Ciekawe, że akurat 3 mecze na wyjezdzie mamy my i szczewa, oni dlatego, że myślą, że do rundy wiosennej skończą ten ich k urnik i będą mogli grać u siebie, a dlaczego my? Bo tak wyszło? Wątpie.ponzo pisze:Nie dorabiajmy ideologii do terminarza ,MY i szczewa 3 mecze na wyjeżdzie,Widzew, JAGIELLONIA u siebie.Podobne terminarze są co roku.
Sezon 2012/2013
-
Re: Sezon 2012/2013
-
- Kontakt:
skad Wy wiecie o co wnioskowol nasz klub? kazdy zespol mo prawo przeslac sugestie/prosby przed ustalaniem terminarzu, i te prosby moga byc uwzglednione lub nie
-
- Kontakt:
Roni zabole maja podzial pol na pol a nie jak chcieli na jesien duzo wyjazdow a wiosna prawie tylko u siebie.
a pozatym nie sadzicie ze trocha te rozgrywky sa przeciwko nom bo nie zapominejcie ze my na poczatku mogymy grac jeszcze w pucharach europejskich i bedemy za***rdalac caly miesion w drodze jak tak to bedzie wyglondac to za rozowo nastepny sezon nie bedzie
a pozatym nie sadzicie ze trocha te rozgrywky sa przeciwko nom bo nie zapominejcie ze my na poczatku mogymy grac jeszcze w pucharach europejskich i bedemy za***rdalac caly miesion w drodze jak tak to bedzie wyglondac to za rozowo nastepny sezon nie bedzie
- Yego
W kazdym cywilizowanym kraju gra sie raz u siebie raz na wyjezdzie, przeplatanka. Raz tylko w sezonie zdarza sie ktos gra 2 mecze pod rzad u siebie lub 2 pod rzad na wyjezdzie. Za to w polsce musi byc zawsze inaczej. 3 wyjazdy na poczatek sezonu, tak na dzien dobry, jak dla mnie nie jest ok, bo chcialbym miec w sierpniu mecze u siebie, no ale to Polska wlasnie. Superpucharu tez nie bylo bo na narodowym w garazu policja radia nie umie wlaczyc. Dziki kraj i tyle.
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać

- Yego
Wie ktos jak to bedzie z kartami Kibica w przyszlym sezonie? Stare z tego co wiem traca waznosc, czyli stare karty do skrzynki ze zbiorem pamiatek meczowych i wyrabiamy nowe? Czy jak to bedzie?
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać

-
- Kontakt:
No Panowie 3 wyjazdy w wakacje
Będzie szansa się wykazać w za***istych liczbach ! 

-
- Kontakt:
Niy do konca niy ma problymuLukas89 pisze:Każda kolejka od piątku do poniedziałku - Nie ma problemu, żeby Piast grał w piątek, a My w poniedziałek...west72 pisze:17 -to kolejka ...mecz przyjaźni ; dla psiarni większe zagrożenie jeśli mecz odbedzie sie w Gliwicach więc może jednak wolą aby ten mecz odbył sie na CichejElmer pisze:Mieliśmy grać wymiennie z Piastem, a tymczasem w 17. kolejce dwa mecze mogą być w Gliwicach. To rodzi przypuszczenia, że może jednak nie będziemy całego sezonu grali przy Okrzei.
Pierwszy mecz "u siebie" w lidze zagramy w połowie września![]()
![]()
murawa Piasta jest jeszcze na gwarancji a firma kiero ja zaklado stawio warunek ze aby gwarancja byla wazno to mozna z niej korzystac przez 2-4 godziny tygodniowo
-
- Kontakt:
faktycznie ino 8 "u siebie?"miechowiner12 pisze:jo chyba nie umia liczyć,RuchChorzów1920 pisze:nono, nieźle pomyślane z tym terminarzem!![]()
oby tylko na wiosne Ruch gral na C6 a nie w Gliwicach i mamy majstra(pod warunkiem dobrej jesieni)! 9meczy z 15 u siebie! tego nie można spierd...
bo mnie wyłazi klasyczny podział 7-8 jesień 8-7 wiosna. Po za tym, że jest ten terminarz tak, że gromy kilka meczy pod rząd to nic innego nie widza dziwnego.
PS. Szkoda ino, że majstra będemy świętować na wyjeździe no chyba, że już po meczu z Legią będemy mieli bezpieczno przewaga

- forrest
- Kontakt:
Marek79 nie wiem czy masz rację czy nie ale troche to by bylo bez sensu jak niektóre treningi na murawie w jednym dniu mogą trwać 2 godziny a gdzie dopiero cały tydzień wiec jeśli masz ta informacje to pokaz skąd bo narazie wydaje mi sie ze to co napisałeś to głupota.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
GRZYBEK DO MŁYNA!!!

