Jak Piast grał w Wodzisławiu to my tam jeździliśmy, więc możliwe, że nie tymbardziej, ze to jest nowocześniejszy stadion.Komik pisze:Rozumiem, że bez kibiców gości niestety?
Sezon 2011/2012
-
Re: Sezon 2011/2012
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Właściwie to na lokalizacje stadionu Piasta nie powinniśmy narzekać. Gliwice są doskonale skomunikowane jak na nasze warunki i dojazd do Gliwic nie powinien nikomu sprawiac kłopotu. Ludzie z Chorzowa, Katowic, Świon, Rudy, Myslowic, Siemianowic maja DTŚkę lub A4 więc szybko i wygodnie dojadą. Piekary, Bytom i okolice beda miec nową A1 więc droga zajmie kilkanaście minut. Południe też ma nieźle wpadają na A1 i szybko sa w Gliwicach. Pytanie tylko czy leniwcy z okolic stadionu Ruchu ruszą dupy i wsiądą do aut, autobusów i przyjadą na mecz, o reszte się nie martwię.
-
- Kontakt:
ludzie nie porownajcie Cichej z stadionami Jagi , Poloni , Podbeskidzia lub innych podobnych bo mowiac ze niema roznicy trzeba byc slepym bo jest bardzo mala ale zarazem bardzo wielka roznica bo wszystkie inne stadiony maja glowna trybune betonowom a my drewnianom wiec te porownanie jest tak samo jakbyscie Pinokio do Robocopa porownywali.
a by Chaje na Derbach nie bylo to moze z przymrugnieciem oka jak ostanie lata by nam pozwolono na niej grac a ze jest jak jest to trzeba do gliwic jehac
a by Chaje na Derbach nie bylo to moze z przymrugnieciem oka jak ostanie lata by nam pozwolono na niej grac a ze jest jak jest to trzeba do gliwic jehac
-
- Kontakt:
Swoją drogą mam nadzieje,że Cicha doczeka sie godnego pożegnania, bo wielu z nas sie tam wychowało i sobie nie wyobrażam bez mrugnięcia okiem opuścić bądź co bądź naszej świątyni 

Pnioki
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Benefis czy pożegnanie, jak kto chce niech nazywa, Grzybka na Cichej i będzie dwa w jednym.
-
- Kontakt:
powinna odbyć sie sprzedaż krzesełek i trawy ba nawet kawałka trybuny, kąsek dla wariatów niesamowity, fajnie oprawione z jakimś potwierdzeniem autentyczności i kolejka chętnych.
- jabolgo
- Kontakt:
Czy ktoś potrafi odpowiedzieć jak wygląda sytuacja z miejscem parkingowym pod stadionem w Gliwicach?
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
-
- Kontakt:
Takie "siedzisko" jak to ostatnio nasz spiker mawiał to byłaby fajna sprawa, nogi dorobić i masz krzesło, na niedzielny obiad do klusek i rolady jak znalazł 

Pnioki
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
I co to zmienia? Chyba tylko, to że u nich dach jest podtrzymywany słupami zasłaniającymi widoczność, a nasza trybuna, to może zabytek, ale perełka architektoniczna, dalej bardziej funkcjonalna niż kilkadziesiąt lat młodsze odpowiedniczki.empe1 pisze:ludzie nie porownajcie Cichej z stadionami Jagi , Poloni , Podbeskidzia lub innych podobnych bo mowiac ze niema roznicy trzeba byc slepym bo jest bardzo mala ale zarazem bardzo wielka roznica bo wszystkie inne stadiony maja glowna trybune betonowom a my drewnianom wiec te porownanie jest tak samo jakbyscie Pinokio do Robocopa porownywali.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- wariat1920
- Kontakt:
chyba kibice gości muszą być wpuszczani. Śląsk tez dostawał ultimatum jakies ze kibice gości musza byc wpuszczeni przez co pozniej musieli wrocic na Oporowską ale nie wiem na 100%Komik pisze:Rozumiem, że bez kibiców gości niestety?
Dzisiaj ide przez ulice głowe w górze trzymam dumnie motywuje mnie świadomość że wasz fan club leży w trumnie
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Na Oporowską wrócili, bo murawę zmieniali. Ultimatum dostali, ale PZPN się potem obsrał.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- andrzejn64
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak gadałem z kolegą to tu właśnie najgorzej bo nie ma parkingu dużego ino trza po osiedlach stawać. Wtedy się mogą przypałętać jakieś żabskie dzieci. Mówił mi, że tam raczej bezpiecznie, ale na sośnicy szczególnie mogą być kłopotyjabolgo pisze:Czy ktoś potrafi odpowiedzieć jak wygląda sytuacja z miejscem parkingowym pod stadionem w Gliwicach?
-
- Kontakt:
To nie parkuj na Sośnicy.... na WDŚ część szczewa też jeździło autami i jakoś nic się nie działo nie popadajmy w paranoje.andrzejn64 pisze:Jak gadałem z kolegą to tu właśnie najgorzej bo nie ma parkingu dużego ino trza po osiedlach stawać. Wtedy się mogą przypałętać jakieś żabskie dzieci. Mówił mi, że tam raczej bezpiecznie, ale na sośnicy szczególnie mogą być kłopotyjabolgo pisze:Czy ktoś potrafi odpowiedzieć jak wygląda sytuacja z miejscem parkingowym pod stadionem w Gliwicach?
- wariat1920
- Kontakt:
chopie mosz taki nick i sie boisz na Sosnicy parkowac?:D spokojnie Gornik Ci nic nie zrobiandrzejn64 pisze:Jak gadałem z kolegą to tu właśnie najgorzej bo nie ma parkingu dużego ino trza po osiedlach stawać. Wtedy się mogą przypałętać jakieś żabskie dzieci. Mówił mi, że tam raczej bezpiecznie, ale na sośnicy szczególnie mogą być kłopotyjabolgo pisze:Czy ktoś potrafi odpowiedzieć jak wygląda sytuacja z miejscem parkingowym pod stadionem w Gliwicach?

Dzisiaj ide przez ulice głowe w górze trzymam dumnie motywuje mnie świadomość że wasz fan club leży w trumnie
-
- Kontakt:
a czy tutaj chodzi o dach ???? chodzi o cala trybune co to da jak jest funkjonalna jak w czasie meczu by tam byl pozar to polowa nie zdazy ucieknonc bo ogien tak szybko sie rozejdzie jak niewiesz o co chodzi to sobie poszukej filmik z angli i sobie zobacz jak ladnie sie takie trybuny palajajo pisze:I co to zmienia? Chyba tylko, to że u nich dach jest podtrzymywany słupami zasłaniającymi widoczność, a nasza trybuna, to może zabytek, ale perełka architektoniczna, dalej bardziej funkcjonalna niż kilkadziesiąt lat młodsze odpowiedniczki.empe1 pisze:ludzie nie porownajcie Cichej z stadionami Jagi , Poloni , Podbeskidzia lub innych podobnych bo mowiac ze niema roznicy trzeba byc slepym bo jest bardzo mala ale zarazem bardzo wielka roznica bo wszystkie inne stadiony maja glowna trybune betonowom a my drewnianom wiec te porownanie jest tak samo jakbyscie Pinokio do Robocopa porownywali.