Ruch - Mława
-
- Kontakt:
Ja nadal wierzę ale za jakiś czas gdy w Ruchu nie będzie dalej jakichś lepszych wyników tylko egzystencja w środku tabeli II ligi to ta wiara może przerodzić się w zwykłą NAIWNOŚĆ-mam nadzieję że nie dojdzie do takiego stanu aby Ci którzy wierzą PONAD WSZYSTKO w swój klub KS.Ruch Chorzów okazali się i byli nazywani NAIWNIAKAMI!!!
- Bogdan Kalus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Lutz! Coś Ci się pomyliło, albo chciałeś zaszpanować! Kurowski, który był rezerwowym bramkarzem w latach 70-tych nazywał się JACEK! i miał prawie 2 metry. A to jest MARIAN i jest to konus 170 cm. Tak dwoli informacji! Pozdrawiam i nie siej defektyzmu! Zresztą ja Jacka Kurowskiego pamiętam, miałem z 10-12 lat jak był w Ruchu!
-
- Kontakt:
Do Bogdana Kalusa: Hasło o GKS Katowice w przerwie meczu było super!!! Szkoda, że niektórzy nie zrozumieli o co chodzi:) A swoją drogą to brakuje mi takich wyjazdów jak ten do Katowic (tzn. meczów na wyjeździe a jednak siebie). No i brakuje atmosfery meczów pierwszoligowych. Dobrze, że przynajmniej spiker staje na wysokości zadania
-
- Kontakt:
- anyfor
- Kontakt:
Tyż żech to łoglądoł i nic żech tam sie niy dopatrzoł , tzn. wg mie Balul wloz czysto. Wiync niy mogło być mowy o elwrzeGanol pisze:Nie wiem czy ktos ogladał w poniedziałek gol na 3 tam tam sytuacja co ta sendzina podyktowol elwra jak tam co było to niech mnie zaro h.j strzeli pokazywali to ze 5 razy

BATORY F@NS
- 19r20
- Kontakt:
- Bogdan Kalus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt: