Europejskie Puchary 2012/2013
-
- Kontakt:
Re: Europejskie Puchary 2012/2013
A wie ktoś czy Cicha w dalszym ciągu kwalifikuje się na rundy wstępne LE? Pamietam, ze gralismy nawet w 3 rundzie wiec te pierwsze dwie rundy bedziemy mogli grac w Chorzowie?

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dobrze by było nie wylosować drużyny z Gruzji i Białorusi bo wtedy możemy mieć kłopoty.
-
- Kontakt:
A z kim nie będziemy mieli kłopotów ? może inaczej , a z kim będziemy mieli lekko , łatwo i przyjemnie ???19kyjok20 pisze:Dobrze by było nie wylosować drużyny z Gruzji i Białorusi bo wtedy możemy mieć kłopoty.
Odpowiedź nasuwa się sama z NIKIM i każdemu będziemy musieli wydrzeć zwycięstwo z gardła , obecnie już nie ma tam słabeuszy . Teraz jest niestety tak ze wszyscy chcą wylosować Polski manszaft
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
przejmowanie współczynnika to trocha taki mit, sprawa polego na tym, że losowanie kolejnej rundy jest wcześniej niż zakończenie po przedniej czasami no i wtedy dana para jest rozstawiona po punktach lepszego, a jak zostanie ograny no to mo farta i niby gro w kolejnej rundzie ze słabszym nie rozstawionym, ale w jeszcze kolejnej rundzie już normalnie wraco do swojego itd.
W naszym wypadku nic to nie dobo czwarta runda jest losowana po zakończeniu trzeciej. Jakby było inaczej wtedy mieliby my:
rozstawienie w drugiej
nierozstawiony w 3 r
i szansa grać z nierozstawionym w 4 r (w przypadku losowania przed 3 rundą i wyeliminowania, kogoś o takim współczynniku w 3r, że w 4 też będzie rozstawiony)
w przypadku awansu do grup i losowania, nawet jakby my po drodze Liverpool wyeliminowali to i tak mamy swój współczynnika.
nie wiem czy jasno się wyraziłem, ale samego czegoś takiego jak przejmowanie współczynnika nie ma i nigdy nie było.
W naszym wypadku nic to nie dobo czwarta runda jest losowana po zakończeniu trzeciej. Jakby było inaczej wtedy mieliby my:
rozstawienie w drugiej
nierozstawiony w 3 r
i szansa grać z nierozstawionym w 4 r (w przypadku losowania przed 3 rundą i wyeliminowania, kogoś o takim współczynniku w 3r, że w 4 też będzie rozstawiony)
w przypadku awansu do grup i losowania, nawet jakby my po drodze Liverpool wyeliminowali to i tak mamy swój współczynnika.
nie wiem czy jasno się wyraziłem, ale samego czegoś takiego jak przejmowanie współczynnika nie ma i nigdy nie było.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- dominiq44
- Kontakt:
Finał w Amsterdamie... bydzcie poważni. Jak Ruch dojdzie do Finału... to nagrywom stan gry wyłączom komputer i ida spać...
A tak poważnie to jak już by my trefili na mocno drużyna to wolołbych np. Hannover 96 przynajmniej wyjazd będzie w rozsądnej cenie (na pewno taniej niż np. do Anglii czy Portugali
A tak poważnie to jak już by my trefili na mocno drużyna to wolołbych np. Hannover 96 przynajmniej wyjazd będzie w rozsądnej cenie (na pewno taniej niż np. do Anglii czy Portugali
wir sind blau & weiss
-
Drużyny z Walii, Białorusi i Albanii już czekają na Ruch Chorzów
http://www.sport.pl/sport-slask/1,12186 ... ja_na.html
http://www.sport.pl/sport-slask/1,12186 ... ja_na.html
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Znając życie to pewnie albo Albania albo Walia, bo przecież nie może być za blisko
Chociaż patrząc na połączenia lotnicze, to czarter z Walią by najlepiej pasował 

-
- Kontakt:
Jasne i jak zwykle Legia, PZPN, eNka i inne zle moce beda w tym maczaly palce zebysmy tak wylosowali....Adam1983 pisze:Znając życie to pewnie albo Albania albo Walia, bo przecież nie może być za bliskoChociaż patrząc na połączenia lotnicze, to czarter z Walią by najlepiej pasował
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
- OSH
- Kontakt:
Niełatwa droga polskich zespołów w europejskich pucharach
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-e ... omosc.html
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-e ... omosc.html
Godom dzis wom, ze zawsze jo, za moj HKS beda szol...

-
- Kontakt:
czymu mie to niy dziwiTomSky pisze:zostawmy se ich na faze grupowa...
ja wybieram BSC Young Boys Berno

- JPeeF
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wie ftos jak je potym z 3 rundom?chodzi mi o data bo nie wiem jak z urlopym 

-
- Kontakt:
w tym czasie bydziesz miol wakacjeJPeeF pisze:wie ftos jak je potym z 3 rundom?chodzi mi o data bo nie wiem jak z urlopym

- JPeeF
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jo se musza zaklepac wolne wczesnij i nie wiem jak to ugryzc
a nie wezna se 2 miechow wolnego bo takij wladzy nie mom:) hahahaha,dlatego chca wiedziec mniej wiecej data 3 rundy.

a nie wezna se 2 miechow wolnego bo takij wladzy nie mom:) hahahaha,dlatego chca wiedziec mniej wiecej data 3 rundy.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
na 90% trafimy na te kraje ponieważ UEFA przed losowaniem dzieli kluby wg położenia geograficznego.19kyjok20 pisze:Dobrze by było nie wylosować drużyny z Gruzji i Białorusi bo wtedy możemy mieć kłopoty.
A na pewno najlepszy kibicowsko wyjazd to na Vojvodine Nowy Sad. Choć pewnie piłkarsko nie byłoby łatwo.
Ostatnio zmieniony 9 maja 2012, o 21:32 przez mulan, łącznie zmieniany 1 raz.
Miłość jest najwyższą siłą wszechświata, to ona wprawia w RUCH