Okienko transferowe lato 2012

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
szaRanczaLaziska
Kontakt:

Re: Okienko transferowe lato 2012

#436 Post autor: szaRanczaLaziska » 18 maja 2012, o 13:26

Abbot te drewno niech odejdzie i kasa bydzie do Piecha, najwieksze zarobki a gro padlina sztyjc

niebieski73
Kontakt:

#437 Post autor: niebieski73 » 18 maja 2012, o 13:34

Z niewolnika nie ma pracownika, jak Grodzicki chce iść to wynocha. Już roz wszystkich robił w ch..., potem go niby przekonała wspaniało atmosfera w szatni, teraz godo że Ruch mo pierwszeństwo, a za chwila coś dupcy o Lechii. Albo dziennikarze kręcą, albo facetowi sie w łebie przewraco. Co do Pecha, to uważom że powinien podpisać nowy kontrakt, żeby klub przy sprzedaży na nim coś zarobił. Jakby nie patrzeć to Ruch wyciągnął Arkowi pomocno dłoń, Fornalik ukształtowoł jako piłkarza, w tym Klubie się wybił. Myśla, że Arek o tym pamięto...

empe1
Kontakt:

#438 Post autor: empe1 » 18 maja 2012, o 13:37

niebieski niewiesz jak jest naprawde to nie p........ okineko sie zaczyna niedlugo a kto niema ntraktu dziennie jest w innym klubie a jesli jestes taki naiwny i wierzysz wszystko co w gazetach pisze to wierz dalej w to

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#439 Post autor: Ozor » 18 maja 2012, o 13:41

Z niewolnika nie ma pracownika, jak Grodzicki chce iść to wynocha. Już roz wszystkich robił w ch..., potem go niby przekonała wspaniało atmosfera w szatni
ale grał dalej i to znacznie lepiej jak wczesniej.
Wszystkie te doniesienia prasowe traktujcie z przymrużeniem oka ;)
A na obronę naszej polityki transferowej mogę dodac iż nikt z zawodników którzy odchodzili oszałamiającej kariery nie zrobił.

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#440 Post autor: Thoth » 18 maja 2012, o 13:43

Ozor pisze:A na obronę naszej polityki transferowej mogę dodac iż nikt z zawodników którzy odchodzili oszałamiającej kariery nie zrobił.
mało tego niektórzy wrócili abo chcą wracać ;)
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

niebieski73
Kontakt:

#441 Post autor: niebieski73 » 18 maja 2012, o 13:54

empe1 - skoro ty wiesz co jest prowdą a co p... to prosza cie napisz mi tu, byda mądrzejszy. Widocznie w Luedenscheid mają lepsze info

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#442 Post autor: HKSADIK » 18 maja 2012, o 14:11

GW pisze:Kapitan Ruchu zaprzecza: Żadnych testów we Wrocławiu

Rafał Grodzicki nie potwierdza wiadomości "Super Expressu", który poinformował, że piłkarz niebieskich był w czwartek na badaniach w Śląsku Wrocław.

- Tak, pojechałem tam zaraz po śniadaniu z prezydentem Chorzowa, a potem zdążyłem jeszcze wrócić na kolację z drużyną, którą to zakończyliśmy sezon - ironizuje piłkarz.

- Prawda jest taka, że cały dzień byłem na Śląsku. Informacja o testach we Wrocławiu zaskoczyła mnie. No, ale kto wie? Może jest coś na rzeczy - zastanawia się kapitan Ruchu, którym interesuje się też Lechia Gdańsk.

Zawodnikowi z końcem czerwca kończy się kontrakt z Ruchem i na pewno stąd zainteresowanie innych klubów. - Tak jak już mówiłem - priorytet ma Ruch. W przyszłym tygodniu jestem umówiony na rozmowę z prezesem Dariuszem Smagorowiczem. Po niej będę mądrzejszy - kończy.

kattowitz
Kontakt:

#443 Post autor: kattowitz » 18 maja 2012, o 14:15

HKSADIK pisze:
GW pisze:Kapitan Ruchu zaprzecza: Żadnych testów we Wrocławiu

Rafał Grodzicki nie potwierdza wiadomości "Super Expressu", który poinformował, że piłkarz niebieskich był w czwartek na badaniach w Śląsku Wrocław.

- Tak, pojechałem tam zaraz po śniadaniu z prezydentem Chorzowa, a potem zdążyłem jeszcze wrócić na kolację z drużyną, którą to zakończyliśmy sezon - ironizuje piłkarz.

- Prawda jest taka, że cały dzień byłem na Śląsku. Informacja o testach we Wrocławiu zaskoczyła mnie. No, ale kto wie? Może jest coś na rzeczy - zastanawia się kapitan Ruchu, którym interesuje się też Lechia Gdańsk.

Zawodnikowi z końcem czerwca kończy się kontrakt z Ruchem i na pewno stąd zainteresowanie innych klubów. - Tak jak już mówiłem - priorytet ma Ruch. W przyszłym tygodniu jestem umówiony na rozmowę z prezesem Dariuszem Smagorowiczem. Po niej będę mądrzejszy - kończy.
I wszystko w temacie Grodka. :cwaniak: Takich newsów w sezonie ogórkowym będzie mnóstwo. Przygotujcie się na to. Za chwila będą Nom ponownie Kinga transferować.

viperR
Kontakt:

#444 Post autor: viperR » 18 maja 2012, o 14:17

..a co Grodzicki musi mieć dożywotni kontrakt w Ruchu.. Wiela on już tu gro..4 lata..nie rozumicie że może poprostu chce zmienić otoczenie.. dla samego siebie!? a choćby i dla pieniędzy, to co z tego..

wy też cały czas robicie w jednej firmie że nie myślicie po jakimś czasie o innej, czy zmieniocie robota jak wam coś nie pasuje?