- art82
- Kontakt:
Wprawdzie nie wiem czy te pierwsze 3 mecze na wyjeździe to przypadek, czy też nie, ale biorąc pod uwagę czynniki czysto sportowe, a także umiejętności piłkarskie tych drużyn (LECH - wiele porażek z nimi na wyjeździe czy to we Wronkach czy Poznaniu, Widzew - nikomu nie gra się tam łatwo, będzie ciężko o zwycięstwo, Śląsk - mistrz Polski, być może będą wzmocnieni) -------NIE JEST TO DOBRY TERMINARZ i nie ma się z czego cieszyć. Wogóle będzie to tzw. sezon przejściowy, my praktycznie każdy mecz będziemy grali na wyjeździe [choć liczę, że dzięki Nam - piłkarze w Gliwicach poczuja się jak u siebie!!]. Wiem, że poprzeczka została wysoko postawiona, ale trzeba być realistą. Zobaczymy jak będzie w pucharach, a potem bardzo ważny początek ligi - oby szybko zaczęli punktować, bo po porażkach zaczyna się nerwówka.
z żabkami tradycyjnie mecz będzie rozgrywany w niezbyt letniej pogodzie - delikatnie mówiąc (swoją droga nie pamiętam kiedy graliśmy z nimi u siebie np w sierpniu czy lipcu ?? przypomni ktoś). Taki off top : ciekawe ile będą chcieli biletów
no i na koniec żeby nie było że tylko narzekanie , ta seria meczów :
4. kolejka - 15-16 września: Ruch Chorzów - Korona Kielce
5. kolejka - 22-23 września: Ruch Chorzów - Zagłębie Lubin
6. kolejka - 29-30 września: Podbeskidzie Bielsko-Biała - Ruch Chorzów
7. kolejka - 6-7 października: Ruch Chorzów - GKS Bełchatów
powinna (MUSI!!) przynieść trochę punktów (mniej niż 10 będzie porażką).
z żabkami tradycyjnie mecz będzie rozgrywany w niezbyt letniej pogodzie - delikatnie mówiąc (swoją droga nie pamiętam kiedy graliśmy z nimi u siebie np w sierpniu czy lipcu ?? przypomni ktoś). Taki off top : ciekawe ile będą chcieli biletów

komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.
-
- Kontakt:
Pyjter, do tego terminarza dołóż jeszcze 2r.PP 11 sierpnia.
-
- Kontakt:
Z żabolami w sierpniu, graliśmy w 2008 , oczywiscie u nich .
-
- Kontakt:
RuchChorzów1920 pisze:nono, nieźle pomyślane z tym terminarzem!![]()
oby tylko na wiosne Ruch gral na C6 a nie w Gliwicach i mamy majstra(pod warunkiem dobrej jesieni)! 9meczy z 15 u siebie! tego nie można spierd...
Mozna mozna nie ma zeczy nie mozliwych
podobnie chyba bylo dwa lata temu jak mnie pamiec nie zawodziponzo pisze:Nie dorabiajmy ideologii do terminarza ,MY i szczewa 3 mecze na wyjeżdzie,Widzew, JAGIELLONIA u siebie.Podobne terminarze są co roku.
-
- Kontakt:
forrest pisze:Marek79 nie wiem czy masz rację czy nie ale troche to by bylo bez sensu jak niektóre treningi na murawie w jednym dniu mogą trwać 2 godziny a gdzie dopiero cały tydzień wiec jeśli masz ta informacje to pokaz skąd bo narazie wydaje mi sie ze to co napisałeś to głupota.
tu mosz jedyn z przykladow
http://www.mmpulawy.pl/artykul/pilkarze ... pcza-trawe
i tak jak tam pisze byl i jest to problem wszystkich klubow w Polsce kiere trynuja na bocznych a tylko szpile graja na glownym boisku
niekiere kluby mialy jeszcze ostrzyjsze warunki utraty gwarancji
-
- Kontakt:
z zabkami mecz otwarcia w 2002art82 pisze:Wprawdzie nie wiem czy te pierwsze 3 mecze na wyjeździe to przypadek, czy też nie, ale biorąc pod uwagę czynniki czysto sportowe, a także umiejętności piłkarskie tych drużyn (LECH - wiele porażek z nimi na wyjeździe czy to we Wronkach czy Poznaniu, Widzew - nikomu nie gra się tam łatwo, będzie ciężko o zwycięstwo, Śląsk - mistrz Polski, być może będą wzmocnieni) -------NIE JEST TO DOBRY TERMINARZ i nie ma się z czego cieszyć. Wogóle będzie to tzw. sezon przejściowy, my praktycznie każdy mecz będziemy grali na wyjeździe [choć liczę, że dzięki Nam - piłkarze w Gliwicach poczuja się jak u siebie!!]. Wiem, że poprzeczka została wysoko postawiona, ale trzeba być realistą. Zobaczymy jak będzie w pucharach, a potem bardzo ważny początek ligi - oby szybko zaczęli punktować, bo po porażkach zaczyna się nerwówka.
z żabkami tradycyjnie mecz będzie rozgrywany w niezbyt letniej pogodzie - delikatnie mówiąc (swoją droga nie pamiętam kiedy graliśmy z nimi u siebie np w sierpniu czy lipcu ?? przypomni ktoś). Taki off top : ciekawe ile będą chcieli biletów![]()