nie sądza sezon życia w średniej druzynie ekstraklasy i już by chcioł góry złotateamdox pisze: Ktoś wspominał Patejuka ? jak dla mnie strzał w 10 !

nie sądza sezon życia w średniej druzynie ekstraklasy i już by chcioł góry złotateamdox pisze: Ktoś wspominał Patejuka ? jak dla mnie strzał w 10 !
Nigeryjczyka niy licza z wiadomych wzgledowUkah, Dudu i Panka pewnie długo nie pozostaną bezrobotni, bo wszyscy w Polsce grają od lat i zdążyli wyrobić sobie niezłą markę.
Panka rozegrol 27 szpili, Dudu 21.Litwin jest za to niezwykle wszechstronny. Może grać w środku defensywy i w drugiej linii. Tacy gracze też są na wagę złota. Dudu to za to jeden z najlepszych, o ile nie najlepszy lewy obrońca w ekstraklasie. W ubiegłym sezonie Brazylijczyk miał najwięcej asyst w lidze, więcej nawet od Sebastiana Mili ze Śląska Wrocław, słynącego z podań otwierających drogę do bramki.
ciekawo teoria jaśniej proszashogi222 pisze:ps. Lobodzinski i Bonin nie pasowaliby mentalnie do druzyny mam taka nadzieje
przeca jego trenerem czy menagerem był ten pajac i cymbał świerczewski nie dziwia sie że normalny zawodnik nie umioł sie z ciulem dogodać.shogi222 pisze:Lobodzinski w mediach nadawal na trenera i kolegow
wczesniej groł w Koronie a milionerstwo przez ten sezon mu w "milionerskim klubie z Łodzi wyparowało ze łba poza tym gdyby mioł richtig takie nawyki to by sie tego groclinu trzymoł rekami i nogami nawet w klubie kokosa.shogi222 pisze:a Bonin milioner z zabskimi korzeniami...
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Marek Nowak i 134 gości