Okienko transferowe lato 2012
-
- Kontakt:
Re: Okienko transferowe lato 2012
Lepi zeby nic niy godol niz takie brednie jak wyzy. Jeszcze mo wazny kontrakt w Ruchu wiync niech sie wszczimie z komentarzami i wychwalaniami Lechii.
-
- Kontakt:
Apropos Ćwielonga:
stary wywiad z Weszlo.
http://www.weszlo.com/news/8643-Piotr_C ... eci_slonce
Pamiętam, że jak go przeczytałem to już nie chciałem żeby kiedyś wracał. Pewnie teraz sie boi, że jak wróci to już nigdy nie wyjedzie...
stary wywiad z Weszlo.
http://www.weszlo.com/news/8643-Piotr_C ... eci_slonce
Pamiętam, że jak go przeczytałem to już nie chciałem żeby kiedyś wracał. Pewnie teraz sie boi, że jak wróci to już nigdy nie wyjedzie...
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Kontakt:
Rafal1920 pisze:Lepi zeby nic niy godol niz takie brednie jak wyzy. Jeszcze mo wazny kontrakt w Ruchu wiync niech sie wszczimie z komentarzami i wychwalaniami Lechii.
a co on takiego zlego powiedziol ?? zostol zapytany na temat Lechii to powiedziol ze priorytetem jest przedluzenie umowy z Ruchem i pochwolo Lechia wiec sie pytom co takiego zlego powiedziol ??
P.S jak niewiesz co znaczy co znaczy slowo priorytet to sobie zobocz w Googlach
- 19flasteR20
- Kontakt:
Masowo wyprzedaz kojarzy mi sie z marketow co przewaznie konczy sie promocja cenowazip185 pisze:
Plus opinia jednego menedżera:- W tej chwili kluby mają już przygotowane listy zawodników, z którymi będą negocjować i trudno się spodziewać, żeby nagle wszyscy skusili się na piłkarzy Polonii, którzy do tej pory byli przecież nie do wyjęcia. Nie wydaje mi się, żeby prezes zarobił większe pieniądze na takiej masowej wyprzedaży – twierdzi jeden z bardziej znanych polskich menedżerów.
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Cwielonga brac na zmiennika Janoszki 

-
- Kontakt:
Dajcie spokój z tym Ćwielongiem!! Co on pokazał, że się tak nim jaracie?
Jedno co mu dobrze wychodzi, to grzanie ławy.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Stal Rzeszów, 1-1, Ruch Chorzów, 19 czerwca, 15:00 (6000). Marcin Imiołek 12 - Piotr Ćwielong 62.Harpo pisze:Dajcie spokój z tym Ćwielongiem!! Co on pokazał, że się tak nim jaracie?

-
- Kontakt:
mnie się Ćwielong głównie kojarzy z tym meczem
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MXrfh5yMIvc[/youtube]
jako zmiennik dla Janoszki? Czemu nie
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MXrfh5yMIvc[/youtube]
jako zmiennik dla Janoszki? Czemu nie
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Dudu biermy Dudu z Widzewa.Pozycje, które wymagają wzmocnień? Przede wszystkim lewa obrona i środek pomocy
8 asyst plus 8 asyst, Dudu+Zienczuk i momy miazga na lewyj!
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
-
Harpo pisze:Dajcie spokój z tym Ćwielongiem!! Co on pokazał, że się tak nim jaracie?
akcja w tym sezonie z Zagłębiem Lubin- palce lizać. Po za tym Janoszka jest strasznie nierówny i przyda się ktoś na jego pozycję, ktoś kto nie jest gorszy od niego. Niektórzy chyba zapomnieli po tych sponsorach i suckcesach, że Ruch to dalej biedny klub, i jeśli priorytetem jest środek pomocy i obrona, to na inne pozycje trzeba brać osoby z kartą na ręku albo tanie.
-
- Kontakt:
ze spalonego.Ozor pisze:Stal Rzeszów, 1-1, Ruch Chorzów, 19 czerwca, 15:00 (6000). Marcin Imiołek 12 - Piotr Ćwielong 62.Harpo pisze:Dajcie spokój z tym Ćwielongiem!! Co on pokazał, że się tak nim jaracie?
tez jestem przeciwko jego sprowadzaniu, gdyz mamy wzmacniac druzyne podobno. oczywiscie ten spalony powyzej to nie jest argument za czymkoliwek;)
kaj sie to moje poprzednie konto stracilo?!?!
- viktor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Grodzicki dobrze zaprezentował Sie w tej rundzie bardzo dobrze by było jak by został ale jak miał bym płacić inaczej jak miał bym wybierac komu zaproponowac podobne kontrakty a stac by mnie było tylko na jeden to niech przychodzi Sadlok a Rafał niech robi co chce
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
...drina goni kolejny drin remix browar,wóda,gin...
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a pamietacie jeszcze zolte buty Cwielonga?? jaka jazda byla po nim na forum, ze buty takie, a tu takie sety marnuje. Mimo wszystko przy prawdopodobnym odejsciu Grzyba przydalby sie zawodnik, ktory potrafi zagrac na jednym badz drugim skrzydle, chociaz wiadomo, skutecznosci to on juz nie poprawi, ten typ tak ma, ale zamieszania sporo potrafi zrobic.
-
- Kontakt:
50% grajków w naszej lidze robi zamieszanie.
Niebieskie serce od 1988 R.
-
- Kontakt:
Nie wiem czy to czas i miejsce na eksperymenty, ale niesamowicie mnie ciekawi, jak Pepe grałby u Waldiego. Mam przeczucie, że wszyscy bylibyśmy w lekkim szoku, na co Ćwielonga stać.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.