Legia - Ruch sobota, 07.04.12 godz. 13.30 (25 kolejka)
- Bułek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Legia - Ruch sobota, 07.04.12 godz. 13.30 (25 kolejka)
Nie wiem czy mocie podobne odczucia ale w sytuacji Jankesa kiedy poradził sobie z 3ma obrońcami brakowało Arka. Kaj łon boł?? i Czymu nie lecioł za podaniem. Jankes som sie wyrobił cało sytuacja bo nie mioł komu podac, to chyba najlepij pokazuje zaangażowanie w tym szpilu.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
W tej sytuacji był Jankes i sami obrońcy Legii. Myśle że po prostu Piech nie za bardzo wierzył że Maciek cokolwiek z tego zrobi.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- 79Świony
- Kontakt:
Ty to na powaznie szkryflosz?miedza pisze:Momy dalij niż bliżej do majstra
Przegrali my z legiom na ich placu,po szpilu na rymis.Wiym ze statystki nie grajom,ale niy bolo zle.Szkoda trocha ty sety Gabora,no ale tak juz jes.legia zneutralizowola nasze atuty i tela.Szacun do Waldka,za zmiany!GROMY DALI

-
- Kontakt:
My tu gadu gadu, a Śląsk wygrywa z bełchatowem
Co oznacza że spadamy na 3 miejsce. Te szpile w Wielkie Soboty w 90% zawsze były naszym koszmarem
Za długo znam naszą rodzima piłkę żeby się łudzić. Oni (esbecka mafia pzpn) nam nie pozwola nawet na vicemajstra. Przypomnijmy sobie przypadek sprzed 2 lat. Ruch zagrażał tzw. wielkiej trójce więc na 3 kolejki przed końcem w 2 meczach nos skręclili drukarze a w ostatnim z scyzorami zagrali juz bez wiary w siebie. Uratował nas wtedy chyba strajk wewnątrz legii ze my ten 3 plac zrobili....

Co oznacza że spadamy na 3 miejsce. Te szpile w Wielkie Soboty w 90% zawsze były naszym koszmarem

Za długo znam naszą rodzima piłkę żeby się łudzić. Oni (esbecka mafia pzpn) nam nie pozwola nawet na vicemajstra. Przypomnijmy sobie przypadek sprzed 2 lat. Ruch zagrażał tzw. wielkiej trójce więc na 3 kolejki przed końcem w 2 meczach nos skręclili drukarze a w ostatnim z scyzorami zagrali juz bez wiary w siebie. Uratował nas wtedy chyba strajk wewnątrz legii ze my ten 3 plac zrobili....
Panie, zmiłuj się nad nami...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No cóż że przegraliśmy to trudno, ale przegraliśmy w tym czym myślałem, że właśnie mamy szansę wygrać.
To my często odstawialiśmy nogę, podczas gdy Legioniści wchodzili ostro do końća a sędzia im na to pozwalał, a to Legia grała zdecydowanie konsekwentniej i wykorzystywała nasze błędy zagrali naszą bronią. My też często wyczekujemy na błąd.
Liczyłem jeszcze że po stracie bramki nasi się obudzą, ale niestety zryw trwał może z 5 minut, potem znów zdecydowanie gra toczyła się wyłącznie w środku. Ech teraz o podium mecz z Polonią, którego przegrać nie możemy, wcześniej ze szczewami, a jeszcze wcześniej bradzo ważny mecz z Wisłą, mam nadzieję, że zagrają nasi jednak lepiej.
Djokic może czasami gra nerwowo czy głupią stratę zaliczy, ale chyba o miejsce w 11 może być spokojny.
To my często odstawialiśmy nogę, podczas gdy Legioniści wchodzili ostro do końća a sędzia im na to pozwalał, a to Legia grała zdecydowanie konsekwentniej i wykorzystywała nasze błędy zagrali naszą bronią. My też często wyczekujemy na błąd.
Liczyłem jeszcze że po stracie bramki nasi się obudzą, ale niestety zryw trwał może z 5 minut, potem znów zdecydowanie gra toczyła się wyłącznie w środku. Ech teraz o podium mecz z Polonią, którego przegrać nie możemy, wcześniej ze szczewami, a jeszcze wcześniej bradzo ważny mecz z Wisłą, mam nadzieję, że zagrają nasi jednak lepiej.
Djokic może czasami gra nerwowo czy głupią stratę zaliczy, ale chyba o miejsce w 11 może być spokojny.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- czoRny
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
pamiyntocie 87 rok i baraze ze Lechiom?wtedy my 1 roz slecieli z ligi w tym roku po 25 latach zas gromy z Lechiom ostatni szpil ale roznica tako,ze w tym roku zdobydymy majstra!
19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Gabor mimo że to mój ulubiony zawodnik dzisiaj dramat, najsłabszy na boisku
mecz 20 lecia w plecy 

