W Ruchu grało 11 koszulek bo piłkarzami to nie można Nas nazwać dziś..
ps. W drugiej połowie kapitanem był Grzyb ?
no i jeszcze jedno: Burliga to jest dramat, co jest z Lewczukiem,że On nie gra to ja nie wiem

No dobra, ale żeby w takim stylu go kończyć. Dajcie spokój. Na onet w ogóle nie wchodze, bo tam bedzie jedno wielkie pośmiewisko z Niebieskichdreamtox pisze:Gratuluje naszym, bo ten sezon i tak jest wygrany!
dreamtox pisze:Gratuluje naszym, bo ten sezon i tak jest wygrany!
Spoko - mozesz sobie wybierac. Nic z tego nam nie grozi. We're fucking loosers!!Witek46 pisze:Jesteście mocno niesprawiedliwi z tym Jankowskim. Widocznie oceniacie go swoją miarą. Mnie się wydawało, że Jankowski był dzisiaj tak dobry jak reszta drużyny z wyjątkiem Niedzielana i Skutera, którzy grali jeszcze gorzej. Ale jak chcecie robić z niego zdrajcę - trudno. Ruch i tak będzie miał z niego więcej niż uważacie, bo to największy talent w naszej drużynie i sprzedamy go za największą kasę.
A co do meczu: Legia ma od nas lepszych piłkarzy i jak się sprężą, to są lepszą drużyną. Zastanówcie się: ilu naszych piłkarzy chciałaby Legia? Jankowskiego? Może. A kogo jeszcze? Nikogo!
To co mi się dzisiaj nie podobało, to wrażenie, że nasi poddali się przed meczem. Oczywiścienie można odmówić waleczności pojedyńczym piłkarzom ale jako drużyna byliśmy przegrani.
Ale nic, walczymy dalej. Jeśli miałbym do wyboru Puchar albo Mistrzostwo, wybrałbym mistrzostwo. A na 15 gwiazdkę nadal mamy szansę.
MaRko22 pisze:Za finał PP jest jakaś nagroda? W 2009 chyba dostaliśmy 100tyś zł. Jak teraz jest z tym?
teroz dostanymy zjeby ze wszystkich stron...MaRko22 pisze:Za finał PP jest jakaś nagroda? W 2009 chyba dostaliśmy 100tyś zł. Jak teraz jest z tym?
Fajno ironia 2 - 3 slonzokow na placu :pvesti pisze:jo sie pytom kaj ten slonski charakter???
wstyd ku***
Jak sie mozna poddac jak:Witek46 pisze:Jesteście mocno niesprawiedliwi z tym Jankowskim. Widocznie oceniacie go swoją miarą. Mnie się wydawało, że Jankowski był dzisiaj tak dobry jak reszta drużyny z wyjątkiem Niedzielana i Skutera, którzy grali jeszcze gorzej. Ale jak chcecie robić z niego zdrajcę - trudno. Ruch i tak będzie miał z niego więcej niż uważacie, bo to największy talent w naszej drużynie i sprzedamy go za największą kasę.
A co do meczu: Legia ma od nas lepszych piłkarzy i jak się sprężą, to są lepszą drużyną. Zastanówcie się: ilu naszych piłkarzy chciałaby Legia? Jankowskiego? Może. A kogo jeszcze? Nikogo!
To co mi się dzisiaj nie podobało, to wrażenie, że nasi poddali się przed meczem. Oczywiścienie można odmówić waleczności pojedyńczym piłkarzom ale jako drużyna byliśmy przegrani.
Ale nic, walczymy dalej. Jeśli miałbym do wyboru Puchar albo Mistrzostwo, wybrałbym mistrzostwo. A na 15 gwiazdkę nadal mamy szansę.
Ale podczas hymnu kibice /R\ elegancko i konkretniejabolgo pisze:Fajno ironia 2 - 3 slonzokow na placu :pvesti pisze:jo sie pytom kaj ten slonski charakter???
wstyd ku***
I medale srebrne na klotach....dreamtox pisze:MaRko22 pisze:Za finał PP jest jakaś nagroda? W 2009 chyba dostaliśmy 100tyś zł. Jak teraz jest z tym?
Tylko oklaski od pijaczyny Laty
Użytkownicy przeglądający to forum: Adam1983 i 85 gości