Piech też wiecznie w Ruchu grać nie będzie..to co wtedy..tyz sie kożdy obrazi?

zdupił sytuacja z ZL w styczniu ale chyba winy odkupił rundą wiosenną...czyż nie?

zawodnicy przychodzą i odchodzą..jak zostanie super, jak odejdzie, to dziekujemy i powodzenia gdzieś indziej.

więc niech każdy troche zluzuje to momentu kiedy się wyjaśni wszystko, a nie od razu z jęzorem na chłopa.

OnlyRuch
Kontakt:

#445 Post autor: OnlyRuch » 18 maja 2012, o 14:20

viperR pisze:..a co Grodzicki musi mieć dożywotni kontrakt w Ruchu.. Wiela on już tu gro..4 lata..nie rozumicie że może poprostu chce zmienić otoczenie.. dla samego siebie!? a choćby i dla pieniędzy, to co z tego..

wy też cały czas robicie w jednej firmie że nie myślicie po jakimś czasie o innej, czy zmieniocie robota jak wam coś nie pasuje?

Piech też wiecznie w Ruchu grać nie będzie..to co wtedy..tyz sie kożdy obrazi?

zdupił sytuacja z ZL w styczniu ale chyba winy odkupił rundą wiosenną...czyż nie?

zawodnicy przychodzą i odchodzą..jak zostanie super, jak odejdzie, to dziekujemy i powodzenia gdzieś indziej.

więc niech każdy troche zluzuje to momentu kiedy się wyjaśni wszystko, a nie od razu z jęzorem na chłopa.
Mysla ,ze lazi o to ,ze albo sie godo b albo a , rok temu juz byl w zaglebiu i nagle zas do Ruchu przyszedl bo tamci go w dupa kopli... Albo sie odlazi albo nie...
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32286,titl ... omosc.html

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#446 Post autor: HKSADIK » 18 maja 2012, o 14:21

Super Express to te samo zrodlo, ktore twierdzilo ,ze Grodzicki wczoraj na testach we Wroclawiu byl ;)

viperR
Kontakt:

#447 Post autor: viperR » 18 maja 2012, o 14:24

żodyn przed podpisaniem umowy Ci się nie przyzno że odchodzi..bo jak sie cos zmieni to wyjdzie tak jak w styczniu.. wszyscy mają nauczka z ZL, a teraz jeszcze z Fojutem kery pewnie teraz zostanie na lodzie..

jak zmieniosz robota to przed podpisaniem umowy tyż godosz że odchodzisz?
nie, składosz wypowiedzenie jak żeś jest 100% lub 200% pewny, on mo umowa do 30 czerwca więc pewnie nic do tego czasu nie powie..
Ostatnio zmieniony 18 maja 2012, o 14:25 przez viperR, łącznie zmieniany 1 raz.

bluefil
Kontakt:

#448 Post autor: bluefil » 18 maja 2012, o 14:24

mulan pisze:nie wyobrażam sobie obrony bez Grodzickiego :/
Jeszcze pol roku temu, wiekszosc pisala krzyz na droge. Dzieki i nie bedziemy plakac. Zagral troche lepsza polowke sezonu, ale nie ma zadnej gwarancji, co bedzie wyczynial w nastepnej rundzie. Jak dla mnie to zawdonik, ktorego warto zatrzymac, ale nie za wszelkie pieniadze. Juz tyle razy chcial odejsc, juz mial podpisane kontrakty, zeby na koniec nie zostac na lodzie podpisal z nami na 6 miesiecy. Ja nie lubie takiej niestabilnej sytuacji. Moze znow na rok podpisze i zobaczy jak mu runda wyjdzie. Albo podpisuje na 2 lata, albo niech idzie gdzie indziej.
Co do Zienczuka. Moim zdaniem to byla najlepsza jego runda i szczyt mozliwosci w tym wieku. Dolozyla sie do tego niezla forma reszty zawodnikow i wyszlo jak wyszlo. Nie zdziwi mnie jak w kolejnej rundzie bedzie dramat. Pamietacie Zajaca, a nawet Grzybka z wczesniejszej rundy? wieku sie nie da oszukac. Dac mu sensowna pensje na rok, ale niz powyzej 40tys.
Jakos jestem spokojny o nasze transfery. Darek chyba juz wrocil na dobre tory biznesowy i wyleczyl rany po upadku Pronoxu.
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

Awatar użytkownika
commandos
Kontakt:

#449 Post autor: commandos » 18 maja 2012, o 14:26

hahaha ale daliscie sie wpuscic w maliny media haha.
Rozmowy trwaja za zamknietymi drzwiami, a gazety i portale nieźle manipuluja plotkami.
Patrzcie czesto na zrodlo tych tanich rewelacji.
Ostatnio zmieniony 18 maja 2012, o 14:29 przez commandos, łącznie zmieniany 1 raz.

empe1
Kontakt:

#450 Post autor: empe1 » 18 maja 2012, o 14:35

Niebieski prawda jest taka ze ci obiecuje ze w tych dwoch miesiacach kazdy z naszych zawodnikow bedzie kilkakrotnie sprzedany a kilkadziesiat do nas przyjdzie i przy kazdej nowej wiadomosci tutaj ze zaczyna wielkie pieprszenie mo ktos wydupiac jak sie nie podoba albo ze tego a tego nie chcemy.

wiec dopoki niema nic oficjalnego wszyscy powinni sie tu z komentarzami powstrzymac

Zablokowany