-
- Kontakt:
Słaba pamięć kolegoryszardczaban pisze:Ale jak długo się interesuję piłką i kibicuję niebieskim nie dane mi było przeżyć sytuacji,gdzie przegrywając mecz na szczycie na 5 spotkań przed końcem zostaje się mistrzem kraju.

1. Wisła 54 pkt.
2. Lech 50 pkt. czyli 4 punkty straty.....
Na koniec sezonu:
1. Lech 65 pkt.
2. Wisła 62 pkt.
3. Ruch 53 pkt.
czyli jednak dało się przegonić lidera mimo, że ten na 5 kolejek miał 4 punkty przewagi...
Co do spotkania: mecz na remis i to co powiedział Waldek - kto zdobędzie pierwszy bramkę ten wygra... Środek pola maksymalnie zagęszczony i nie przegraliśmy tam, tylko po indywidualnych akcjach. Szkoda strzału Straki, szkoda sytuacji Jankowskiego ale też bramkarz ich zagrał bardzo dobry mecz. Zabrakło szczęścia - trudno, Siejewicz mimo, że nie popełnił poważnego błędu to gwizdał bardzo słabo... każde dotknięcie to faul co niespecjalnie podoba się naszym piłkarzom i wybija ich z rytmu. Jeszcze gorszy liniowy, który pokazuje wydumany faul Scootera za co ten dostaje czerwień. To już mistrzostwo świata

Nawiązując do wątku w PP ... gdyby grał Lisowski to na pewno byśmy wygrali

[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]
[/quote]
- Dyktator
- Kontakt:
Mówi się trudno.
-
- Kontakt:
> Zbyt dużo niecelnych podań
> Lina obrony zgrała tragicznie
> linia pomocy - słabiutko
> tego meczu nie mielismy prawa wygrac.
> Legia wygrała zasłużenie
> koniec, kropka
>
> Lina obrony zgrała tragicznie
> linia pomocy - słabiutko
> tego meczu nie mielismy prawa wygrac.
> Legia wygrała zasłużenie
> koniec, kropka
>

Misiu, jeden z drugim!! W XXI wieku liczy się kasa, tylko kasa i jeszcze raz kasa! Historię, tradycję, honor można sobie między bajki włożyć! Przestańcie pisać, że ten jest nasz, ten jest gorol, ten czarny lub zółty, bo się kompromitujecie.
-
- Kontakt:
Tak się składa, że "Jankes" był jednym z najlepiej grających w Ruchu !Lysy pisze:hehehehe.Jankowski ...... jak zagra z Wislą to nie kupię bletu na nast szpil.
- andrzejn64
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jankowski był najlepszym zawodnikiem....dobry technicznie, pare prób....robił co mógł...
-
- Kontakt:
nie wiem czy zauwazyliscie, ze Piech ma takie cisnienie na strzelanie bramek, ze strzela z kazdej pozycji... doslownie z kazdej, co mi sie malo podoba...
mecz bardzo slaby, moim negatywnym bohaterem jest Burliga, jak gra to cos musi spierniczyc... nie bede plakal jak wroci do krk po wypozyczeniu.
mecz bardzo slaby, moim negatywnym bohaterem jest Burliga, jak gra to cos musi spierniczyc... nie bede plakal jak wroci do krk po wypozyczeniu.
nrsl
-
- Kontakt:
Świynta mom zdupcone i nic tego niy zmiyni 

Misiu, jeden z drugim!! W XXI wieku liczy się kasa, tylko kasa i jeszcze raz kasa! Historię, tradycję, honor można sobie między bajki włożyć! Przestańcie pisać, że ten jest nasz, ten jest gorol, ten czarny lub zółty, bo się kompromitujecie.
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Burliga mie wkurzo swoją grą, ale dziś niy zagroł źle.
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE