oiowiec pisze:Panowie taki szybki komentarz mom już 40 na karku wiela żech widzioł i wiela przeżył ale Ruch dzisioj groł tak jakby nie chcioł wygrać do tej sytuacji jest wiele podtekstów nie chca w to wnikać sami sobie mogymy wyciągać różne wnioski !!!! Ale w tym klubie na obecny czas nie dzieje się dobrze i to chodzi o wiela sfer!!!!

Mimo wszystko nie wierze, zeby z powodu swojego portfela zrobili nam takie ku***two. Sa po prostu leszczami i tyle, zj***li nam sezon na samym finishu. Mam w du*** puchary, mam w du*** 2 i 3 miejsce, bo nikt na to nie patrzy(7egla, albo wisla ma tego w ch** i czy ktos na to zwraca uwage?), dla mnie liczy sie 15 gwiazdka, ktorej znowu nie bedzie! Nie mam juz sily, coraz bardziej mi sie odechciewa tego. Za chwile nas jakies nowobogackie ku***ska przeskoczą w mistrzostwach i zostaniemy z niczym. Nawet z historii i zaszczytu bycia najlepszym nas obedra. Czasami mysle, ze lepiej kibicowac jakims klubom z 1, albo 2 ligi, przynajmniej nie byloby stresu zwiazanego z pilkarskimi sprawami. Bylyby tylko trybuny i tyle. Ehhhh, do diabla z tym wszystkim.