[29 kolejka] Cracovia Kraków - Ruch Chorzów 03.05.2012
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: [29 kolejka] Cracovia Kraków - Ruch Chorzów 03.05.2012
Jaga wygro, Bracia tyz na Koronie, Lechia nie popusci i tyz wdupi Legii, Podbeskidzie zado cios Lechowi..... yno co z tego jak my tyz przegromy
(nie ryczcie na mojego bajtla bo to pisol jo rubyzkaliny)
(nie ryczcie na mojego bajtla bo to pisol jo rubyzkaliny)

- futeR
- Kontakt:
w ch** ciekawo koncowka, ale mysla ze naszo liga jest tak pojebano i zaś do nom prezencik w postaci remisów, porażek legii i slaska bo jakby nie skurwiały ljbuoja z wolnego to legia by przejebała z jagą która powinna wycisnac ten mierny slask w tej rundzie.
... gdyby tylko wygrać wdś, podbeskidzie, łks to już teraz momy kole 5 punktów przewagi nad slaskiem
... gdyby tylko wygrać wdś, podbeskidzie, łks to już teraz momy kole 5 punktów przewagi nad slaskiem

-
- Kontakt:
Na jakim kanale poleci ta multiliga? polsat sport,polsat sport extra ?
http://www.webproxy.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- 19r20
- Kontakt:
C+Sport
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Kontakt:
Jak ekipa podejdzie do tego Jak WY w innych postach ze to tylko formalność to będzie wtopa
-
- Kontakt:
a ja proponuje przygotować transparent i przypomnieć naszym piłkarzom o co grają bo takimi meczami jak z Podbeskidziem i ŁKS-em pokazali, że nie mają szacunku do kibiców.
- blue blood
- Kontakt:
Jak Korona ogro Legia a my zgarnymy 6pkt w ostatnich meczach to niy ma zgrozenia,po drugie Korona to jedyny zespol z czolowki z kierym momy dodatni bilans,jo godom tak niy paczec na innych yno grac swoje i wygrac,potym zoboczymy co sie z tego urodzi niy dmuchac zas balonu,bo juz pora razy rozwalyly go gazy pozdRoChezio pisze:Wy tak godacie o tyj Koronie że ogro Legię ale zauwożcie że ona jest punkt za nami to tyż niebezpieczenstwo z jej strony jest.
Świętochłowice najlepsi RUCHU kibice
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY
-
- Kontakt:
Optymiści popatrzcie na końcowe wyniki Ruchu w lidze ostatnie 3 lata ,to ochłodniecie.Jak Cracovia zagra tak jak z Wisłą ,to nas nie ma.Nie którzy nasi piłkarze walczą na boisku z własnym cieniem jeden Piech to za mało na mistrza
-
- Kontakt:
Optymiści popatrzcie na końcowe wyniki Ruchu w lidze ostatnie 3 lata ,to ochłodniecie.Jak Cracovia zagra tak jak z Wisłą ,to nas nie ma.Nie którzy nasi piłkarze walczą na boisku z własnym cieniem jeden Piech to za mało na mistrza
-
- Kontakt:
2 wolne miejsca w aucie na wyjazd do Krakowa, chętne osoby zapraszam na priv !
http://www.webproxy.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Człowieku co ta Cracovia pokazała na Wisle ze momy sr** po gaciach ? NIC NIC NICJak Cracovia zagra tak jak z Wisłą ,to nas nie ma.
agresywna gra i pressing przez pierwsze 20 min nic im nie przyniósł a później ? NIC NIC NIC
ich sytuacje do strzelenia bramki
1/ Obronca Czekaj sie obalil dlatego ten caly Ntibasonkiza mógł coś zrobić
Reszta ich akcji to 2 rzuty wolne
-
- Kontakt:
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
bylem na meczu Cracovia - Gornik w tym sezonie. Sprawa wyglada tak, ze poza chyba lewym obronca, w tym klubie nie ma pilkarzy. jest ten van der Bizen, ale nie widze w nim jakiegos mocnego napadziora, tym bardziej ze bez podania malo jest napadziorow ktorzy strzelaja gole sami wypracowujac sobie okazje. Cracovia jest na prawde bardzo slaba. Ruch nie lekcewazac ich powinien o tym pamietac wychodzac jutro na mecz. jesli zagramy swoja pilke i uda nam sie cokolwiek strzelic to mecz jest nasz. watpie w 2-2 jak bylo z TS czy LKS. Cracocii nie stac na tyle goli. Nasza bramka plus konsekwentna gra w ofensywie powinna dac 3 punkty. na mistrza juz nie licze, bo wole sie mile zaskoczyc na koniec niz chodzic struty miesiac. hej Ruch!
Co jest podkreslone to mi sie podoba ze ktos tez to wspomnial i mam nadzieje ze dostosuja sie do tego i mam nadzieje ze JAga opier.. Sląsk
Co jest podkreslone to mi sie podoba ze ktos tez to wspomnial i mam nadzieje ze dostosuja sie do tego i mam nadzieje ze JAga opier.. Sląsk
-
- Kontakt:
W rundzie Jesiennej Cracovia wcale nie zagrała tak źle z nami. W Pucharze Polski dopiero wygraliśmy po dogrywce. Moim skromnym zdaniem - musimy wyjść na mecz zdeterminowani i zdobyć pewne 3 pkt. Jeśli jest cień nadziei na mistrzostwo, to piłkarze muszą wiedzieć o co grają.