Propozycja piosenki

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ

Czy podoba Wam się ta piosenka i jestescie za jej wykorzystaniem na meczach?

tak
94
39%
nie
145
61%

Liczba głosów: 239

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#46 Post autor: Neo » 18 paź 2004, o 20:58

zonkil pisze:psycho#1 napisal
To może i ja dorzuce coś od siebie
"Rzeki przepłynołem, góry pokonałem,
i niebieską eRke dzisiaj całowałem,
całowałem eRke bo jestem chorzowski,
cało Polska śpiewo Ruch jest mistrzem Polski."
---------------------------------------------------------
niezle za***isty tekst
SUPER :!: :lol:
Mi sie podoba :lol:
Całość jest supeR :lol:

Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#47 Post autor: Neo » 18 paź 2004, o 21:07

Goscioo pisze:mi sie strasznie podoba piosenka stara, dawno juz nie spiewana na naszym stadionie a jak jest spiewana to mala czesc kibic ja spiewa. Chodzi mi o "niebieska eRke" co sie na niebie mieni :>
Skądś to znam. Ja chodze zwykle na rodzinny bo mam za friko. I jak wstane i zaczynam z młynem śpiewać to pół sektora na mnie wywala gały jakby nie wiedziała co ja robie i wielce zdziwieni. I to mnie wpienia...

fazi_bangow
Kontakt:

#48 Post autor: fazi_bangow » 24 paź 2004, o 14:09

Viro pisze:a ja widzialem taka stara kasete z lat 80 kiedy caly stadion chyba przez 15 -20min bez przerwy ryczal RUCH RUCH HKS to byl efekt nie do wyjebania :lol:
Skad miałeś tą kasete ?? chętnie bym ją zobaczył czy też psłuchał hehe :)
Moze byśmy zrobili jakis spiewnik ale pełny tzn cały tekst każdej znanej nam piosenki bo nie wszyscy znają wszystkie piosenki

Mam jeszcze jedną fajną piosenke :

Ruchu Chorzów kocham Cię, Tobie oddam serce swe, serce swoje jedyne oddam mojej drużynie.

A co do Niebieskiej Erki to jest chyba tak ale nie jestem pewein :P

Niebieska erka na niebie(bieli) sie mieni Ruchu Chorzów to jest znak, Jej kibice są niezwyciężeni, boi się ich cały świat, boją sie ich kibice angielscy boją się ich nawet holenderscy, boją się ich kibice amika, boi sie ich cała Polska liga ... dalej niepamiętam o ile coś było :oops:

snajper

#49 Post autor: snajper » 24 paź 2004, o 14:27

trocha zes namieszoł ale mniejwiecej 8)

Awatar użytkownika
Blaszany
Kontakt:

#50 Post autor: Blaszany » 24 paź 2004, o 14:29

to jo bych był za tym coby prowadzoncy młyn ryczoł Kaaaa eeeS, a młyn ryczy RUUCH!!! prowadzoncy Kaaaaa eeeeeS - młyn: RUUUCHH
i tak przez totalnie 5 minut!!!ale cołe 5 minut!!!

abo RUCH RUCH HKS RUCH RUCH HKS RUCH RUCH HKS RUCH RUCH HKS ale bes 5 min bez przerwy....

snajper

#51 Post autor: snajper » 24 paź 2004, o 14:32

za***isty pomysł a przy wejsci na stadion kozdy dostanie tabletki na gardło bo po takich 5 minutach idzie switnac :roll:

Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#52 Post autor: Neo » 24 paź 2004, o 14:33

fazi_bangow pisze:
Viro pisze:a ja widzialem taka stara kasete z lat 80 kiedy caly stadion chyba przez 15 -20min bez przerwy ryczal RUCH RUCH HKS to byl efekt nie do wyjebania :lol:
Moze byśmy zrobili jakis spiewnik ale pełny tzn cały tekst każdej znanej nam piosenki bo nie wszyscy znają wszystkie piosenki

Ruchu Chorzów kocham Cię, Tobie oddam serce swe, serce swoje jedyne oddam mojej drużynie.

Niebieska erka na niebie(bieli) sie mieni Ruchu Chorzów to jest znak, Jej kibice są niezwyciężeni, boi się ich cały świat, boją sie ich kibice angielscy boją się ich nawet holenderscy, boją się ich kibice amika, boi sie ich cała Polska liga ... dalej niepamiętam o ile coś było :oops:
Ja mam na twardym całą Niebieską ERke jak ktoś chce to mu moge przesłać. To nie jest tekst!!! Normalnie jak kibole śpiewają!!!

snajper

#53 Post autor: snajper » 24 paź 2004, o 14:35

NeoKibol19R20 pisze:
fazi_bangow pisze:

Ja mam na twardym całą Niebieską ERke jak ktoś chce to mu moge przesłać. To nie jest tekst!!! Normalnie jak kibole śpiewają!!!
dej to KKubickiemu on to wciepnie na stronka do multimediów :wink:

KK
Kontakt:

#54 Post autor: KK » 24 paź 2004, o 14:36

Jak najbardziej!

Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#55 Post autor: Neo » 24 paź 2004, o 14:38

Nie chce sie chwalić ale ja mam tego w ci**e :lol:

Awatar użytkownika
KOCHŁOWICE
Kontakt:

#56 Post autor: KOCHŁOWICE » 24 paź 2004, o 15:28

Tyn pomysl od Blaszanego z tym Kaaaaaa eeeeeeeS RUCH jest za***isty i nie godejcie ze my by nie mogli spiewac przez 5 minut,na innych stadionach za***rdalaja jedna piosenka po 20 minut i loni jakos potrafia to My tyz potrafimy!!
[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]

snajper

#57 Post autor: snajper » 24 paź 2004, o 15:35

ostatnio własnie szło to zauwarzyc jak my umiemy :roll: garstka ludzi spiewo a reszta wygodnie w fotelik i paczom co sie dzieje :(

Awatar użytkownika
Blaszany
Kontakt:

#58 Post autor: Blaszany » 24 paź 2004, o 15:44

snajper... a był to młyn czy zaś normalny sektor kaj wszyjscy byli wymieszani?

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#59 Post autor: Patton » 24 paź 2004, o 16:33

Jakie KS Ruch? Ma byc Ruch Ruch HKS!!! Ai tak najpiekniejsze jest, jak wszyscy zaspiewaja Hej Niebiescy ole 8)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
KOCHŁOWICE
Kontakt:

#60 Post autor: KOCHŁOWICE » 24 paź 2004, o 16:44

Patton pisze:Jakie KS Ruch? Ma byc Ruch Ruch HKS!!! Ai tak najpiekniejsze jest, jak wszyscy zaspiewaja Hej Niebiescy ole 8)
Zgadzom sie z Toba, ale przydolby sie nowy okrzyk bo piosenek dluzszych i tak prawie nikt nie konczy :cry: a mysla ze efekt bylby za***isty :D
[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]

ODPOWIEDZ