ul. Konwiktorska 6, Warszawa
20.04.2012 r. godz. 20:30
Panowie dosyć już na temat deRbów

a co, Tobie też Józek pensje zamroził?bzk pisze:Mam coś JW do udowodnienia
kattowitz pisze:Moim zdaniem? Nie momy szans wywieźć stamtąd nawet punktu. Wszyscy już "przeczytali" Naszo gra. Arek i Jankes nie są w stanie nic zrobić z przodu bo są tak pilnowani jak Alkaida w Guantánamo. Zieniu i Ecik to nie to samo co parę tygodni temu - jednym słowem wszyscy dychają rękowami. Som my wyeksploatowani na maksa. Do tego dochodzi kontuzja Grodka i pozamiatane. Może jestech pesymistą ale widza co się dzieje z drużyną od kilku meczy. Może czas na Wtorka i na Pawła w wyjściowej jedenastce. Som nie wiem co jest lepsze. Jak wywiezymy stamtąd punkt to byda szczęśliwy.
Wiesz, przeczytać, a się przeciwstawić to dwie różne sprawy. Nawałka też jest w te sprawy dobry, a przy odrobinie szczęścia Ruch mógł to wygrać i to nie jedną bramką. Zmęczenie materiału jest, dlatego podpisuje się pod tym że dobrze by było gdyby Malinowski, Zieńczuk, Stawarczyk, Szyndrowski, Piech, Jankowski, Janoszka, Grodzicki ( czyli ci najbardziej eksploatowani ) sobie dychli przed finałem PP. Nawet kosztem porażki, chociaż nie ma pewności czy zmiennicy by tam prędzej czegoś nie ugrali. Najgorzej wygląda sytuacja w obronie, bo tam to już w ogóle nie ma zmienników.kattowitz pisze:Moim zdaniem? Nie momy szans wywieźć stamtąd nawet punktu. Wszyscy już "przeczytali" Naszo gra. Arek i Jankes nie są w stanie nic zrobić z przodu bo są tak pilnowani jak Alkaida w Guantánamo. Zieniu i Ecik to nie to samo co parę tygodni temu - jednym słowem wszyscy dychają rękowami. Som my wyeksploatowani na maksa. Do tego dochodzi kontuzja Grodka i pozamiatane. Może jestech pesymistą ale widza co się dzieje z drużyną od kilku meczy. Może czas na Wtorka i na Pawła w wyjściowej jedenastce. Som nie wiem co jest lepsze. Jak wywiezymy stamtąd punkt to byda szczęśliwy.
Od kilku szpili NIC nie gromy wiec kopaczom nic nie zaszkodzidonat pisze:Oby "atrakcje" z niedzieli nie wpłynęły demobilizująca na naszych grajków![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: GbatJ1920, kibol-siem-ce, Majestic-12 [Bot], Mavo1920, Rickenn10, WolnyLogin i 54 gości