[28 kolejka] Ruch Chorzów - ŁKS Łódź 28.04 godz. 18:00
-
- Kontakt:
Re: [28 kolejka] Ruch Chorzów - ŁKS Łódź 28.04 godz. 18:00
ja pi***ole. albo ja jestem slepy albo to jest temat pilkarski Ruch -lks?! Czy moze jest to temat o tym co sie stało na WDŚ? skonczcie biadolic bo to juz jest naprawde przykre.
Pamiętaj Ślubowałes K.S. Ruch
-
a płaczki dalej buuuuuuuuuuu
ciezki mecz sie zapowiada... ostatnio obrony nie ma, srodka pomocy tyz atak jakis niemrawy ale mysle ze na łks powinno wystarczyc

ciezki mecz sie zapowiada... ostatnio obrony nie ma, srodka pomocy tyz atak jakis niemrawy ale mysle ze na łks powinno wystarczyc

-
19_kRzysiek_20 pisze:1. Legia Warszawa 49 pkt
2. Ruch Chorzów 48 pkt
Narzekacie i narzekacie po co to wszystko odkopujecie ? Inny zespoł na naszym miejscu wśród kibiców stawałby na uszach aby wspomoc swoją drużyne dopingiem za stadionu a u nas żałoba że zajmujemy 2 miejsce , tragedia![]()
Było , stało sie to juz za nami i tego nie zmienimy.
W innym mieście wszyscy stowaliby na uszach, coby pomóc drużynie w takiej sytuacji, a u nos to szkoda godać....
-
- Kontakt:
nie rozumiesz, za tą akcję na + było mnóstwo punktów w tych wszystkich śmiesznych klasyfikacjach...maciek1973 pisze:19_kRzysiek_20 pisze:1. Legia Warszawa 49 pkt
2. Ruch Chorzów 48 pkt
Narzekacie i narzekacie po co to wszystko odkopujecie ? Inny zespoł na naszym miejscu wśród kibiców stawałby na uszach aby wspomoc swoją drużyne dopingiem za stadionu a u nas żałoba że zajmujemy 2 miejsce , tragedia![]()
Było , stało sie to juz za nami i tego nie zmienimy.
W innym mieście wszyscy stowaliby na uszach, coby pomóc drużynie w takiej sytuacji, a u nos to szkoda godać....

A co do płaczków. Normalni kibice chodzą na mecze, a nie na zadymy. Jak chcecie udowodnić swoją wyższość to wiecie gdzie są drzewa i łąki. A nie psujcie innym ludziom widowisk sportowych, bo nie tylko wy jesteście na świecie, a powiem więcej: gdzie byliście jak NAS na trybunach np. w 2004 czy 2005 było po 1000? Pakowaliście na siłowni?
Żeby nie było OT:
Prawdopodobnie dlatego do kadry meczowej został powołany obrońca Seweryn Gancarczyk, który od meczu z Górnikiem Zabrze leczył uraz mięśnia dwugłowego.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- SODA
myślę że jutro wygramy i piłkarze dają z siebie wszystko !!!
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
- 19flasteR20
- Kontakt:
Niech zagraja swojo bala ta z jesieni 2011
np.
ŁKS Łódź 0:4 (0:1) Ruch Chorzów
Bramki: Stawarczyk 7', Grodzicki 50', Piech 64', Abbott 66'
Ruch: Pesković - Lewczuk, Grodzicki, Stawarczyk, Burliga - Zieńczuk, Szyndrowski, Lisowski, Janoszka (85' Grzyb) - Abbott (67' Jankowski), Piech (90' Grzelak).

np.

ŁKS Łódź 0:4 (0:1) Ruch Chorzów
Bramki: Stawarczyk 7', Grodzicki 50', Piech 64', Abbott 66'
Ruch: Pesković - Lewczuk, Grodzicki, Stawarczyk, Burliga - Zieńczuk, Szyndrowski, Lisowski, Janoszka (85' Grzyb) - Abbott (67' Jankowski), Piech (90' Grzelak).
Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]
- ObeRschlesien
- Kontakt:
No musza wygrac jesli momy cel MAJSTER i taki majom pilkarze .. ino jaki oni maja cel ? po pucharze jakos nie jestech taki pewien czy oni dzis byda grac o zwyciestwo.SODA pisze:myślę że jutro wygramy i piłkarze dają z siebie wszystko !!!
Kto patrzol na szpil Lks na Wisle to zagrali bardzo dobry szpilnie bydzie lekko.

