[PP] Wisła Kraków vs Ruch Chorzów 10.04.12 godz 20.30
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: [PP] Wisła Kraków vs Ruch Chorzów 10.04.12 godz 20.30
Dziękuję tym, którzy przez cały mecz wierzyli tak jak ja. Dziękuję również za to, że mogłem udowodnić forumowym płaczkom z 20 minuty, że się grubo mylą i że mecz wygramy!

Moje życzenia się spełniły!Danory pisze:Zaczyna się Wasze pi***olenie... Zawsze było w przerwie... teraz już w 25 minucie? Piszcie po meczu, nie teraz. Już nei raz tak było że źle się zaczynało, a kończyło inaczej. Tego sobie i Wam życzę.

-
- Kontakt:
Heh no nie przesadzej.Patrz obiektywnie.Myslolech ze gorzyj jak z Legia nie bydzie a...byłoRoni2580 pisze:Obejrzyj mecz od stanu 2:0 do 2:1 i wyciągnij wnioski kto wtedy atakował a kto bronił się. Grali fatalnie ale prawda jest taka że jak wynik był dla nas niekorzystny (2:0 i 3:1) to Wisła wtedy nie zagrażała naszej bramce, po za jedną akcją z końcówki dogrywki. Zresztą nieważne cieszmy się finałemHBSiwy pisze:Roni2580 pisze:no jak ty nie widziałeś jak Wisła siadła kondycyjnie w czasie dogrywki to znaczy, że nie znasz się na piłce, jak nie widziałeś akcji Lewczuka, dośrodkowania Straki? po którym był karny to znaczy, że jesteś ślepy to sie działo przy 2:0 dla Wisły w tym czasie Wisła się tylko broniła. Nasi zagrali dziś chujnie ale jak tylko mocniej przycisneli to Wisła się broniła, problem w tym , że jak mieli korzystny wynik to grali jak ci***, nie oznacza to jednak,że jeden ciul z drugim ma tutaj pisać że żałuję Wisły, oglądając ten mecz z telewizorka. Ruch jest w finale, a taki mecz tylko dodał temu dramaturgii i ja się cieszę.HBSiwy pisze:Przepraszam ale o jakim meczu mowisz? Chyba nie o tym dzisiejszym bo ja dominacji nie widzialem.Roni2580 pisze:Co do tych wszystkich narzekaczy, nasi piłkarze po prostu nie potrafią utrzymywać wyniku, zobaczcie kto dominował przy wyniku 3:1 i 2:0 my !
P.S Ciekawy jestem jak te barany co teraz jadą po piłkarzykach będą śpiewały jak wygramy derby. Dawać bany za takie pi***olenie.
Jezeli dosrodkowanie Straki albo akcja Igora to dominacja to pozal sie Boze![]()
No ale masz miec nie znam sie na pilce noznej. Cale zycie gralem w Curling a mecze Ruchu zaczolem ogladac dzisiaj od 2 polowy.Prosze wybacz mi stary.
Bardzo ciesza sie ze zagromy w Finale.
Chwala wom chopcy!!!!

Mieli my szczescie choc Wisła tyz.Miala to byc formalnosc,pilnowanie wyniku ale od poczatku Wisla dyktowala warunki.Zobocz sobie akcje Wisły prawa strona.Akcja za akcją!!
Szyndrowski dzis

Dobrze tym kur.. z Krakowa i Małeckiej

Gromy w finale i to sie liczy !!!

Niebieski od uRodzenia
- OSH
- Kontakt:
Pawel pokozol chyba ksztalt Pucharu w gescie PUCHAR JEST NASZ
Godom dzis wom, ze zawsze jo, za moj HKS beda szol...

-
- Kontakt:
moim zdaniem pokazał T. Może chce mieć przystanek tramwajowy pod domem?
z live na niebieskich
PS. Grali do d... ale awansowali. Jesienią zagrali tam super mecz, ale przegrali
z live na niebieskich
Perdijić broni strzał Pardijicia

PS. Grali do d... ale awansowali. Jesienią zagrali tam super mecz, ale przegrali
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mieszka w Mikołowie, a tam tramwaje nie jeżdżąElmer pisze:moim zdaniem pokazał T. Może chce mieć przystanek tramwajowy pod domem?

