Zadowolony?
Otwarcie bram było by z tego co pamiętam przestępstwem więc nie ma takiej opcji. Nie ma znaczenia także płeć oraz wiek osób musi być ich co najwyżej 199. Klub nie decyduje o tym czy mecz ma status podwyższonego ryzyka tylko chyba Policja.simonsays pisze: szkoda, ze nie otworza stadionu na 10 000 kobiet i dzieci, bo co to jest 200 osob.
aha i jeszcze cos smiesznego. Mecz jest uznawany za podwyzszonego ryzyka jesli sa na nim pilkarze czy kibice zwasnionych klubow. bo skoro ma przyjsc dzieci z domu dziecka i mecz nadal nie moze byc rozegrany przy pelnych trybunach, to fajne maja zdanie w klubie i prezydium o tych dzieciach.
jestem chętny bierzemy ten apartamentmarek79 pisze:A jo mom takie pytanie?
wiela kosztuje pokój w Batorym z widokiem na stadion?
bierymy go w 5-6 po 4 piwka na balkon i jazda z dopingym
Dobrze pamiyntoszjabolgo pisze:Zostają jeszcze te dwie wieże za stadionem. Pamiętam, że w 1989 ktoś załatwił tam sobie miejscówkę ;p
dowalom cało zgrzywka browarka i byda wisiol na rynnie ale zniszka musi być19_kRzysiek_20 pisze:jestem chętny bierzemy ten apartamentmarek79 pisze:A jo mom takie pytanie?
A tak na powaznie to na dach tego hotelu nie idzie sie wbic w jakiejs ilosci ograniczonej z flagami??Górny Śląsk tam wisiala swego czasu.rabitt1920 pisze:dowalom cało zgrzywka browarka i byda wisiol na rynnie ale zniszka musi być19_kRzysiek_20 pisze:jestem chętny bierzemy ten apartamentmarek79 pisze:A jo mom takie pytanie?
simonsays pisze:niech to zagraja w Gliwicach. Co za problem?
Stadion Piasta nie był zgłoszony do rozgrywek w papierach licencyjnych tylko SŚ. Zonksimonsays pisze:niech to zagraja w Gliwicach. Co za problem?
W czasie imprez sportowych hotel mo inny cennik, tak to jedynka po 70 zeta chyba była najtanszo, ale knajpa chyba idzie odwiedzić bez kupowania pokojuNTG pisze:A tak na powaznie to na dach tego hotelu nie idzie sie wbic w jakiejs ilosci ograniczonej z flagami??Górny Śląsk tam wisiala swego czasu.rabitt1920 pisze:dowalom cało zgrzywka browarka i byda wisiol na rynnie ale zniszka musi być19_kRzysiek_20 pisze:jestem chętny bierzemy ten apartamentmarek79 pisze:A jo mom takie pytanie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Dorcia, fanatyczny1920, Google Adsense [Bot], myciochojec i 59 gości