PuchaR jest nasz

Kaj sie tam tyla luda zmieści?Oberschlesien pisze:Bilet na Final jest ponad 1000tys wejsciowek sprzedanych dzisiej
PuchaR jest nasz
Mnie nie martwi, skoro na najważniejszy wyjazd od paru lat nie potraficie wydać 30 zł więcej to jesteście ci*** a nie kibice. Komplet i tak będzie a takich marudów jak wy nam nie trzeba.hanys1970 pisze:Martwi mnie ten koszt tego wyjazdu 130zł to przesada. Miało nos jechać pięciu ale wszyscy sie wykruszyli jak usłyszeli wiela wyjdzie za ten wyjazd . Taniej wychodzi w pięciu jechać autem ale nie można kupic samego biletu za 60 zł szkoda bo myśla że 100zł w zupełności by stykło.
nie kazdemu sie przelewa w szczegolnie ciezko uzbierac kasa ja sie jezdzi na kozdy szpil. po za tym jakby bilet stol po 40zl to i tak by bylo za wiela a kaj tam 60...Roni2580 pisze:Mnie nie martwi, skoro na najważniejszy wyjazd od paru lat nie potraficie wydać 30 zł więcej to jesteście ci*** a nie kibice. Komplet i tak będzie a takich marudów jak wy nam nie trzeba.hanys1970 pisze:Martwi mnie ten koszt tego wyjazdu 130zł to przesada. Miało nos jechać pięciu ale wszyscy sie wykruszyli jak usłyszeli wiela wyjdzie za ten wyjazd . Taniej wychodzi w pięciu jechać autem ale nie można kupic samego biletu za 60 zł szkoda bo myśla że 100zł w zupełności by stykło.
sory, ale jak niby jeździsz na kożdy szpil toś mioł przewidziane na Polonia i Cracovia, a wyjazdów nie ma więc ten akurat argument jakoś nie trafio do mnie, że akurat tu trzeba dać 30 zł więcej.marxks pisze:nie kazdemu sie przelewa w szczegolnie ciezko uzbierac kasa ja sie jezdzi na kozdy szpil. po za tym jakby bilet stol po 40zl to i tak by bylo za wiela a kaj tam 60...Roni2580 pisze:Mnie nie martwi, skoro na najważniejszy wyjazd od paru lat nie potraficie wydać 30 zł więcej to jesteście ci*** a nie kibice. Komplet i tak będzie a takich marudów jak wy nam nie trzeba.hanys1970 pisze:Martwi mnie ten koszt tego wyjazdu 130zł to przesada. Miało nos jechać pięciu ale wszyscy sie wykruszyli jak usłyszeli wiela wyjdzie za ten wyjazd . Taniej wychodzi w pięciu jechać autem ale nie można kupic samego biletu za 60 zł szkoda bo myśla że 100zł w zupełności by stykło.
w tym sek ze nie idzieRaul22 pisze:tak szczerze to hmm po co te wylewanie zalow ze drogo?, co my mozemy na to poradzic, ze komus sie nie przelewa i nie pojedzie na mecz?
zawsze mozecie se kupic na neutralne sektory bilet i jechac autem. Macie taniej (chyba bo nie sprawdzalem ile tam bilety kosztuja) i po coz pisac to na forum, ze drogokto ma jechac pojedzie
moze sie nie znam, ale Legioniści wykupuja, wiec jak to jest mozliwe?georg pisze:w tym sek ze nie idzieRaul22 pisze:tak szczerze to hmm po co te wylewanie zalow ze drogo?, co my mozemy na to poradzic, ze komus sie nie przelewa i nie pojedzie na mecz?
zawsze mozecie se kupic na neutralne sektory bilet i jechac autem. Macie taniej (chyba bo nie sprawdzalem ile tam bilety kosztuja) i po coz pisac to na forum, ze drogokto ma jechac pojedzie
jak żech chcioł zapłacic za bilety na kup bilet to miołech komunikat o tym że pesele nie spełniają wymogów czo cosik takiegoRaul22 pisze:jak to nie idzie?
http://www.kupbilet.pl/index.php?f78=f9 ... 106=pn0123&
tutaj normalnie mozna kupowac bilety, z tego co widac te przy sektorach Legii cale zajete, wiec na bank Legia wykupila te miejsca bo nie ma ani jednego wolnego, wiec nasi kibice spokojnie moga kupowac blisko naszych sektorow tak samo bilety i co pisze podkreslone nie trzeba byc w KK RP
Ten, komu NAPRAWDĘ ZALEŻY i tak pojedzie, zwłaszcza, iż w kontekście tego co się dzieje chyba będzie to ostatnia okazja do obejrzenie Ruchu w tym sezonie, a w przyszłym gramy na emigracji!hanys1970 pisze:Martwi mnie ten koszt tego wyjazdu 130zł to przesada. Miało nos jechać pięciu ale wszyscy sie wykruszyli jak usłyszeli wiela wyjdzie za ten wyjazd . Taniej wychodzi w pięciu jechać autem ale nie można kupic samego biletu za 60 zł szkoda bo myśla że 100zł w zupełności by stykło.
Użytkownicy przeglądający to forum: arcio, Bing [Bot], Google [Bot], kroy i 104 gości