Puchar Polski - sezon 2011/2012
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Puchar Polski - sezon 2011/2012
Scypion samo prowda, na szpilu nie do sie jednak całego tego tekstu im zakrzyknąć więc będziemy śpiewać Legia to stara ku***
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
i zaś 2 tysiące kary bydzie 

-
- Kontakt:
Spokojnie panowie, teraz ich bozia skoże za te gorolskie cwaniactwo. Żodnymu fusbalerowi niy życza kontuzji ale ta kontuzja żewłakowa i komorowskigo to jes pokuta skorży za słuchanie radia, zamiast skupiania sie na grze swoich megagwiazd:P Żewłakow tam całom obronom kieruje i bez niego to sie musi posypać.
-
- Kontakt:
Typowo gorolskie fanaberie. Czy tu ktoś jest oburzony, ze przyjedziecie? Nie, tu raczej wszyscy mówią "co to za finał bez Nich". W jaki sposób na siłe Wam sie to umożliwia to już zupełnie inna sprawa. Jade na mecz do Kielc chodź mam bardzo duże obawy czy na czysty mecz. Cały PP to wielka ściama, seria nad wyraz fortunnych zdarzeń losowych (czyt. losowań). Oczywiście wszyscy eLkowcy są z tego dumni, nikt nie widzi, ze to wszystko śmierdzi na kilometr. Wyobraź sobie wszechwiędzący warszawiaku analogiczną sytuację, w której ciemnota ze Śląska ma zakaz i ktoś bez niczyjej wiedzy losuje ją na gospodarza meczu...nikt by tego płazem nie puścił. Zresztą gra w europejskich pucharach może ostudzić głowy tym, którzy w trybie licencyjnym chcieliby nas wy***rdolić z extraklasy bo jesteśmy biedni, Niebiescy, mamy ciulaty stadion i mega problemy finansowe, są inne lepsze kluby które powinny grać. Tylko pucharowicza wy***ać nie wypada nie?killzone pisze: Dziwi mnie tylko to, ze w sobote tak pieknie intonowaliscie "Piłka nozna dla kibiców"(czyzby hipokryzja ktora wg łódzkich rejonów Legie cechuje) a teraz nagle jakies oburzenie ze my tam jedziemy. Jezeli jestescie tak mega oburzeni to nastepnym razem nie dryjcie japy "pilka nozna dla kibiców".
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
- SODA
finał bez kibiców to nie finał
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
- radzion
- Kontakt:
Przeciez komorowski juz 2 miesiace gra za ruble w czeczenii.a ktos mi wczoraj napisol ze to jo zabalowol.halo pobudkarobotrix pisze:Spokojnie panowie, teraz ich bozia skoże za te gorolskie cwaniactwo. Żodnymu fusbalerowi niy życza kontuzji ale ta kontuzja żewłakowa i komorowskigo to jes pokuta skorży za słuchanie radia, zamiast skupiania sie na grze swoich megagwiazd:P Żewłakow tam całom obronom kieruje i bez niego to sie musi posypać.
-
- Kontakt:
Komorowski też mo kontuzja.
W Legi nie sprawny jest Żewłakow, Kucharczyk i Żyro
W Legi nie sprawny jest Żewłakow, Kucharczyk i Żyro
- radzion
- Kontakt:
Co wy z tym komorowskim?co z tego ze mo kontuzja skoro to nie zawodnik legii
-
- Kontakt:
Dzisiaj podobno jest spotkanie odnośnie tego finału i coś może będzie wiadomo.
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Radzion im wszystkim chodzi o Prezydenta, ponos mo tyż kontuzja bo źle strzelil z dubeltówkiradzion pisze:Co wy z tym komorowskim?co z tego ze mo kontuzja skoro to nie zawodnik legii

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Finał z udziałem 2,500 osób !
Finał Pucharu Polski, który zostanie rozegrany w Kielcach pomiędzy Legią Warszawa, a Ruchem Chorzów będzie mogło obejrzeć 2,500 kibiców.
