[29 kolejka] Cracovia Kraków - Ruch Chorzów 03.05.2012

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Kibic1983
Kontakt:

Re: [29 kolejka] Cracovia Kraków - Ruch Chorzów 03.05.2012

#61 Post autor: Kibic1983 » 2 maja 2012, o 19:52

Kris KLZ pisze:temat o Cracovii i Ruchu a nie o Jadze.... ;)
bardzo wazny mecz,w ktorym tylko 3pkt. moga nas zadowolic-nas kibicow oczywiscie,bo w klubie mysle ze po ostatnich "dokonaniach" pilkarzy mysle ze beda zadowoleni z sezonu nawet jak przegramy dwa ostatnie mecze.
bo beda gadac jaki to udany sezon.
dla nas kibicow-tylko zwyciestwo!!! :cwaniak:

Tylko ze widzisz jak chcesz wysoko zajsc to JAga tez musi wygrac albo przynajmnije zremisowac Legia remis Ruch wygrywa i wiadomo co

Bytrek
Kontakt:

#62 Post autor: Bytrek » 2 maja 2012, o 20:32

starawiara1973 pisze:a ja proponuje przygotować transparent i przypomnieć naszym piłkarzom o co grają bo takimi meczami jak z Podbeskidziem i ŁKS-em pokazali, że nie mają szacunku do kibiców.

przepraszam szacunek dla kogo? Dla tych ludzi co tak fajnie wspierali ich w derbach? czy za ten pełny stadion w meczu z Łks-em? Za to należy sie szacunek Chorzewskiemu kibicowi?

hornislezsko
Kontakt:

#63 Post autor: hornislezsko » 2 maja 2012, o 20:42

Bytrek pisze:
starawiara1973 pisze:a ja proponuje przygotować transparent i przypomnieć naszym piłkarzom o co grają bo takimi meczami jak z Podbeskidziem i ŁKS-em pokazali, że nie mają szacunku do kibiców.

przepraszam szacunek dla kogo? Dla tych ludzi co tak fajnie wspierali ich w derbach? czy za ten pełny stadion w meczu z Łks-em? Za to należy sie szacunek Chorzewskiemu kibicowi?
Nie, Chorzowskiemu kibicowi nalezy sie szacunek za wspieranie na kazdym spotkaniu! nie tylko w Chorzowie. Należy mu sie szacunek za to, że daje pieniądze za bilety, które po części idą na ich wypłaty ( w wiekszości nie małe).
Chyba jestes kibicem (tfu...sympatykiem) z przed tv, że uważasz, ze nie maja za co miec do nas szacunku.
Tak na marginesie panowie to oni nie grają dla nas (poza jednym lub dwoma wyjątkami) oni graja dla pieniędzy, co nie powinno nikogo zdziwić, bo to po prostu praca

_pnwk_
Kontakt:

#64 Post autor: _pnwk_ » 2 maja 2012, o 20:49

Bytrek pisze:przepraszam szacunek dla kogo? Dla tych ludzi co tak fajnie wspierali ich w derbach? czy za ten pełny stadion w meczu z Łks-em? Za to należy sie szacunek Chorzewskiemu kibicowi?
Skończ pi***olić społeczniaku!!! :wsciekly:
Jak Ci nie pasuje to na kadre smudy sie wybieraj a nie ma Ruch!!!!
Pamiętaj ze to Ci kibice z deRbów,których tacy jak Ty nazywają szambonurkami,dbają o Twoje du9sko,zebys mógł iść na mecz w koszulce i z szalikiem,nie martwiąc sie o to ze zaraz jakieś szczewskie ryje Cie obiją,bo chyba nie sądzisz ze ochrona meczowa,czyli największe ku*** i prowokatorki dbają o dobry stan Twojego ducha!!!! ku*** koniec pierdolenia na temat akcji na WDŚ!!!!

Ale tak to ku*** jest jak sie idzie raz w sezonie na mecz ze szczewami a o wyjazdach słyszy sie tylko z relacji na kibice.net czyli biblii dla co nie których!!!
Obrazek
NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!

