Mógł, ale wojewoda mógłby zaostrzyć kary i byłoby po ptokach. A tak w moim przekonaniu jest szansa na obejrzenie meczu z Lechią.'PYJTER' pisze:gerhat z całym szacunkiem ale to jest niedorzeczne bo mógł zamknąć stadion dla przyjezdnych ale ostawić sektor rodzinny i krytagerhat pisze:Kotala to osoba nie z mojej bajki ale zanim jeden debil z drugim zacznie go wyzywać niech najpierw zaznajomi się z faktycznym stanem rzeczy i przepisami. Jeżlei Kotala nie zamknąłby stadionu to zrobiłby to wojewoda. Plus jest taki że Kotala będzie mógł szybciej znieść ten zakaz, jak ktoś liczył że tylko na karach pienieżnych się skończy to się przeliczył.
Jak wejdziecie na ŁKS razem z bramą to zapomnijcie o Lechii czy swobodnym oglądaniu Ruchu w przyszłym sezonie
[28 kolejka] Ruch Chorzów - ŁKS Łódź 28.04 godz. 18:00
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: [28 kolejka] Ruch Chorzów - ŁKS Łódź 28.04 godz. 18:00
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
Poczytałem sobie to uzasadnienie na gazeta.pl i jest ono rzeczywiście druzgocące, ale dla ... Kotali.
A już rozje...ła mnie wniesiona sektorówka jako przykład działań Klubu pozwalający się przebrać kibolom.
A to juz jest ponad moje siły: jak Klub i kibic będą grzeczni to może na mecz z Lechią Gdańsk, który może decydować nawet o tytule Pan Prezydent zgodzi się na poszerzenie widowni do ... 999 osób.
Kotala z Chorzowa niech pozdrawiam
A już rozje...ła mnie wniesiona sektorówka jako przykład działań Klubu pozwalający się przebrać kibolom.
A to juz jest ponad moje siły: jak Klub i kibic będą grzeczni to może na mecz z Lechią Gdańsk, który może decydować nawet o tytule Pan Prezydent zgodzi się na poszerzenie widowni do ... 999 osób.
Kotala z Chorzowa niech pozdrawiam
- blueman
- Kontakt:
Kaj sie spotykomy we sobota pod stadionym? Bydymy dopingować!!!Całym Ryjym co Chopcy jak bydom szpilać bydom z nos a my ze nich dumne!
Dali idymy na MajstRa!!!
"RUCHU RUCHU RUCHU TY 14 MISTRZÓW MASZ,RUCHU RUCHU RUCHU NA 15-ty NADSZEDŁ CZAS.."!!!

Dali idymy na MajstRa!!!
"RUCHU RUCHU RUCHU TY 14 MISTRZÓW MASZ,RUCHU RUCHU RUCHU NA 15-ty NADSZEDŁ CZAS.."!!!

Potę9ą jest tRadycja..Niebiescy z 9liwic
- blue1920
- Kontakt:
Chopy wszyscy pod stadion i jadymy z dopingiem!

-
- Kontakt:
Ummm 10 tysiecy chopa pod stadionem fajnie by było

-
- Kontakt:
dokładnie jadyyyymyy!!! 

-
spyru pisze:Mógł, ale wojewoda mógłby zaostrzyć kary i byłoby po ptokach. A tak w moim przekonaniu jest szansa na obejrzenie meczu z Lechią.'PYJTER' pisze:gerhat z całym szacunkiem ale to jest niedorzeczne bo mógł zamknąć stadion dla przyjezdnych ale ostawić sektor rodzinny i krytagerhat pisze:Kotala to osoba nie z mojej bajki ale zanim jeden debil z drugim zacznie go wyzywać niech najpierw zaznajomi się z faktycznym stanem rzeczy i przepisami. Jeżlei Kotala nie zamknąłby stadionu to zrobiłby to wojewoda. Plus jest taki że Kotala będzie mógł szybciej znieść ten zakaz, jak ktoś liczył że tylko na karach pienieżnych się skończy to się przeliczył.
Jak wejdziecie na ŁKS razem z bramą to zapomnijcie o Lechii czy swobodnym oglądaniu Ruchu w przyszłym sezonie
Skąd tu sie k... tylu rzeczników wzięło!
Nawet PZPN był łagodniejszy od tego gościa.
A skąd wiecie, że Wojewoda by coś zamykoł, on sie w ogóle w tej kwestii wypowiadoł???
Coby nie było, nie kwestionuja, że nie wszysko na szpilu było ok, ale bez przegięć!
Wszyscy nom dowalajom w tej stawce, to że w PP losowali Legii jak chcieli na to nic nie poradzemy, ale na to że sromy do własnego gniazda jek ten pseudoprezydent to już jest szok.
Co łoz zrobioł do tyj pory?
KAJ JEST NOWY STADION!?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
aha, prezydent sra do własnego gniazdamaciek1973 pisze: ale na to że sromy do własnego gniazda jek ten pseudoprezydent to już jest szok.
kibice srają do własnego gniazda
jeszcze nie dawno robili to piłkarze i działacze...