Kielecka policja warunkowo dała zgodę na rozegranie tego meczu pod warunkiem, że kibice Legii i Ruchu dostaną "tylko" po 500 wejściówek, pozostałe 1,5 tysiąca będą mogli nabyć kibice neutralni, czyli mieszkańcy Świętokrzyskiego.
(...)
-
- Kontakt:
skończcie kopiować to ciulstwo, totalnie niepotwierdzona plota. Wywalałem to już 4 razy. Jeszcze raz to zobaczę polecą bany
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
Mamy ok 3100 biletow!Siedzimy na mlynie korony legia naprzeciwko.
http://www.niebiescy.pl/index.php?id=10513
-
- Kontakt:
Nie wiem czy było
EUROSPORT.PLSędzia meczu Wisła - Ruch broni swoich decyzji
Sędziowie to jedyna grupa, która nie ma obowiązku rozmawiać z dziennikarzami o swojej pracy. Jednak po meczu Wisły Kraków z Ruchem Chorzów, w którym nie brakowało kontrowersji, sędzia Marcin Borski postanowił wyjaśnić kilka kluczowych dla przebiegu meczu decyzji. Zwłaszcza tej z 16. minuty.
Marcin Borski długo kazał na siebie czekać. Dopiero godzinę po zakończeniu spotkania wyszedł z szatni, gdzie, jak sam przyznaje, bardzo dokładnie oglądał telewizyjną płytę z zapisem spotkania, żeby jeszcze bardziej utwierdzić się w słuszności podejmowanych decyzji.
Najwięcej wątpliwości wywołała ta z 16. minuty, kiedy piłka po strzale Gervasio Nuneza wpadła do siatki, ale gra została wznowiona nie ze środka boiska, a z szóstego metra, gdzie doszło do zamieszania z udziałem Juniora Diaza i Macieja Jankowskiego.
- To jest słabo widoczne na powtórkach, bo Marcin Malinowski zasłania przepychającą się parę. Z pozycji boiska było to jednak widać doskonale, że zachowanie piłkarza Wisły uniemożliwiło Jankowskiemu wybicie piłki głową, co doprowadziło do tego, że ta trafiła do siatki - pewnie bronił swojej decyzji sędzia Borski.
Czy jednak w tak kluczowych dla przebiegu meczu sytuacjach arbiter główny nie powinien skonsultować się z asystentem, który całe zajście widział z innej perspektywy? Wiele jest opinii na ten temat, jednak to w rękach Marina Borskiego był gwizdek i do niego należała decyzja, za którą wziął pełną odpowiedzialność.
- Już w momencie przewinienia wiedziałem, że muszę zatrzymać grę. Na powtórkach widać i słychać doskonale, że faul został odgwizdany jeszcze przed tym jak piłka wpadła do siatki. W tym momencie nie miałem czasu na rozmowę z asystentem, zresztą takiej nie potrzebowałem, bo widziałem wszystko bardzo dokładnie i byłem w stu procentach pewien mojej decyzji - mówił arbiter główny.
Trzeba przyznać, że piłkarze Wisły i Ruchu nie ułatwili Marcinowi Borskiemu pracy. W trakcie 120. minut twardych, męskich starć było bez liku. Aż jedenastu graczy zostało napomnianych żółtymi kartkami. Dwa podyktowane rzuty karne, z czego ten dla gości także nie był łatwy do zaakceptowania.
- To był trudny mecz do sędziowania. Ja generalnie ze swojej pracy jestem zadowolony. Nie analizowałem jeszcze całego meczu, ale na gorąco nie zmieniłbym żadnej z podjętych decyzji - zakończył.
Ruch Chorzów, choć mecz przegrał to awansował do finału Pucharu Polski, dzięki lepszej skuteczności w serii rzutów karnych. 24 kwietnia na stadionie miejskim w Kielcach zagra ze zwycięzcą meczu pomiędzy Legią Warszawa a Arką Gdynia.
-
- Kontakt:
NTG pisze:Mamy ok 3100 biletow!Siedzimy na mlynie korony legia naprzeciwko.
trocha mało tych biletów