Okienko transferowe lato 2012
- Patton
- Kontakt:
- ZYGa91
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Okienko transferowe lato 2012
http://sportslaski.pl/gracz-ruchu-na-te ... ,info.html
Mateusz Kwiatkowski, 20-letni napastnik Ruchu Chorzów, przebywa na testach w I-ligowej Cracovii. Z kolei Arkadiusz Lewiński, obrońca "Niebieskich", po sezonie opuści Cichą.
Mam nadzieję, że Kwiatkowskiego mają zamiar puścić ino na wypożyczenie, bo synek nieźle grał w sparingach swego czasu.
Mateusz Kwiatkowski, 20-letni napastnik Ruchu Chorzów, przebywa na testach w I-ligowej Cracovii. Z kolei Arkadiusz Lewiński, obrońca "Niebieskich", po sezonie opuści Cichą.
Mam nadzieję, że Kwiatkowskiego mają zamiar puścić ino na wypożyczenie, bo synek nieźle grał w sparingach swego czasu.
jestem faszystą każdy to wie
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam
-
- Kontakt:
Cracovia mo kasa, zeby sie nie skonczylo jak z Flisem...
priorytetem zostaje obrona, bo obecnie zostal nom Stawarczyk (Szyndrowski i Djokic po artroskopii - ile trwalo dojscie do siebie temu drugiemu po tym samym zabiegu widzielismy jesienia), do tego Grodzicki, ktoremu konczy sie kontrakt, no i ewentualnie Lewczuk... juz w tym roku mielimy malo obroncow, a co dopiero teraz...
dodatkowo, jakby Ruch zrobil juz jakis transfer to: (chodzi o obrona)
- mimo wszystkich problemow (finanse i ogolno opinia o klubie) moze zachecic kogos kim sie interesujemy by przejsc do Ruchu, bo ten zawodnik uwidzi, ze cos sie dzieje w klubie pozytywnego
- pomoze zdecydowac Grodzickiemu czy lepi przedluzyc kontrakt z Ruchem, czy odejsc m.in. z powodu konkurencji (to taki wariant optymistyczny,
)
mom nadzieja, ze Grodzicki przedluzy kontrakt o conajmni dwa lata, bo mimo wszystko bez niego obrona lezala, a wiosna miol udano
priorytetem zostaje obrona, bo obecnie zostal nom Stawarczyk (Szyndrowski i Djokic po artroskopii - ile trwalo dojscie do siebie temu drugiemu po tym samym zabiegu widzielismy jesienia), do tego Grodzicki, ktoremu konczy sie kontrakt, no i ewentualnie Lewczuk... juz w tym roku mielimy malo obroncow, a co dopiero teraz...
- mimo wszystkich problemow (finanse i ogolno opinia o klubie) moze zachecic kogos kim sie interesujemy by przejsc do Ruchu, bo ten zawodnik uwidzi, ze cos sie dzieje w klubie pozytywnego
- pomoze zdecydowac Grodzickiemu czy lepi przedluzyc kontrakt z Ruchem, czy odejsc m.in. z powodu konkurencji (to taki wariant optymistyczny,

mom nadzieja, ze Grodzicki przedluzy kontrakt o conajmni dwa lata, bo mimo wszystko bez niego obrona lezala, a wiosna miol udano
Ostatnio zmieniony 15 maja 2012, o 17:56 przez 19aRtuR20, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Kontakt:
Jezu, przestałem rozumieć po Polski19aRtuR20 pisze:…
- moze mimo wszystko zachecic kogos jeszcze zdecydowac sie przejsc do Ruchu, bo uwidzi, ze cos sie dzieje pozytywnego
- pomoze zdecydowac Grodzickiemu, czy moze lepi zostac, czy odejsc m.in. z powodu konkurencji (to raczyj taki wariant optymistyczny)…

Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Kontakt:
nie zapominajmy o Grzesiu Baranie, ktoremu w tez sie konczy kontrakt. Moze cos jest na rzeczy, kto wie 

-
Sadlok najwyższo forma w Ruchu przez odejściem do Dyskopolo mioł na lewej obroniearcio pisze:Sadlok to nie jest lewy obrońca!!
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Sie zaczeło........ Bruno rozwiazol kontrakt kto nastepny ?
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32286,titl ... caid=1e741
Czyzby Powrot do Jagi ????

-
- Kontakt:
Sadlok , Baszczu i niech tu wracająOberschlesien pisze:Sie zaczeło........ Bruno rozwiazol kontrakt kto nastepny ?

-
ino nie Baran ;/adamo1289 pisze:nie zapominajmy o Grzesiu Baranie, ktoremu w tez sie konczy kontrakt. Moze cos jest na rzeczy, kto wie
https://t.me/pump_upp
-
- Kontakt:
oby to byl dobry znak
akurat na Bruno to Wojciechowski mogl zarobic, i to calkiem niezle
Chorzow czeka...
akurat na Bruno to Wojciechowski mogl zarobic, i to calkiem niezle
Chorzow czeka...

-
- Kontakt:
barany i owce na łąkę a nie do Chorzowa. Tutaj łąk nie ma, więc niech się pasie na polach brunatnych
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Baszczu nie wróci
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Chyba mi nie powiecie że chcecie sam Bruno 

-
- Kontakt:
ja, brakuje nam takiego gupka bruno co pewnie chce zarabiać wszyskie pieniądze świata i i sie łobrażo na cały świat jak sie go na ławie posadzi. Dzięki Boże że momy Waldka bo przez to takich lebrów sam nie ma
-
- Kontakt:
ŻoRski pisze:http://ekstraklasa.wp.pl/kat,53716,titl ... omosc.html Gdyby Widzew nam go wypożyczył to Waldek King oszlifowałby ten diament jak należy, korzyści byłyby dla wszystkich bezcenne.
Przesiedział by na ławce cały sezon i tyle by miał tej niby korzyść.