sparingi i przygotowania lato 2012
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: sparingi i przygotowania lato 2012
Smektała słabiutki dzisiaj niestety 

-
- Kontakt:
a był kiedyś w ogóle mocny?Ozor pisze:Smektała słabiutki dzisiaj niestety

- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
była nadziejawahadlo_cala_droge pisze:a był kiedyś w ogóle mocny?Ozor pisze:Smektała słabiutki dzisiaj niestety

-
- Kontakt:
Dla mnie mlodzi graja coraz lepiej mowa tu o Starzynskim jak i Wlodyka ten drugi mysle ze bd z niego ludzie 

-
- Kontakt:
Na plus dzisiej dla mnie Kuświk, Niedzielan, Starzyński. Starzyński ma za***isty styl poruszania się po boisku, coś w stylu Zidana i taki luz w nogach podczas gry
Jak się wyrobi, możemy mieć z niego wiele pożytku. Sadlok fajnie zagrał parę długich pilek.

-
- Kontakt:
No się wyrobi i odrazu zostanie sprzedany , poprostu tak sobie myśle głośnoDżem pisze:Na plus dzisiej dla mnie Kuświk, Niedzielan, Starzyński. Starzyński ma za***isty styl poruszania się po boisku, coś w stylu Zidana i taki luz w nogach podczas gryJak się wyrobi, możemy mieć z niego wiele pożytku. Sadlok fajnie zagrał parę długich pilek.
- Kirek
- Kontakt:
Przed Sadlokiem jeszcze bardzo dużo pracy by wrócić do tego poziomu z jakim od nas odchodził. Bardzo ważne jest, żeby jednak Baszczyński przyszedł.
Brawo Kuświk (świetne zachowanie przy bramce takie "Piechowe", znakomite podanie do Niedzielana) i Starzyński. W sumie cała 4 napastników dobrze lub bardzo dobrze. Znacznie gorzej wyglądały tyły zwłaszcza w Ruchu "I" moim zdaniem.
Brawo Kuświk (świetne zachowanie przy bramce takie "Piechowe", znakomite podanie do Niedzielana) i Starzyński. W sumie cała 4 napastników dobrze lub bardzo dobrze. Znacznie gorzej wyglądały tyły zwłaszcza w Ruchu "I" moim zdaniem.
-
- Kontakt:
Mie sie fes podobo gra Starzyńskiego! mom nadzieja ze zacznie czesciej grac ;]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pan Kołodziejczyk z Piasta chyba się lekko zagalopował:
" Odwołanie sparingu było skandalem. To było wyrazem niskiej etyki zawodowej pokazanej wobec tysiąca kibiców..."
Ja wiem, że to był sparing, ale bez przesady, szanować się trzeba. Mogli zadzwonić wcześniej to by Ruch wystawił ME i byłoby po sprawie.
Niech się pan wiceprezes zastanowi nad przyczyną tego skandalu, a nie skutkiem.
" Odwołanie sparingu było skandalem. To było wyrazem niskiej etyki zawodowej pokazanej wobec tysiąca kibiców..."
Ja wiem, że to był sparing, ale bez przesady, szanować się trzeba. Mogli zadzwonić wcześniej to by Ruch wystawił ME i byłoby po sprawie.
-
- Kontakt:
w dupach im sie poprzewracało od tego awansu,stadionu i pieniedzy z miasta
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Nie zostanie sprzedany. Wypozyczymy go do jakiejs 2 ligi zeby sie ogrywal sto lat.19_kRzysiek_20 pisze:No się wyrobi i odrazu zostanie sprzedany , poprostu tak sobie myśle głośnoDżem pisze:Na plus dzisiej dla mnie Kuświk, Niedzielan, Starzyński. Starzyński ma za***isty styl poruszania się po boisku, coś w stylu Zidana i taki luz w nogach podczas gryJak się wyrobi, możemy mieć z niego wiele pożytku. Sadlok fajnie zagrał parę długich pilek.
-
- Kontakt:
W przeciwieństwie do Ciebie nie mam tak jednoznacznego poglądu na tę sprawę. Z jednej strony jako kibic Ruchu trzymam naszą stronę, ale tak naprawdę, to nie rozumiem postawy naszych szkoleniowców. A z kim oni uzgadniają skład Ruchu na dany sparing? Po przeczytaniu oświadczenia Piasta, w którym wymieniają nazwiska i dotychczasowe dokonania piłkarzy, których mieli zamiar przetestować w meczu przeciwko nam, nie widzę powodu do takiej demonstracji.Mirek pisze:Pan Kołodziejczyk z Piasta chyba się lekko zagalopował:
A jak sobie pomyślę, że mamy tam grać swoje mecze, to takie zaognienie atmosfery pomiędzy klubami i kibicami nie wydaje mi się potrzebne i do końca przemyślane. Potem padają niepotrzebne słowa, kolejne jeszcze ostrzejsze odpowiedzi; na co to komu?
To jest ta lista piłkarzy, którzy mieli zagrać w sparingu:
Roman Konecny – Slovan Bratyslawa (136 meczów w lidze, 1 w Lidze Mistrzów, 3 w Pucharze UEFA)
Peter Struhar – Dunajska Streda/Austria Kapfenberger SV (84 mecze w lidze słowackiej, 10 meczów w Gambrinus Liga, 2 mecze w Bundeslidze, 15 meczów w lidze węgierskiej)
Benevente Wallach – Arka Gdynia
Matej Izvolt – Dubnica (153 mecze w lidze słowackiej, 16 strzelonych bramek)
Peter Hoferica – 76 meczów w lidze słowackiej
Adrian Sikora – 135 meczów w lidze polskiej, Reprezentant kraju (po wstępnych rozmowach kontraktowych)
Bartosz Bereszyński – Lech Poznań, U19 – 11 meczów, U20 – 1 mecz
Jarosław Ratajczak – Lech Poznań, U20 – 1 mecz
Ostatnio zmieniony 5 lip 2012, o 09:54 przez Witek46, łącznie zmieniany 1 raz.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Kontakt:
jeśli będziemy o tym pisać i się emocjonować, to media będą umiejętnie dolewać oliwy do ognia ku uciesze żaboli. Wg mnie nic wielkiego się nie stało, małe niedomówienie i tyle.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
Poza tym nosz Trener pokazoł jaja!
To swietna wiadomość, bo PZPN takich nie potrzebuje, tam niezbędni som fest układni!
Oznacza to, że WALDEK KING nie zostanie trenerem kadry!
To swietna wiadomość, bo PZPN takich nie potrzebuje, tam niezbędni som fest układni!
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mam podobne zdanie co Witek, pytanie dodatkowe brzmi czy King zachował by się tak samo dwa lata wcześniej i czy te jaja nie powiększyły się w ostatnich tygodniach z wiadomych powodów. Mam nadzieję że nie.maciek1973 pisze:Poza tym nosz Trener pokazoł jaja!