiórki, jednak wiedziały co mówią w sprawie Straki. No to teraz kontrakt z Panką nabiera nowego znaczenia. Super!
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
-
- Kontakt:
dobre wiesci gabor na rok podpisol misdauskas panka na trzy lata podpisol
-
- Kontakt:
info pewne?przemek.72 pisze:dobre wiesci gabor na rok podpisol misdauskas panka na trzy lata podpisol
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
przemek - piszemy o tym od 2 stron...arcio pisze:info pewne?przemek.72 pisze:dobre wiesci gabor na rok podpisol misdauskas panka na trzy lata podpisol

ps. Mindaugas, nie jakiś misdauskas - wiem,że Litwini nie zawsze mają łatwe imiona czy nazwiska, ale warto znać imiona Naszych graczy.

- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Peskovic - Szyndrowski,Stawarczyk,Sadlok,Djokic - Janoszka,Malinowski,(Straka,Panka),Zieńczuk - Jankowski,Piech ?
Aaa... I Waldek King

- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jest dobrze 

-
- Kontakt:
Chopy nie narzekejcie juz na ta lewo obrona ,bo odkad zyja tyla wzmocnien w Ruchu nie było