Stroje
-
Re: Stroje
Nie będziemy mieli takich jak Bełchatów Bielsko czy gliwice bo oni kupują u pośredników i w swoich barwach maja jeden lub 2 wzory do wyboru my u producenta będziemy mieli wiecej wzorów większy wybór
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Kontakt:
mogły by być takie:

albo:

Bo niczego więcej po adidas spodziewać się nie można.

albo:

Bo niczego więcej po adidas spodziewać się nie można.
- Radvan138
- Kontakt:
mi sie fest stroje od grecji podobaja 

- Blaszany
- Kontakt:
NIEBIESKIE niych bydom jak nojbarzyj nawionzane do lat mistrzowskich 89'.... takie retro... czyli całe niebieskie i ino biołe 3 paski na rynkowku...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
[img]https://fbcdn_sphotos_d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/599856_10150950672532259_1731128156_n.jpg[/img]
A ja bym cos takiego widział, nie ma jak to pomarzyć
wyjazdówka bomba:)
A ja bym cos takiego widział, nie ma jak to pomarzyć

wyjazdówka bomba:)
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!
-
- Kontakt:
simonsays pisze:Alez mialem nosasimonsays pisze:Adidas a potem Nike to chyba stroje, które mają najlepsi. Mysle, ze czas w Ruchu na adidasa!!Ja sie osobiscie ciesze.
Tu niektorzy pisza, ze Belchatow itd tez maja. Ale jest taka roznica, ze np Zaglebie Lubin chyba dwa lata do tylu sie zaopatrywalo w sprzet w zwyklej hurtownii sprzetu (w Krakowie obok Ronda Grzegorzeckiego). Z tym ze to sa wzory dostepne dla kazdego. Mam nadzieje, ze Adidas cos extra dla nas wyda...
Może być też tak, że to klub zaprojektuje stroje a Adidas nam je tylko wyprodukuje, kiedyś słyszałem, że to właśnie od klubu wpływały wcześniej propozycje co do strojów.

-
- Kontakt:
typowy adidas oryginal, zejszczołbych sie ze szczenścio! stroje marenie, nikt juz takich nie ma i nawiązują do historii, dla mnie piękne czasy.Blaszany pisze:NIEBIESKIE niych bydom jak nojbarzyj nawionzane do lat mistrzowskich 89'.... takie retro... czyli całe niebieskie i ino biołe 3 paski na rynkowku...

-
- Kontakt:
Takie cos w barwach Ruchu kupuje odrazu po nierozsadnej cenie.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
- Kontakt:
jest jakaś magiczna moc w tym stylu adidasa, te które ma Chelsea obecnie też są fajne choć to już nie to samo. jeśli adidas to tylko original, będziesz w takim razie Wiesiek drugi w kolejce 

-
- Kontakt:
napewno nie bedemy mieli jak Chelsea albo inno topowo druzyna europy to bydom zwykle koszulki z nowej kolekcji niestety nie jestemy taka druzyna gdzie na dzien dorby sie sprzeda kilka tysiecy replik koszulek meczowych a jak jednak sie ich tyle rozejdzie to moze na nastepny sezon bedziemy mieli unikalne a tak bedziemy mieli takie do wybory jak 90% klientow Adidasa
-
- Kontakt:
niy ma szans na orignalsa, niy tyn branding, moze jako casual ale na 100% niy do fusbalerow.
Przy odrobinie pracy sami mozecie sie tako zrobic, kupic orginalno naszyc herb, dodrukowac weglokoksa i mozna kozaczyc na miescie.
Przy odrobinie pracy sami mozecie sie tako zrobic, kupic orginalno naszyc herb, dodrukowac weglokoksa i mozna kozaczyc na miescie.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
-
- Kontakt:
Dobrze że jest adaś, bołech sie co by niy wziyli puma bo by my jeszcze dostali treski z tymi paskudnymi kraglami co mo kadra italii na euro... bleeee
-
- Kontakt:
Chelsea i Shalke mają fajne stroje, Ruch dostanie coś z masowej produkcji.
Adidas w swoim katalogu ma 7 rożnych kompletów z czego jedne to znane wszystkim pasiaki w których gra Lechia Gdańsk i GKS Katowice. Na 99% ruch zagra w jednej z tych koszulek:

Znając adidasa będzie się się starał wcisnąć nam jeden z pierwszych wariantów.
Adidas w swoim katalogu ma 7 rożnych kompletów z czego jedne to znane wszystkim pasiaki w których gra Lechia Gdańsk i GKS Katowice. Na 99% ruch zagra w jednej z tych koszulek:

Znając adidasa będzie się się starał wcisnąć nam jeden z pierwszych wariantów.
-
- Kontakt:
ostastnio najlepszo.
ciekawe jak by wygladoł Grzelak w tyj obcisłej ehhehe :-))
ciekawe jak by wygladoł Grzelak w tyj obcisłej ehhehe :-))