Nie obrażom prawdziwych kibicow ale mnie wkurwio takie cos , kibice sukcesu ku***, a jak nie idzie to maja wyjebane na Ruch!!czoRny pisze:za koncowy efekt dla druzyni a zwlaszcza Matko wielkie dzieki![]()
za gra??? w tym meczu przez 100 poranoscie minut![]()
ale liczy sie efekt koncowy![]()
a i niy piszcie mi sam zech cos pisol zlego podczas szpilu bo to som cholerne emocje i zodyn co zle pisol niy robiol tego z radosci ino kozdymu zalezalo na tyj wygranyj ! a z resztom...
,,co z wos za kibice ku***, wy***rdalac na roosvelta !!!kajście byli 2 lidze kaj nos po 800 osób łaziło , je***e ku*** kibice sukcesu !!!" ja mosz recht napisz jeszcze zes tam bol som
[PP] Wisła Kraków vs Ruch Chorzów 10.04.12 godz 20.30
-
- Kontakt:
Re: [PP] Wisła Kraków vs Ruch Chorzów 10.04.12 godz 20.30
-
- Kontakt:
Ale co Wy chcecie przez to powiedzieć? 800-1200? Tyle własnie jest fanatyków. Jak grają o utrzymanie w ekstraklasie lub w 1 lidze, to tyla ludzi bydzie na stadionie, bez wzgledu na to czy to sie komu podoba, czy nie.olej pisze:jak dobrze pamietom to jeszcze tak bylo z Zaglebiem L i LKS-emHBSiwy pisze:jabolgo pisze:Bez przesady nigdy nie było nos ino 800. Chyba jak nom zawarli stadion i ino na kryto szło wlyź.niebieskifanatyk pisze:co z wos za kibice ku***, wy***rdalac na roosvelta !!!kajście byli 2 lidze kaj nos po 800 osób łaziło , je***e ku*** kibice sukcesu !!!
Wiez mi bol taki mecz! Z Amikom bodajze bo na nim bolech a stadion nie bol zawarty.
Misiu, jeden z drugim!! W XXI wieku liczy się kasa, tylko kasa i jeszcze raz kasa! Historię, tradycję, honor można sobie między bajki włożyć! Przestańcie pisać, że ten jest nasz, ten jest gorol, ten czarny lub zółty, bo się kompromitujecie.
-
- Kontakt:
Zagraliśmy bardzo źle ale zamiast wdawać się w szczegóły napiszę tylko, że większość piszących w czasie meczu na forum "zagrała" jeszcze o dwie klasy niżej. Kompromitujące wpisy. Wstyd
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
- klimz(R)owiec
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Błagom Wos ...powiedzcie mi czy Arek był zagrożony, ze nie zagro w finale!!!??
- art82
- Kontakt:
tak tylko na malym marginesie - zostaliśmy dziś wykartkowani, wiecie może kto będzie pauzował w finale z Legią?
komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.
-
- Kontakt:
Boże, jak ja się modliłem o ten puchar w duchu. Dziękuję Niebiescy, teraz tylko nie zaprzepaśćcie szansy na dublet. Grajmy do końca. Wierzymy w Was.
Matko odkupił winy, bronił w całym meczu fatalnie, kiepsko się ustawiał, ale dzięki Bogu, że wybronił nam finał. Dziękujemy. Pewnie jedenastki strzelali Lewczuk, Abbott, Piech, Stawarczyk. Dziwiły mnie zmiany Fornalika, zamiast Niedzielana wpuścił Pawła, no ale widać miał nosa. Janoszka waleczny, ale za wiele to mu nie wychodziło. Po słabym występie na Legii przyszedł jeszcze gorszy, ten dzisiejszy.. Mam nadzieję, że pomimo awansu piłkarze wezmą do serca sobie fakt, ze grali po prostu bardzo źle i jeśli chcemy zabłysnąć w Europie to musimy cały czas grać na 1920 % ! Nerwy straszne dzisiaj, ale mimo to - dziękuję Niebiescy ! Jesteśmy z Wami do ostatniej kolejki.
Brawa za doping kibiców, cały mecz byli bardzo głośni !
Powtórka karnego to kompromitacja, złodzieje !
Matko odkupił winy, bronił w całym meczu fatalnie, kiepsko się ustawiał, ale dzięki Bogu, że wybronił nam finał. Dziękujemy. Pewnie jedenastki strzelali Lewczuk, Abbott, Piech, Stawarczyk. Dziwiły mnie zmiany Fornalika, zamiast Niedzielana wpuścił Pawła, no ale widać miał nosa. Janoszka waleczny, ale za wiele to mu nie wychodziło. Po słabym występie na Legii przyszedł jeszcze gorszy, ten dzisiejszy.. Mam nadzieję, że pomimo awansu piłkarze wezmą do serca sobie fakt, ze grali po prostu bardzo źle i jeśli chcemy zabłysnąć w Europie to musimy cały czas grać na 1920 % ! Nerwy straszne dzisiaj, ale mimo to - dziękuję Niebiescy ! Jesteśmy z Wami do ostatniej kolejki.
