a co za różnica czy w 300 czy w 2000?MaRko22 pisze:Tylko co to za feta w 300 osób? Chyba, że do tego czasu otworzą reszte stadionu w co wątpie.
Tutaj nie trzeba dodawać kogo kosztem najlepiejElmer pisze:ale nie kosztem Cidrów![]()
Dysco-Polo-Craxa ? To już nie jest nawet śmiesznetik tak pisze:józa jak kiedys kupił licencjo tak tera ja opylo...
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstra ... omosc.html
Boże chroń Ruch przed takimi typami jak wojciechowski...
Podobno to Zawisza Bydgoszcz ,ARka Gdynia albo WaRta PoznańMirek pisze:W Sporcie wyczytałem, że to nie Cracovia, że gada z klubem z nizszej klasy
Warta?? :O no chyba będa musieli dzielic stadion z KuchenkorzamiNIEBIESKA GODULA pisze:Podobno to Zawisza Bydgoszcz ,ARka Gdynia albo WaRta PoznańMirek pisze:W Sporcie wyczytałem, że to nie Cracovia, że gada z klubem z nizszej klasy
Nie cygań :zdziwiony: jokeempe1 pisze:
moze jednak cygany wykupiom ta licencjo![]()
my sie tu smiejemy a na SportSlaski.pl teraz 2 wiadomosciHombReee... pisze:Nie cygań :zdziwiony: jokeempe1 pisze:
moze jednak cygany wykupiom ta licencjo![]()
![]()
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
I dobrze bo ciekawe jak by liczyli majstry w takim wypadku? Średnia? Suma? Pochodna?Mirek pisze:W Sporcie wyczytałem, że to nie Cracovia, że gada z klubem z nizszej klasy
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot], uszy i 28 gości