Najpierw musimy do tego finału awansować, po pierwszej połowie 3-1 dla nas. W pewnym meczu ostatnio było po pierwszej połowie 2-0 dla nas, a jak się skończyło to wiemy.shogi222 pisze:w finale PP, odegramy sie![]()
hehe

Najpierw musimy do tego finału awansować, po pierwszej połowie 3-1 dla nas. W pewnym meczu ostatnio było po pierwszej połowie 2-0 dla nas, a jak się skończyło to wiemy.shogi222 pisze:w finale PP, odegramy sie![]()
hehe
ryszardczaban pisze:Czyli wszystko realne ze stratą 4 punktów po 25 kolejkach można zostać majstrem.Dublet dalej realny.Trzeba w to po prostu wierzyć,a być może po meczu z Lechią będziemy się radować na Cichej 6 z podwójnej korony.![]()
http://forum.niebiescy.pl/posting.php?m ... =2&t=22616#
Ponoś mosz karnet Łysy? Nie widziałem jeszcze meczu w TV ale wg mnie z perspektywy sektora Ruchu na Łazienkowskiej, Jankowski zagrał całkiem poprawnie, oczywiście w porównaniu z innymi naszymi zawodnikami. Tak jak wszyscy piszą najsłabszy Straka którego aż się prosiło zmienić w przerwie. Ogólnie Fornalik tym razem nie trafił z taktyką i ze zmianami, ale to sie zdarza największym i to przy tak wyrównanej lidze. Najważniejszy jest teraz wtorek i nie przegrać z Wisłą, mam nadzieję że zemsta w Kielcach będzie wtedy słodka.Lysy pisze:hehehehe.Jankowski ...... jak zagra z Wislą to nie kupię bletu na nast szpil.
Lysemu tak jak mnie chodzi raczej o skandaliczne zachowanie Jankowskiego w 85 minucie jak schodził z boiska bardzooo wolnymtruchtem. Tak jakby Ruch wygrywał 2:0. Schodził i stracił całą minute... Czy on oczekiwał oklasków od Legii? Chyba tak...wojt pisze:Ponoś mosz karnet Łysy? Nie widziałem jeszcze meczu w TV ale wg mnie z perspektywy sektora Ruchu na Łazienkowskiej, Jankowski zagrał całkiem poprawnie, oczywiście w porównaniu z innymi naszymi zawodnikami. Tak jak wszyscy piszą najsłabszy Straka którego aż się prosiło zmienić w przerwie. Ogólnie Fornalik tym razem nie trafił z taktyką i ze zmianami, ale to sie zdarza największym i to przy tak wyrównanej lidze. Najważniejszy jest teraz wtorek i nie przegrać z Wisłą, mam nadzieję że zemsta w Kielcach będzie wtedy słodka.Lysy pisze:hehehehe.Jankowski ...... jak zagra z Wislą to nie kupię bletu na nast szpil.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], GbatJ1920, Google [Bot], HullCityFC, kibol-siem-ce, Majestic-12 [Bot], Rickenn10, WolnyLogin i 76 gości