Nasze Forum - was ist denn das ??

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Gość

#16 Post autor: Gość » 19 paź 2004, o 23:32

a co mo Lepper do polityku zagranicznyj... niby nic a jednak :wink:

Viro

#17 Post autor: Viro » 19 paź 2004, o 23:33

Lutz rozumie Cie
i odpowiem Ci
ciesze sie ze jest taka inicjatywa jak zbiorka kasy w niemcach i napewno kasa ta nie idzie na marne a raczej wogole jej nie wydano teroz zreszta o tym najlepiej moze napisac Bolek( bo jeszcze Dj Maciar nie wyslol nam kasy)
mnie osobiscie tez wkurwiaja klotnie na forum i bezsensowne prowokacje szczegolnie miedzy nami
dlatego sam rzadko w tym uczestnicze
co do tego , ze pewne rzeczy nie sa mowione"glosno" spowodowane jest tym , ze wchodza tu nie tylko kibice naszej druzyny a poprostu nie chcemy zeby jakas rzecz sie roznosila
mozna zawsze zapytac na pw bo w wiekszosci sie znamy i napewno o ile bede znal odpowiedz to ja otrzymasz

ps. WojtekO skoncz pi***olic na forum i robic bzdurne kawaly bo dzieki tym wszyscy sie ino wkurwiaja

Gość

#18 Post autor: Gość » 19 paź 2004, o 23:35

znaczy sie tamat do wyjebania ? :lol:

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#19 Post autor: Lutz » 19 paź 2004, o 23:36

WojtekO pisze:znaczy sie tamat do wyjebania ? :lol:
Uderz w stół a nożyce sie odezwiom.

Gość

#20 Post autor: Gość » 19 paź 2004, o 23:41

Lutz pisze:Uderz w stół a nożyce sie odezwiom.
bum :lol:

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#21 Post autor: Lutz » 19 paź 2004, o 23:43

WojtekO pisze:
Lutz pisze:Uderz w stół a nożyce sie odezwiom.
bum :lol:
Bez komentarza................

Gość

#22 Post autor: Gość » 19 paź 2004, o 23:44

Lutz pisze:Bez komentarza................
a jednak z... :wink:

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#23 Post autor: Lutz » 19 paź 2004, o 23:48

WojtekO pisze:
Lutz pisze:Bez komentarza................
a jednak z... :wink:
Wiysz jednak skomentuja .........widza że godka z tobą niy prowadzi do niczego z czym mieli okazję z tego co wiem przekonać sie też inni. Dlatego też kończa ta godka, ida nyny , a Ty zgodnie z Twoją zasadą możesz wy***ać tyn temat . IQ= ????????????????????????????????

Viro

#24 Post autor: Viro » 19 paź 2004, o 23:50

Lutz i WojtekO wymiencie sie numerami gg i pogadajcie se tam

temat nie ma sensu
Lutz satysfakcjonuje Cie moja odp czy jeszcze cos bo jak nie to wy***ia temat w kosmos
albo gadamy o tym o czym ma byc albo go wypierdalamy

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#25 Post autor: Lutz » 19 paź 2004, o 23:54

Atomic....................po Ciebie tyż nic innego sie niy spodziewołech. Po pierwsze po drugie pisza sie bana nie bane :D I po trzecie jo sie niy prosza o bana tylko wszyscy mają wiedzieć dlaczego go ewentualnie dostana. Sam je wszystko możliwe.
Co to Stow. MAMY własne forum , ale tam niestety też cichutko ostatnio. Zapisz się tyż bydziesz mógł tam wchodzić,,,,,,,,,to tylko 10 zł na miesiąc , ca.3 Euro.

Gość

#26 Post autor: Gość » 19 paź 2004, o 23:59

fajnie :lol:

Gość

#27 Post autor: Gość » 20 paź 2004, o 00:27

luzik chopcy... i tak nic z tego nie bydzie... jak zawsze :wink:

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#28 Post autor: Lutz » 20 paź 2004, o 00:28

atomic pisze:Lutz, po Tobie sie tez nic innego nie spodziewalem! Czepiasz sie bledów ortograficznych, zamiast skoncentrowac sie na tym co chcialem Tobie przekazac... Mam Ci przypomniec ze Twoje haslo pod nickiem brzmialo "Freie Oberschlesien" :wink: ? Teraz juz wiem dlaczego sie niewypowiadasz na niemieckim forum... bo boisz sie, ze ktos Cie bedzie tam poprawial tak jak ty innych poprawiasz... :?

PS I-Bana za to ze ktos wyraza swoja opinie? Z tym sie tutaj narazie nie spotkalem...

PS II- Lutz, zle mnie zrozumiales, niechce przystapic do stowarzyszenia z powodów które okreslilem przed paroma tydniami w temacie Niebieskiej.
A piszac ze niewiele sie tam ostatnio dzieje raczej mnie niezachecasz...
Co do niemieckiego forum , żeby Cie nie skłamać ....istnieje już pora miysiyncy i raptym naście wpisów jest . Co tam właża nikogo niy ma. Zastanów się co oznacza stwierdzenie strach ...........zresztą kogo sie mom boć ??? Ciebie ?? Uno, po drugie , bana nie jest błędem ortograficznym !! Po trzecie , ze stow. Nie zrozumiałem Cie źle , a raczej wcale !! Powołujesz się na odległość , członkostwo na "sztukę" , na brak możliwożci decydownia , brania udziału w pracach i wyborach itd.......hmmmmm mnie to jednak nie przeszkadza , choćby z tego powodu , że w ten sposób mogę się więcej dowiedzieć o klubie i sytuacji w nim panującej.
Gruss :) OHNE FEHLER :D
Ostatnio zmieniony 20 paź 2004, o 00:33 przez Lutz, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#29 Post autor: Lutz » 20 paź 2004, o 00:29

WojtekO pisze:luzik chopcy... i tak nic z tego nie bydzie... jak zawsze :wink:
I zobocz , nawet Ci czasami racjo idzie przyznać :D

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#30 Post autor: L_M » 20 paź 2004, o 00:32

Hmm moim zdaniem to nie ma co brac az tak do siebie tego co na forum sie dzieje... Tu jest pare tysiecy userow juz i nigdy nie bedzie wszytko idealnie. Duzo osob tu sie juz zna, gada i tak to potem wyglada... mysle ze wszystko jest pod kontrola... nie mozna traktowac wszytkiego tak powaznie... chociaz mozna ostatnio zauwazyc ze poziom tutaj spada, ale mysle ze nie ma co az tak tego wyolbrzymiac. ale podkreslam - to tylko moje zdanie. pozdRo

ODPOWIEDZ