Puchar Polski - sezon 2011/2012
-
- Kontakt:
Re: Puchar Polski - sezon 2011/2012
Jeden kin czy zagra czy nie zagra. Musimy zagrac z jajami i kazda sytuacja wykorzystywać.
Jak dostaniemy bramke to nie załamywac sie tylko gramy dalej!
Jak dostaniemy bramke to nie załamywac sie tylko gramy dalej!
-
- Kontakt:
Albo ja tu czegos nie rozumiem, albo jest jakas niespojnosc.miedza pisze:To kto powywijo kikutam do sędzi?
PP: Ljuboja nie zagra w finale
Potwierdziły się obawy Macieja Skorży: w finale Pucharu Polski nie zagra gwiazda Legii, Danijel Ljuboja.
O tym osłabieniu Maciej Skorża poinformował w trakcie przedmeczowej konferencji prasowej.
- Jestem przyzwyczajony, że wiadomości szybko się rozchodzą. Musimy poradzić sobie bez Ljuboi, mamy młodych zawodników - Kucharczyka i Efira. Zestawimy optymalnie tę drużynę. Wiele wskazuje na to, że Blanco będzie gotowy do gry. Jeżeli w finale nie zagra najlepszy strzelec drużyny, to mówimy o poważnym osłabieniu. Być może objawi się ktoś, kto błyśnie. Czasami takie spotkania kreują nowych bohaterów.
- Danijel będzie trenował indywidualnie, wczoraj nie ćwiczył, zgłosił kontuzję. Ci, którzy byli w mixed zonie po meczu z Lechem widzieli w jakim jest stanie. Jeżeli dzisiaj będzie się ruszał i truchtał, to decyzje dotyczącą jego występu podejmę przed meczem. Najważniejsze jest zdrowie zawodników i nie chcemy ryzykować.
Z niego taka gwiazda jak z koziej dupy trabka. Niech on w cyrku lepiej z tymi grabiami wystepuje. Aczkolwiek dalej nie wiem z tego komunikatu, czy gra, czy nie.
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
- tom piekaRy
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
wg mnie Luboja zagra i to jest ściema Skorży
sam się zastanawiam kto na torze u nos, jednak zostawiłbym Matko - zasłużył za Wisłe!
sam się zastanawiam kto na torze u nos, jednak zostawiłbym Matko - zasłużył za Wisłe!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
19r20 pisze:wg mnie Luboja zagra i to jest ściema Skorży
Jak zagra, ten kto będzie go krył powinien gdzieś na środku boiska przejechać go po nogach i mu się odechce.
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a ja mowie ze zagra i Ljuboja i Żewłakow. Po co Skorza mialby odkrywac karty przed meczem? raczej tak sie nie robi, mimo iz druzyny znaja sie dosyc dobrze, to jednak inaczej przeciwnik przygotowywuje sie na Kucharczyka w ataku a inaczej na Ljuboje, wiec po co mialby ułatwiac zadanie nam?
zreszta nie wazne kto zagra, wazne bysmy zdobyli puchar !!
zreszta nie wazne kto zagra, wazne bysmy zdobyli puchar !!
-
- Kontakt:
Konferencjo przed...
Waldek: http://www.youtube.com/watch?v=BMZ5WUXh ... e=youtu.be
Skorża: http://www.youtube.com/watch?v=Z8oSjS0V ... e=youtu.be
Waldek: http://www.youtube.com/watch?v=BMZ5WUXh ... e=youtu.be
Skorża: http://www.youtube.com/watch?v=Z8oSjS0V ... e=youtu.be
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Dokladnie sciema z tm luboja i zewlakowem ..... dzis tego ch*** cza wygwizdac luboji bo zas zacznie machac rekami.... a sedzia ciul siejewicz zas bydzie kozdy faul gwizdol.
Jazda z ku***mi NIEBIESCY.........itd
Jazda z ku***mi NIEBIESCY.........itd

- markomaniak
- Kontakt:
Dzis historyczny dzien! Ciezko cokolwiek napisac, bo chyba wszystko zostalo napisane! Na 4 Puchar nadszedl czas!
-
- Kontakt:
Jak to mawia Niedzielan, nie zawsze jest niedziela...
Dziś jest WTOREK
ps. takie coś znalazłem, może się przydać:
Dziś jest WTOREK
ps. takie coś znalazłem, może się przydać:
W związku z organizacją meczu finałowego Pucharu Polski 24 kwietnia 2012 r. na Stadionie Miejskim w Kielcach ulega zmianie organizacja ruchu drogowego wokół stadionu.
24 kwietnia 2012 r. od godz. 12.00 ruch kołowy na ul. Ściegiennego, ul. Barabasza i Al. Legionów będzie zamknięty.
Dla kibiców przyjeżdżających do Kielc zorganizowane zostaną parkingi.
Parkingi dla kibiców Ruchu Chorzów znajdują się przy ul. Bocznej (Hala Legionów) - autobusy i samochody prywatne.
Parkingi dla kibiców Legii Warszawa znajdują się przy Al. Legionów i ul. Wesołej 51 (parking przy stadionie) – samochody prywatne oraz przy pl. Wolności i ul. Leonarda 2 (Kieleckie Centrum Kultury) – autobusy.
(pzpn.pl)
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Życza wszystkim by mogli po szpilu zaspiewac- DZISIAJ JEST DZIEŃ KTÓRY DAŁ NAM PAN.
Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd
-
- Kontakt:
jaki tu spokój...
NIEBIESCY!
NIEBIESCY!
-
- Kontakt:
wiadomo coś czy c...l z krzyżem na łbie bydzie groł??? wczorej Skorża raczej sie zabardzo nie podpalał co do gry serba i więcej czasu poświęcał młodym Wolskiemu i Żyro.
- jabolgo
- Kontakt:
No postój cugu w Katowicach słyszalny! Bardzo słyszalny! 

Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.