Miłość jest najwyższą siłą wszechświata, to ona wprawia w RUCH
- mumin1920
- Kontakt:
Kto będzie miol pierwszeństwo wejścia na stadion? Bo jo kupujac karnet czuja sie sponsorem klubu...
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
- commandos
- Kontakt:
Nie ma innej opcji!Kibicujemy spod stadionu! Pokazmy jaki Ruch ma Fanatykow.
Pilka nozna dla kibicow!
Pilka nozna dla kibicow!
- ch-R
Drzewiecki dobrze godoł ! Polska to dziki kraj !
Niech mi ktoś powie jak to jest że w tym pierdolonym kraju buduje sie stadion (przykład narodowego) potem sie go zamyko , następnie na jeden "wybrany" mecz odmyko a zaroz potem sie go zas zamyko .
To samo na Cichej . Co to zmieni że zamknie sie stadion ?Po co w ogóle zamyka sie stadiony w tym kraju ?Czy to stadion wojowoł ?Czy to oznaczo że przed meczem był stadion bezpieczny a po już nie ?
Dla mnie to Kotala wbił szpila pod żebra klubowi i nom przy okazji . Bo jaki sens jest teroz zamknąć a potem otworzyć . Czy w tydzień wybuduje nowy piękny i bezpieczny stadion ? Przez , ponad dwadzieścia lot oba ciuliki prezydenty nic nie zrobili żeby tu powstoł nowy obiekt . A teraz do kogo mają pretensje ? Za nieudolność organów ścigania i nieudolność urzedasów przydupasów cierpieć bydymy ino my !
Niech mi ktoś powie jak to jest że w tym pierdolonym kraju buduje sie stadion (przykład narodowego) potem sie go zamyko , następnie na jeden "wybrany" mecz odmyko a zaroz potem sie go zas zamyko .
To samo na Cichej . Co to zmieni że zamknie sie stadion ?Po co w ogóle zamyka sie stadiony w tym kraju ?Czy to stadion wojowoł ?Czy to oznaczo że przed meczem był stadion bezpieczny a po już nie ?
Dla mnie to Kotala wbił szpila pod żebra klubowi i nom przy okazji . Bo jaki sens jest teroz zamknąć a potem otworzyć . Czy w tydzień wybuduje nowy piękny i bezpieczny stadion ? Przez , ponad dwadzieścia lot oba ciuliki prezydenty nic nie zrobili żeby tu powstoł nowy obiekt . A teraz do kogo mają pretensje ? Za nieudolność organów ścigania i nieudolność urzedasów przydupasów cierpieć bydymy ino my !
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Mumin no i takich sponsorow klubu jest okolo 2 tys w tym i jo ale nie wejdymy bo maja wyjebane na to w klubie ze kupiles karnet i jedno razowo wydoles 200 czy 100 zl moze dla nei ktorych malo ale dla innych moze byc duzo... czy w tym miescie bydzie kiedys jakis normalny prezydent co bydzie miol dobro klubu i jakos iskierka Niebieskiego bakcyla , przeca RUCH to wizytowka CHORZOWA .
poprostu nic ino sie wkur.. mnie ino zastanawio te 199 osob kto to bydzie jo ty czy chodzi ino o kolegow klubowych ktorzy co szpil maja darmowe zaproszenia .
poprostu nic ino sie wkur.. mnie ino zastanawio te 199 osob kto to bydzie jo ty czy chodzi ino o kolegow klubowych ktorzy co szpil maja darmowe zaproszenia .

-
Bawią mnie tacy "znawcy" tematu jak gerhat, który twierdzi ze jakby prezydent nam nie zamknął to zrobiłby to wojewoda. Jest to twierdzenie na zasadzie "co z tego ze zginął i tak by kiedyś umarł", nie znasz wojewody osobiście wiec nie wiesz jaka by podjął decyzje,wiec nie zgrywaj madrali. Kotala zrobił wielki błąd podejrzewam ze wynikał on bardziej z błędów proceduralnych (wszczęcie postępowania ) niż z chęci ukarania nas. Jego argument o naprawieniu wszystkich niedociągnięć przed meczem z Lechia to już w ogóle jakaś abstrakcja bo to mosir odpowiada za stadion, wiec wyglada to tak jakby karal klub za swoje błędy.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jego wina, nie sprawdził procedur.spyru pisze:Miało być inaczej, ale powstały problemy proceduralne. Kotala miał zamiary dobre, wyszło niestety tak jak wyszło.
A zamknięcie/ograniczenie trybun to nie jego wina.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
niech teraz prezydent kożdemu wypłaci po te 15 zł z karnetów ;/ brak słów