Brawa za doping kibiców, cały mecz byli bardzo głośni !
Powtórka karnego to kompromitacja, złodzieje !
-
- Kontakt:
wiec bez Piecha finał, w ataku moze Abbott i Jankes?Z grona zawodników, którzy byli zagrożeni wykluczeniem z gry w finale, żółte kartki otrzymali Lewczuk, Tomas Josl i... Arkadiusz Piech.
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2012, o 23:44 przez mauryc1990, łącznie zmieniany 1 raz.
- radzion
- Kontakt:
Na goraco.wylaczolch telewizor przy trzeciej bramie dla wisly.za duzo nerwow.padom ida spac a wynik rano sprawdza.ale jak to bywo zech sie ciepol z boku na bok.w koncu padom a ci..sprawdzaom.telefon miolch durs w lapie.gibko wlaza na internet i..no i jeszcze zyja.ale jakbych miol ta dogrywka i elwry ogladac to by mie chyba pon bocek do siebie wezwol. ocena meczu jutro.teroz spac a za dwa tydnie wszyscy do kielc.
PUCHAR DLA RUCHU
PUCHAR DLA RUCHU
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
do dziś pamiętam twarze tych ludzi wychodzących ze stadionu po porażce z kelnerami z Mławy.... potem mieliśmy jeszcze mecz z Lks co było ludzi 800!! szacun dla tych ludzi !niebieskifanatyk pisze:Z taka Mławą to nos więcej niż 1000 osób nie było, wk***iają mnie te ludzie ku***! tak jak wiater zawieje je***e chorągiewki. Wyście nie są kibice, sory moderatorów ale żech sie wkurwił !!!jabolgo pisze:Bez przesady nigdy nie było nos ino 800. Chyba jak nom zawarli stadion i ino na kryto szło wlyź.niebieskifanatyk pisze:co z wos za kibice ku***, wy***rdalac na roosvelta !!!kajście byli 2 lidze kaj nos po 800 osób łaziło , je***e ku*** kibice sukcesu !!!
zagraliśmy najsłabszy mecz na wiosne, a myślałem ze gorzej niż na legi sie już nie da zagrać, czasem w piłce musi dopisac szczęscie i to się dziś stało ! nam sie finał najeżała za całokształ sezonu ! w finale nie zagra Piech !! wieć Niedzielan zagra od 1 minuty!
Arka! , Ruch czeka na was w Kielcach!!!!!!!!!!!!!!
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ale może nasi piłkarze faktycznie potrzebują psychologa ;D Żeby się zbytnio nie rozluźniali (vide mecz z Podbeskidziem czy właśnie drugi mecz w Krakowie, gdzie wynik po naszej stronie)
In Siemian We Trust
-
- Kontakt:
chyba niedzielan jankes ;]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
pisalem już chyba z pięć razy, kto był zagrożony.
Jeszcze raz piszę : FINAŁ BEZ PIECHA, JOSLA i LEWCZUKA.
Jeszcze raz piszę : FINAŁ BEZ PIECHA, JOSLA i LEWCZUKA.
-
no jak ty nie widziałeś jak Wisła siadła kondycyjnie w czasie dogrywki to znaczy, że nie znasz się na piłce, jak nie widziałeś akcji Lewczuka, dośrodkowania Straki? po którym był karny to znaczy, że jesteś ślepy to sie działo przy 2:0 dla Wisły w tym czasie Wisła się tylko broniła. Nasi zagrali dziś chujnie ale jak tylko mocniej przycisneli to Wisła się broniła, problem w tym , że jak mieli korzystny wynik to grali jak ci***, nie oznacza to jednak,że jeden ciul z drugim ma tutaj pisać że żałuję Wisły, oglądając ten mecz z telewizorka. Ruch jest w finale, a taki mecz tylko dodał temu dramaturgii i ja się cieszę.HBSiwy pisze:Przepraszam ale o jakim meczu mowisz? Chyba nie o tym dzisiejszym bo ja dominacji nie widzialem.Roni2580 pisze:Co do tych wszystkich narzekaczy, nasi piłkarze po prostu nie potrafią utrzymywać wyniku, zobaczcie kto dominował przy wyniku 3:1 i 2:0 my !
P.S Ciekawy jestem jak te barany co teraz jadą po piłkarzykach będą śpiewały jak wygramy derby. Dawać bany za takie pi***olenie.
- MakeRson
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mój podpis przegodo som za siebie...