Bytrek
Kontakt:

#65 Post autor: Bytrek » 2 maja 2012, o 20:52

hornislezsko pisze:
Bytrek pisze:

Nie, Chorzowskiemu kibicowi nalezy sie szacunek za wspieranie na kazdym spotkaniu! nie tylko w Chorzowie. Należy mu sie szacunek za to, że daje pieniądze za bilety, które po części idą na ich wypłaty ( w wiekszości nie małe).
Chyba jestes kibicem (tfu...sympatykiem) z przed tv, że uważasz, ze nie maja za co miec do nas szacunku.

No tak, nie jestem kibicem, w waszym mniemaniu, w sumie po części w moim też. Nigdy nie byłem na meczu, Ruchu i pewnie nigdy nie bezie mi dane być. Z Ruchem połączyła mnie tylko koszulka kupiona mi przez ojca na bazarze, w 2000 roku bo była najtańsza. Koszulka z napisem Reporter ( czy coś w tym stylu), od tamtej pory interesuje się losami Ruchu, najpierw sprawdzając wynik w telegazecie, a potem oglądając mecze w necie. Tyle jest z mojego kibicowania. Mi to wystarcza, ale jak widzę niektórym nie. niektórzy uważają ze piłkarze maja flaki wypluwać dla nich. Gówno prawda. Niebiescy w tym sezonie zrobili i tak już 200% ponad miarę.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#66 Post autor: gerhat » 2 maja 2012, o 21:07

stadion otwarty i frajerów przybywa, choćby nie wiem co tu pisoł ChachoR i s-ka, akcja na derbach to :wstyd: dla kibiców Ruchu, więcej o tym nie musza pisać o ile jakiś frajer nie będzie tu tej akcji zachwalał

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#67 Post autor: Raul22 » 2 maja 2012, o 21:20

wez sie ogranij koles. My nie jestesmy barcelona czy Realem ze bedziemy wygrywac z kazdym. Nasi pilkarze sprawili i tak nam duzo frajdy tymi wynikami, bo kazdy spodziewal sie srodka tabeli i nudnych meczy. A tu walczymy do konca o mistrza, a Ty piszesz ze pilkarze nie szanuja kibicow. Zrozum ze to pilka nozna i nie wygrywamy kazdego meczu bo nie mamy takiego potencjalu. Tez jestem wq na nich, bo moze zmascili szanse na jedynego mistrza ktorego bym w pelni swiadom przezyl, ale sami sobie zapracowali tym calym sezonem by o niego walczyc, wiec nie pieprz o braku szacunku. W tej rundzie w lidze przegralismy 1 mecz! na Legii. Z tymi pilkarzami ktorych mamy to cud. Co za ludzie :zdegustowany: :zdegustowany: :zdegustowany:

FredyKruger
Kontakt:

#68 Post autor: FredyKruger » 2 maja 2012, o 21:25

Brawo gerhat.
Nie dyskutuj z nimi to to sa bezmózgi. Glaca i wypasiony kark to ich atrybuty. Niech lepiej spozytkuja przerzucanie ciezarów na zapewnienie porządku na własnym stadionie, a nie wspieranie lub wręcz uczestnictwo w akcji szambonurków. Na wyjazdach to sobie moga ochraniać, ale kogo oni chcą ochraniać na stadionie w Chorzowie? Tego kompletnie nie rozumiem
Misiu, jeden z drugim!! W XXI wieku liczy się kasa, tylko kasa i jeszcze raz kasa! Historię, tradycję, honor można sobie między bajki włożyć! Przestańcie pisać, że ten jest nasz, ten jest gorol, ten czarny lub zółty, bo się kompromitujecie.

FredyKruger
Kontakt:

#69 Post autor: FredyKruger » 2 maja 2012, o 21:38

Najpierw wszczynają wija jako prowodyr, a później wielce chca ochraniać. Ludzie opamiętajcie się, przecież to jest jakas paranoja.
Misiu, jeden z drugim!! W XXI wieku liczy się kasa, tylko kasa i jeszcze raz kasa! Historię, tradycję, honor można sobie między bajki włożyć! Przestańcie pisać, że ten jest nasz, ten jest gorol, ten czarny lub zółty, bo się kompromitujecie.

