Europejskie Puchary 2012/2013
-
- Kontakt:
Re: Europejskie Puchary 2012/2013
Jednak chyba na KK, ale najpierw muszą Ci ją na nowo aktywować, skoro na ostatni sezon miałeś Karnet.
-
- Kontakt:
hpbaxter - a mozze tu cosik pilkarze maja do godki? Ze wolom grac na boisku na kierym znajom kozdo kepka trowy
godosz niy przydziesz? co foch? zachowujesz sie chobys niy wiedziol jako je nasza sytuacja i jak wyglado nosz stadion
t
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
godosz niy przydziesz? co foch? zachowujesz sie chobys niy wiedziol jako je nasza sytuacja i jak wyglado nosz stadion
t
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Kontakt:
Mosz racjo synku niy idz!!! Może jo sie na Twój bilet załapiahpbaxter pisze:Napaliłem sie na ten mecz ale jak widze szmaciarstwo naszego zarządu to płakać sie chce!! Nie pojadę i tyle ... Szmaciorze!!!

Tak czy inaczyj jest kaszana jak h**! Wszyscy o tym wiymy, szkoda że sie wszyscy gibcij niy ogarnyli, glacok mioł tyn remont już mieć skończony, Nasz skansen stoi 2 miechy i nic sie niy dzieje, 4 koła chopa na szpilu na kery sie czeko latami... skandal, no chyba że to grajki i Waldek wolom to grać na Cichej...
Szkoda, szkoda, myśla że mogłoby braknońć biletów na Gliwice...
-
"SYSTEM PŁATNOŚCI INTERNETOWEJ ZOSTAŁ ZABLOKOWANY - PROSZĘ UDAĆ SIĘ DO KAS BILETOWYCH"
Myślałem, że 27-go odblokują, skoro pisali, że będzie można kupić bilet on-line?!
Myślałem, że 27-go odblokują, skoro pisali, że będzie można kupić bilet on-line?!
- commandos
- Kontakt:
Jak nam zabiora WF, to mamy po pucharach.!
- ***sydney***
- Kontakt:
system komputerowy na zakup biletu on-line wciąż nieczynny. No szkoda...
Mieszkam 2500km od Chorzowa i jestem w tym czasie na urlopie w PL i jak nie dostanie mi się bilet to BRAK SŁÓW
Mieszkam 2500km od Chorzowa i jestem w tym czasie na urlopie w PL i jak nie dostanie mi się bilet to BRAK SŁÓW
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nie wiem co nawelowali moderatorzy ale od 3 lat jestem na forum. Jednak skasowali mi staż i nici z wypłaty jubilata
nie wiem co nawelowali moderatorzy ale od 3 lat jestem na forum. Jednak skasowali mi staż i nici z wypłaty jubilata
-
- Kontakt:
heh dobre na szpil z austria wieden nawet nie poszly wszystkie bilety a ty tu o gliwicach godoszrobotrix pisze:Mosz racjo synku niy idz!!! Może jo sie na Twój bilet załapiahpbaxter pisze:Napaliłem sie na ten mecz ale jak widze szmaciarstwo naszego zarządu to płakać sie chce!! Nie pojadę i tyle ... Szmaciorze!!!![]()
Tak czy inaczyj jest kaszana jak h**! Wszyscy o tym wiymy, szkoda że sie wszyscy gibcij niy ogarnyli, glacok mioł tyn remont już mieć skończony, Nasz skansen stoi 2 miechy i nic sie niy dzieje, 4 koła chopa na szpilu na kery sie czeko latami... skandal, no chyba że to grajki i Waldek wolom to grać na Cichej...
Szkoda, szkoda, myśla że mogłoby braknońć biletów na Gliwice...
-
- Kontakt:
Wiadomo o kerej beda grali? Bo trzeba jeszcze z roboty dojechac.
- ZYGa91
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Na bank ktoś bydzie siedzioł do 24 w klubie co by włączyć równo na początek dnia, pomyślcie czasami. Stawiam, że najwcześniej włączą ten system o 9, tak jak zaczynają sprzedaż w klubie, jeśli nie później.szwajcu pisze:"SYSTEM PŁATNOŚCI INTERNETOWEJ ZOSTAŁ ZABLOKOWANY - PROSZĘ UDAĆ SIĘ DO KAS BILETOWYCH"
