Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
L_M
-
Kontakt:
Swego czasu na Ruchu wychodzila gazetka "Niebiescy". Teraz cos nie widze jej na rynku. Czy wsrod kibicow jest zapotrzebowanie na tego typu wydawnoctwo? Wiele klubow w Polsce ma tego rodzaju gazetke.
Kto z Was kupowal "Niebieskich", czego mu w niej brakowalo, czego wymagalby od tego typu gazetki.
W jakiej kwocie powinna zmiescic sie cena egzemplarza, i co chcielibyscie w nim znalezc. A kto wie, moze juz niedlugo...

-
Gość
hm...
Cena - wg mnie 2-3 zlote.
Zawartosc - jakies wywiady, zdjecia, analizy, statystyki, opisy wyjazdow.
No i nie mozna zapomniec o wierszykach Huty

-
Bolek
-
Kontakt:
Te czasopismo pojawilo sie szybciej i jeszcze szybciej zniknelo, niestety nie mialem okazji go kupic. W takiem czasopismie powinny byc umieszczaen roznorakie wywiady dotczace spraw RUCH-u,jakies statystyki itp.,its

cena kolo 2 zl
Gość pisze:No i nie mozna zapomniec o wierszykach Huty
zgadzam sie z przedmowca , nie moze ich zabraknac

[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]
-
Viro
wydaje mi sie ze powinno wychodzic one raz w miesiacu zeby miec co opisywac bo to 4 mecze , kolorowe zeby bylo z fotkami i cena ok 5 zeta
pozdro
-
Gość
Panowie mamy stronkę ... więc dlaczego by raz w miesiącu nie wydać kolorowego pisemka odnośnie naszego klubu, najciekawsze informacje kilka fotek wiadomo z jakiego źrodła

no i po sprawie pamietajmy w tym nowym roku o tych ktorzy nie mają NETU ...
Z niebieskim pozdrowieniem:
Wojtek O.
-
Viro
wszystko jest do przeskoczenia oczywiscie jezeli w to sie zaangazuje bede robil to spolecznie fajnie jakby sie znalazlo tania drukarnie albo trzeba poprostu pogadac z kilkoma osobami a kase by sie przeznaczalo na oprawy pozdro
-
DjMaciar
-
Kontakt:
cos w stylu gazetki statystyk to kiedys kibole sami robili i kserowali za dawnych czasow brali za to grosze doslownie chyba 0.20 gr. i trz mozna bylo duzo sie dowiedziec dostep byl w kasach potem gazetka z kolorowa okladka wychodzila a teraz nic nie ma
ja bym sobie moze zaprenumerowal cos takiego moze byl by dostep do kibicow z poza granic kraju np 5 zl +kosz wysylki mysle ze nie jeden niebieski nie z kraju by reflektowal
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
-
KK
-
Kontakt:
No jak juz rok temu o gazetce marzylem, to kumpel sie smial...
Teraz jednak duzo sie zmienilo...
Lukas rzucil znowu temat no i mysle ze jesli skompletujemy silna redakcje to moze byc dobrze...
Wiec moze taki maly nabor? Ale trzeba bedzie sie wykazac... Robimy to spolecznie... Moze ma ktos kontakt np. z kims z NIEBIESCY lub SupeRRUCh? przydalby sie ktos kto mial w tym doswiadczenie, popelnil bledy i wie teraz jak ich uniknac...
Lukas ma kilka planow co do dzialow jak tesh, mam taki jeden... Moze moze...
A co do stronki tesh sie sporo zmieni...
Zapowiadamy 4 spore zmiany. Wiaze sie to z transferami:)
Z wplywow za wejscia (obecnie srednio pol tysiaca dziennie) jestesmy w stanie zakupic kilku czolowych graczy z rodem ze Slaska, w dodatku kibicow Ruchu :> :lol: 8)
-
Gość
Jeśli chodzi o błędy to... hmmmm mógłbym co nie co napisać na temat klubu ... ale czy prezes sie zgodzi ... wiesz znam jego podejście do ludzi (czyt. sponsorów) i wiem że jego święty tekst to "ile na tym zarobisz" ... za to skubańca nie lubię ... no chyba że się wytłumaczy ze swoich megalomańskich popędow... ALE CO MI DO TEGO JA TYLKO KIBIC JESTEM ...
-
Kosa
Kkubicki pisze:A co do stronki tesh sie sporo zmieni...
Zapowiadamy 4 spore zmiany. Wiaze sie to z transferami:)
Z wplywow za wejscia (obecnie srednio pol tysiaca dziennie) jestesmy w stanie zakupic kilku czolowych graczy z rodem ze Slaska, w dodatku kibicow Ruchu :> :lol: 8)
Moze coś więcej na ten temat- jakie zmiany itp ??
Pozdro
-
KK
-
Kontakt:
Np. zautomatyzowanie stronki (mniej bykow, duuuzo wiecej statystyk i szybkosccccc), cos dla obcokrajowcow ktorzy nie znaja polszczyzny, ktos sie pojdzie na mecz to siadzie i....
Po kolei postaramy sie uruchamiac te dzialy
Tak wiec podwijamy rekawy panowie i do roboty!

-
blumen
Ja uważam że wszystko co dotyczy RUCHU ma sens .
Szczególnie jest to ważne dla wszystkich tych co nie mają netu,
ale i ja i wielu chętnie kupiło by znowu " Niebieskich".
Myślę że cena 5 zł mogła by być jezeli gazeta byłaby wydawana na
takim papierze jakpoprzednio.
P.S.
"Bolek" pismo "Niebiescy" było wydawane przez 7 miesięcy w cenie
3,50 zł i było naprawdę OK.
Bez obrazy ale za 2 zł to można kupić takie codzienne brukowce
jak Sport i Trybunę Śląską ale nie porządną NIEBIESKĄ GAZETĘ
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH NIEBIESKICH
-
Viro
mysle , ze pomysl jak powiedzialem wczesniej bardzo dobry i bede sie staral pomoc jak tylko moge
napewno o rade co do pisma moge poprosic redaktora TMK bo znam go osobiscie a on jakby nie bylo odniosl sukces
jeszcze jedna sprawa to taka , ze niechacialbym aby to pismo bylo uzaleznione od klubu.
tzn- dobra wspolpraca z klubem jak najbardziej, ale jezeli wiadomo i kazdy widzie , ze jest zle a klub mowi , ze jest dobrze i w gazetce tez pisze sie ze jest ok
i mam pytanko
jak widzicie wydawanie tej gazetki co jaki czas??
ja jestem za tym zeby byl to miesiecznik
pozdro
-
L_M
-
Kontakt:
No Viro tez planujemy zeby to byl miesiecznik. Co do wspolpracy z klubem - strona tez wspolpracuje z klubem i nic nie jest nam narzucane ani nic z tych rzeczy. Natomiast wspolpraca musi byc, bo po pierwsze jest to korzystne dla nas pod wieloma wzgledami, po drugie to w kocu gazeta o Ruchu i skad mielibysmy czerpac niektore informacje, a po trzecie kwestia sprzedazy - przeciez trzeba to robic m.in na stadionie.
Dzieki ze mozemy na Ciebie liczyc, w razie czego, jak wszystko by wypalilo to damy znac.
-
Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Czy jesteście w stanie powiedzieć czy Ruch będzie miał w sprzedazy zdjęcia piłkarzy ? Z tym pytaniem powinienem iść raczej do gdzieś wyżej, ale wiem, że jesteście lepiej poinformowani ode mnie. Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: arcio, Google [Bot] i 45 gości