- hpbaxter
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Szyndrowski z meczu na mecz coraz słabiej.
Mnie ujeło jedno - profesjonalizm naszego trenera przed dogrywką - nie skakał i nie pieprzył jak Probierz tylko spokojnie rozmawiał bo on im pewnie wszystko wcześniej nakreślił i oni dobrze wiedza jak maja grać. Nasza gra dzisiaj była konsekwencją wyniku pierwszego meczu i nie dopatrywałbym się jakiejś wyjatkowej padliny w tym meczu z naszej strony. Zauważcie że nam przy każdym wyniku (do 3:0) ciągle wystarczał jeden gol żeby przynajmniej osiągnąć dogrywkę.stąd ciągła konsekwencja w grze mimo niekorzystnego wyniku aby strzelić tego jednego gola. Probierz jakby o tym zapomniał i dopiero w dogrywce Wisła zagrała ostrożniej, a wtedy to my mogliśmy grać swoje. O bramkach zadecydowały indywidualne błędy i tyle. To jest puchar Polski czyli dwa mecze i tutaj liczy sie strategia a nie bieganie przy linii jakby to była gra o punkty. Brawo Panie Waldku, brawo Niebiescy
Mnie ujeło jedno - profesjonalizm naszego trenera przed dogrywką - nie skakał i nie pieprzył jak Probierz tylko spokojnie rozmawiał bo on im pewnie wszystko wcześniej nakreślił i oni dobrze wiedza jak maja grać. Nasza gra dzisiaj była konsekwencją wyniku pierwszego meczu i nie dopatrywałbym się jakiejś wyjatkowej padliny w tym meczu z naszej strony. Zauważcie że nam przy każdym wyniku (do 3:0) ciągle wystarczał jeden gol żeby przynajmniej osiągnąć dogrywkę.stąd ciągła konsekwencja w grze mimo niekorzystnego wyniku aby strzelić tego jednego gola. Probierz jakby o tym zapomniał i dopiero w dogrywce Wisła zagrała ostrożniej, a wtedy to my mogliśmy grać swoje. O bramkach zadecydowały indywidualne błędy i tyle. To jest puchar Polski czyli dwa mecze i tutaj liczy sie strategia a nie bieganie przy linii jakby to była gra o punkty. Brawo Panie Waldku, brawo Niebiescy
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Widzew teraz niech da sie z siebie wszystko a my rozpierdolmy szczewa !!! 

-
Szyndrowski zajeboł brama na 3 1 bo nie przerwoł akcji przy lini , ale nie byda go krytykowoł bo mie śledzą ... niejaki arczi z Goduli i czoRny z Glazgoł są na tropie jak Macierewicz
-
- Kontakt:
no właśnieMirek pisze:Mieszka w Mikołowie, a tam tramwaje nie jeżdżąElmer pisze:moim zdaniem pokazał T. Może chce mieć przystanek tramwajowy pod domem?

Teraz wszyscy widzimy co znaczy obrona bez Grodzickiego (sam się sobie dziwię, że to piszę, ale taka jest prawda)
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
-
- Kontakt:
Co wiemy po tym meczu? że:
- Malinowski nie moze grać w obronie
- Stawarczyk nie istnieje bez Grodzickiego
-atak Piech - Jankowski zaczyna zgrzytać
-Szyndrowski obniżył loty
- Josl welcome to czech republic
Co do reszty zawodników to kipsko , bardzo kiepsko
- Malinowski nie moze grać w obronie
- Stawarczyk nie istnieje bez Grodzickiego
-atak Piech - Jankowski zaczyna zgrzytać
-Szyndrowski obniżył loty
- Josl welcome to czech republic
Co do reszty zawodników to kipsko , bardzo kiepsko
-
- Kontakt:
Ludzie, doszedłem do siebie, to był dramat z wieloma zwrotami akcji, je pierdykam... Klasyk, nawet moja żona na to patrzała, a jej wszystko trza było tłumaczyć od A do Z, to pozytyw, choć kibicka z niej nie bedzie. Myślałem, że takiego czegoś nie przeżywałem - bo nie przeżywałem, ale wspomne tu o finale PP Ruch II - Gks, rok 1993, jak Gilewicz nie strzelił i finał nie był nasz, Gilewicz podbiegł pod sektor i płakał... Dziś półfinał przed TV, w laćkach, rodzinnie, ale ręce mokre były, siwych włosów przybyło, pikawa sie napracowała.
Coś o grze mam pisać? Było widać, zwycięzców się nie sądzi, skład był jaki był, forma była jaka była, narzekałem na Matko, synek sie zrehabilitował, turbo kozak dopełnił formalności. Szkoda, że Arek nie zagra w Kielcach.
Aha - znakomity prezent dla TRENERA z okazji urodzin i wszystkiego niebieskiego!
Coś o grze mam pisać? Było widać, zwycięzców się nie sądzi, skład był jaki był, forma była jaka była, narzekałem na Matko, synek sie zrehabilitował, turbo kozak dopełnił formalności. Szkoda, że Arek nie zagra w Kielcach.
Aha - znakomity prezent dla TRENERA z okazji urodzin i wszystkiego niebieskiego!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To samo zech pomysloł.Nigdy bych nie przypuszczoł ze bydzie mi Grodzickiego brakElmer pisze:no właśnieMirek pisze:Mieszka w Mikołowie, a tam tramwaje nie jeżdżąElmer pisze:moim zdaniem pokazał T. Może chce mieć przystanek tramwajowy pod domem?![]()
Teraz wszyscy widzimy co znaczy obrona bez Grodzickiego (sam się sobie dziwię, że to piszę, ale taka jest prawda)

ale po tym szpilu som juz niewiem kiero nasza formacja najslabszo bo chyba wszystkie..
Jak ktos napisoł zwyciezcow sie nie sadzi.Zagrali jak zagrali
Najwazniejszy jest finał !!!
Dobranoc

Niebieski od uRodzenia