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jest szansa dzis wskoczyc na fotel lidera
Pilkarsko jestesmy lepsi, no ale nie wiadomo co z forma, bo powiedzmy sobie szczerze, ostatnio gramy dosyc kiepsko, a tu jeszcze dochodzi ten nieszczesny final.
ŁKS..hmm, powiem, ze sa nawet grozni w ofensywie, ostatnio z Koroną mieli dosc okazji, zeby strzelic bramke, ale byli bardzo nieskuteczni. Defensywa nie jest ich mocna strona, licze, ze Jankowski-Piech zrobia odpowiednia robote w ataku.
Marginesu bledu w tych ostatnich trzech meczach nie ma, trzeba wyciagnac z tego sezonu maxa jak juz mamy taka okazje.

Pilkarsko jestesmy lepsi, no ale nie wiadomo co z forma, bo powiedzmy sobie szczerze, ostatnio gramy dosyc kiepsko, a tu jeszcze dochodzi ten nieszczesny final.
ŁKS..hmm, powiem, ze sa nawet grozni w ofensywie, ostatnio z Koroną mieli dosc okazji, zeby strzelic bramke, ale byli bardzo nieskuteczni. Defensywa nie jest ich mocna strona, licze, ze Jankowski-Piech zrobia odpowiednia robote w ataku.
Marginesu bledu w tych ostatnich trzech meczach nie ma, trzeba wyciagnac z tego sezonu maxa jak juz mamy taka okazje.
- praptak
kogo interesuje forma , łks jest tak słaby że wygranie z nim to pikuś i dobrze że teraz z nimi gromy ( braki kadrowe) trudniej bydzie z Craxsą i Lechią . Oby Lechia zapewniła sobie utrzymanie przed meczem z nami.
"... osoby bardziej inteligentne piją częściej i w większych ilościach..."
- 19r20
- Kontakt:
tylko zwycięstwo, każdy inny wynik może oznaczać że nie będziemy w pierwszej trójce
Waldek ich zmotywuje po finale i kopnom team byłego Dospela Świerczewskiego w dupe
Waldek ich zmotywuje po finale i kopnom team byłego Dospela Świerczewskiego w dupe
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
Wytłumaczcie mi sens tego apelu, oni myślą że my wjedziemy z bramą na pusty stadion?
-
- Kontakt:
Wolą uniknąc róznych niemiłych sytuacji, także takich, że ktos bedzie probował gdzies wyzej wejsc zeby zobaczyc mecz czy awantury z ochroną.Roni2580 pisze:Wytłumaczcie mi sens tego apelu, oni myślą że my wjedziemy z bramą na pusty stadion?

-
- Kontakt:
Roni2580 pisze:Wytłumaczcie mi sens tego apelu, oni myślą że my wjedziemy z bramą na pusty stadion?
Widać że stracili resztki zaufania do "niektórych" po ostatniej akcji....
-
- Kontakt:
A mnie się wydaje że wlaśnie to swiadczy o klasie działaczy kiedyś to nikt nic nie wiedział co się dzieje. A teraz ilość komunikatów, sprostowań naprawdę brawo dla działaczy.
Co do meczu
jestem spokojny o nasz wynik Lechia wygrywa narazie w Łodzi i przy wyrwaniu pkt-ów Legi na PGE arenie ostatni mecz sezonu może mieć już tylko dla nas znaczenie w kwesti KORONY
Co do meczu

-
jak Lechia dziś wygra to ŁKS musi wygrać z nami żeby się utrzymać więc będzie walczył do upadłego, jeśli ŁKS przegra to Lechia z legią gra już o nic.buli19R20 pisze:A mnie się wydaje że wlaśnie to swiadczy o klasie działaczy kiedyś to nikt nic nie wiedział co się dzieje. A teraz ilość komunikatów, sprostowań naprawdę brawo dla działaczy.
Co do meczujestem spokojny o nasz wynik Lechia wygrywa narazie w Łodzi i przy wyrwaniu pkt-ów Legi na PGE arenie ostatni mecz sezonu może mieć już tylko dla nas znaczenie w kwesti KORONY