Sezon 2011/2012
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Sezon 2011/2012
Komisja ds. Licencji Ekstraklasy Polskiego Związku Piłki Nożnej rozpatrzyła pozytywnie wnioski Ruchu Chorzów i Podbeskidzia Bielsko-Biała.
90minut
90minut
-
- Kontakt:
I'm a man who walks alone
-
- Kontakt:
Już nie ma żadnych szans żeby grać na Cichej?
to jak myśmy nie dostali na Cichą licencje, to mam nadzieje że górnik jak złoży odwołanie to negatywnie je rozpatrzą, bo w tej chwili to lepszy stadion mają Szombierki Bytom niż górnik.
to jak myśmy nie dostali na Cichą licencje, to mam nadzieje że górnik jak złoży odwołanie to negatywnie je rozpatrzą, bo w tej chwili to lepszy stadion mają Szombierki Bytom niż górnik.
http://www.webproxy.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
klub z miasta na Z. będzie grać w Sosnowcu.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
mozna by pedziec że maja powrót do korzeni

Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
A co z Widzewem na 100% już nie dostaną tej licencji, bo z tego co wiem jak chodzi o zaległości finansowe to żadne odwołania już nie pomogą?
http://www.webproxy.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Otrzymanie licencji czy gra w Gliwicach? Proste pytanie. Na Cichą pewnie już nie wrócimy przez długie lata...
No to mamy sezon wyjazdowy
No to mamy sezon wyjazdowy
historiaruchu.pl
-
- Kontakt:
z jednej strony dobrze ze dostali licncja a z drugiej jak glugo tak pociagniemy grajac w gliwicach ??
-
- Kontakt:
Czyli co - wszystkie szpile w Gliwicach?
Ja tego trochę nie ogarniam.
Jeszcze niedawno sternicy Ruchu grali vabank i zapewniali, ze Cicha spełnia wszystkie warunki.
Po derbach wyceniono straty na 10 tys. zł.
Następnie ktoś policzył, ze potrzeba min. 4 milionów aby dostać licencje. Smagorowicz nawet mówił, ze rzeczywiste koszty mogą byc wyższe.
Nie wiem o co tu chodzi? Boje sie tylko, ze sportowo będzie dużo trudniej bo jednak Ruch mało przegrywał w Chorzowie (pomijając występy na Śląskim).
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Ja tego trochę nie ogarniam.
Jeszcze niedawno sternicy Ruchu grali vabank i zapewniali, ze Cicha spełnia wszystkie warunki.
Po derbach wyceniono straty na 10 tys. zł.
Następnie ktoś policzył, ze potrzeba min. 4 milionów aby dostać licencje. Smagorowicz nawet mówił, ze rzeczywiste koszty mogą byc wyższe.
Nie wiem o co tu chodzi? Boje sie tylko, ze sportowo będzie dużo trudniej bo jednak Ruch mało przegrywał w Chorzowie (pomijając występy na Śląskim).
-
- Kontakt:
Teroz to się modlić coby jak najszybciej skończyli SŚ co nie zmienia faktu że następny cały sezon gromy w Gliwicach.
P.S.
Jo całe życie dojeżdżom do Chorzowa na szpile więc mi to ganz egal Chorzów czy Gliwice - 22 km dalej. Co to jest? Byle mój Ruch obejrzeć. To jest najważniejsze.
P.S.
Jo całe życie dojeżdżom do Chorzowa na szpile więc mi to ganz egal Chorzów czy Gliwice - 22 km dalej. Co to jest? Byle mój Ruch obejrzeć. To jest najważniejsze.
-
- Kontakt:
dziwi mnie jedno jak Polonia Warszawa, Podbeskidzie czy nawet Jagiellonia która przecież nie wiadomo kiedy będzie miała dokończony stadion, dostały licencje na gre z tymi stadionami jakie mają a my z tak samo wyglądającą Cichą nie mamy szans jak to możliwe?!!!?
Batory Fans
-
Tak między bogiem a prawdą to ja nie wiem czego wy się w tych gliwicach obawiacie, stadion czysto piłkarski z akustyką taką, że 3 tyś ludzi ryczy głośniej niż u nas 10, na pewno lepsze to niż stadion Śląski 2 lata temu na kery przychodziło 7 kola ludzi. To nie jest taki stadion jak w Wodzisławiu czy Sosnowcu, na takim estadio na pewno nie stracimy atutu własnego boiska, i nie możemy powiedzieć ze gramy cały sezon na wyjezdzie.
-
- Kontakt:
dokladnie, nie ma co narzekac, Gliwice to obecnie najlepsze wyjscie dla nas 

UN'08
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bo u nich w tym sezonie nie było haji na stadionie a po drugie to nie są kluby ze Ślaska i wszystko w temacie. A tak na marginesie musioł kiedyś przyjść ten moment no i przyszedł. Szkoda tylko że nie na czas budowy nowego stadionu a na czas dokończenia SŚ.mrokol08 pisze:dziwi mnie jedno jak Polonia Warszawa, Podbeskidzie czy nawet Jagiellonia która przecież nie wiadomo kiedy będzie miała dokończony stadion, dostały licencje na gre z tymi stadionami jakie mają a my z tak samo wyglądającą Cichą nie mamy szans jak to możliwe?!!!?