Awatar użytkownika
19flasteR20
Kontakt:

#70 Post autor: 19flasteR20 » 2 maja 2012, o 21:45

@Fredy
Zeby dany klub liczyl sie w ekstraklasie nie moze miec samych ultrasow :P !
Ale ni rozumia jednego DeRby rzadza sie wlasnymi prawami i jesli psy czy scorpiony ni umia utrzymac porzadku to ich wina, bo od tego oni, sa.
Skonczie juz pie..olic o jednym i tym samym, bo smieszne to sie robi.
Jest, to tymat sportowy, a nie kibicowski.

FredyKruger
Kontakt:

#71 Post autor: FredyKruger » 2 maja 2012, o 21:53

JUż kończa, ale jeszcze napisza tak:
Jak mają jakieś sprawy do załatwienia, to poza stadionem, bo jak to beda załatwiac na stadionie to tylko ich ukochany klub bedzie na tym cierpiał i ponosił wszelkie konsekwencje z finansowymi włacznie.
Co do psów, to oni by mogli powiedziec tak:
Do zapewnienia porzadku na meczu potrzebuja potrzebują 2000 luda + sprzęt. Koszt jednego mecz szacują na milion. I co? Kto za to zapłaci? KLub? ;)
Ostatnio zmieniony 2 maja 2012, o 22:10 przez FredyKruger, łącznie zmieniany 1 raz.

pedro-sbl
Kontakt:

#72 Post autor: pedro-sbl » 2 maja 2012, o 22:04

Raul22 pisze:
wez sie ogranij koles. My nie jestesmy barcelona czy Realem ze bedziemy wygrywac z kazdym. Nasi pilkarze sprawili i tak nam duzo frajdy tymi wynikami, bo kazdy spodziewal sie srodka tabeli i nudnych meczy. A tu walczymy do konca o mistrza, a Ty piszesz ze pilkarze nie szanuja kibicow. Zrozum ze to pilka nozna i nie wygrywamy kazdego meczu bo nie mamy takiego potencjalu. Tez jestem wq na nich, bo moze zmascili szanse na jedynego mistrza ktorego bym w pelni swiadom przezyl, ale sami sobie zapracowali tym calym sezonem by o niego walczyc, wiec nie pieprz o braku szacunku. W tej rundzie w lidze przegralismy 1 mecz! na Legii. Z tymi pilkarzami ktorych mamy to cud. Co za ludzie :zdegustowany: :zdegustowany: :zdegustowany:
Niy chca Barcy ani realu dejcie mi ino Montpellier HSC i ich charakter.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.

http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280

Pavlique
Kontakt:

#73 Post autor: Pavlique » 2 maja 2012, o 22:26

Niy chca Barcy ani realu dejcie mi ino Montpellier HSC i ich charakter.
wczora yno rymis u sia 3 kolyjki do końća jeszcze ich araby z psg :zdegustowany: minom no i niy szczelony karny w 93 minucie :suchy:
A jo chca RUCH!!! i 6 pkt we dwóch łostatnich meczach i niych sie inksi martwiom!!!!!
I'm a man who walks alone

maciek1973

#74 Post autor: maciek1973 » 3 maja 2012, o 08:41

Po tym szpilu i kolejce praktycznie wszystko będzie wiadome.
Podniecającym się przypominom, że mogemy
1) Wygrać
2) Zremisować
3) Przegrać
Zgodnie z rachunkiem prawdopodobieństwa każdy z wariantów na ok. 33,3% szans realizacji
Wariant 1 oznaczo, że walczemy o mistrza i gromy na 100% w pucharach (meczu Legia-Korona nie wygrają obie drużyny razem!)
Wariant 2 i 3, że momy poważne szanse zając 5 plac wylecieć z pucharów (chyba, że L wygro 2 mecze, co jest bardzo mało możliwe)
Nie ma co spekulować, tu cza grać, a z tym jest otatnio problem!

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#75 Post autor: ObeRschlesien » 3 maja 2012, o 10:09

Craxa bydzie chciala wygrac dzis ..... bydom chcieli sie pokozac ... mo byc tyz oprawa jakos dupno wiec bydom grysc trowa ciekawe czy nasi tyz bydom grysc trowa wiadomo tyz ze chcieli by zajac 15 miejsce bo a noz im sie zas cos up***doli i ci*** z pzpn-u ich zostawia .... normalnie nie chciolbych sie wk***iac dzisiej ....

NIEBIESCY WYGRYJCIE TO DLA NOS I DLA SAMYCH SIEBIE !
Obrazek

ODPOWIEDZ