jestem faszystą każdy to wie
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ZYGa91 pisze:Na bank ktoś bydzie siedzioł do 24 w klubie co by włączyć równo na początek dnia, pomyślcie czasami. Stawiam, że najwcześniej włączą ten system o 9, tak jak zaczynają sprzedaż w klubie, jeśli nie później.szwajcu pisze:"SYSTEM PŁATNOŚCI INTERNETOWEJ ZOSTAŁ ZABLOKOWANY - PROSZĘ UDAĆ SIĘ DO KAS BILETOWYCH"
A Ty myślisz, ze ktoś w klubie siedzi i czerwonym guzikiem to właczo ???
Ten system jest obsługiwany przez zewnętrzną firmę, i to ona może go ewentualnie włączyć bądź wyłączyć, a klub ino wydaje im zapewne dyspozycje jak już...
- ZYGa91
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja ino zauważ, że system "działa" ino szpilu nie ma wklepanego do niego, a wątpia co by to robiła zewnętrzna firma.
jestem faszystą każdy to wie
-
- Kontakt:
kuźwa co oznacza termin:
"Do zakupu biletu niezbędne jest posiadanie karty kibica (osoby, które dotąd jej nie wyrobiły mogą to zrobić w Strefie Kibica). Na mecz II rundy kwalifikacyjnej, który odbędzie się na stadionie przy Cichej nie obowiązują karnety z poprzedniego sezonu."
czy jak mom karnet od dwóch lat i nigdy ni emiołech jako takiej karty kibica, bo karnet robił za nia to teraz musza wyrobić specjelnie karta nowo, a za tydzień zaś karnet czy jaki ch..., czy po prostu ten zapis oznaczo co jest normalne, że po prostu na karnecie nie jest nabity ten mecz i musza go po prostu kupić i doładować tak jak na pp, już nie godomo, ze była godka, że w zamian za Łks będzie jakiś mecz, a teraz nawet nie ma pierwszeństwa sprzedaży ino znając życie jak nie będa mógł zdalnie zakupić ino jechać tam to będa ino może przy szczęśliwych wiatrach na trybuna główna. Zero pomyślunku
"Do zakupu biletu niezbędne jest posiadanie karty kibica (osoby, które dotąd jej nie wyrobiły mogą to zrobić w Strefie Kibica). Na mecz II rundy kwalifikacyjnej, który odbędzie się na stadionie przy Cichej nie obowiązują karnety z poprzedniego sezonu."
czy jak mom karnet od dwóch lat i nigdy ni emiołech jako takiej karty kibica, bo karnet robił za nia to teraz musza wyrobić specjelnie karta nowo, a za tydzień zaś karnet czy jaki ch..., czy po prostu ten zapis oznaczo co jest normalne, że po prostu na karnecie nie jest nabity ten mecz i musza go po prostu kupić i doładować tak jak na pp, już nie godomo, ze była godka, że w zamian za Łks będzie jakiś mecz, a teraz nawet nie ma pierwszeństwa sprzedaży ino znając życie jak nie będa mógł zdalnie zakupić ino jechać tam to będa ino może przy szczęśliwych wiatrach na trybuna główna. Zero pomyślunku
-
- Kontakt:
o ile dobrze pamiętom to za mecz z ŁKS była mowa o rekompensacie ale chyba na meczu ligowym a nie pucharowym,
ale jeśli na stary karnet nie można kupić biletu tylko trza wyrabiać specjalnie KIK to
ale jeśli na stary karnet nie można kupić biletu tylko trza wyrabiać specjalnie KIK to

- Rafi88
- Kontakt:
Już można kupować bilet przez neta
Ruch LEGENDA BEZ KOŃCA
Nie Zapomnij Gdzie Się Urodziłeś!! Horní Slezsko!!!

Nie Zapomnij Gdzie Się Urodziłeś!! Horní Slezsko!!!

-
- Kontakt:
miechowiner12 pisze:kuźwa co oznacza termin:
dzwonisz do klubu - tam ci podadzą numer karnetu i logujesz się na ten numer - kupujesz bilet.
wiem, bo właśnie sam tak zrobiłem, bilecik zakupiony
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)