Roni2580 pisze:Damiano pisze:To z jakimi numerami bydom grać jak wszystkie zastrzeżone bydom. Cieślika numer też zastrzec tak samo jak Gucia, Wyrobka, Wilimowskiego i dziesiątki innych
Grzybek dzięki za wszystko
To samo mogą powiedzieć w Milanie ? W ten sposób oddaje się hołd piłkarzom, którzy dla klubu są kimś więcej niż zawodnikami, robi się to w dwóch momentach albo zaraz po zakończeniu kariery zawodniczej zawodnika albo po śmierci. Jak sam widzisz większość z wymienionych przez Ciebie piłkarzy żyje a bodajże za czasów Wilimowskiego na strojach nie było numerów.
Marek Wleciałowski
Waldemar Fornalik
Krzysztof Warzycha
Mariusz Śrutwa
Joachim Marx
Henryk Alszer
to tak z głowy i na szybko a pominąłem dziesiątki innych. Ten Klub nie zastrzegł numeru pana Geradra Cieślika więc o czym tu pisać ...
P.S. druga porcja :p
Bronisław Bula
Eugeniusz Faber
Dariusz Fornalak
Zygmunt Maszczyk
Antoni Nieroba
i wielu wielu innych którzy powinni dostąpić tego zaszczytu
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.