Puchar Polski - sezon 2011/2012

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Puchar Polski - sezon 2011/2012

#616 Post autor: Mirek » 6 kwie 2012, o 14:53

Zagrał dobry mecz to sie go pochwaliło i tyle. Nic więcej. Niektórzy jak słyszą Lisowski to już gęsiej skórki dostają. Słaby , a czemu - bo się Lisowski nazywa.

sebaro
Kontakt:

#617 Post autor: sebaro » 6 kwie 2012, o 15:52

Witek46 pisze:Masz prawo tak uważać lecz nie odbieraj innym prawa do odmiennej oceny. Niektórzy zmiany dostrzegają szybciej, niektórzy wolniej, a niektórzy są tak zafiksowani, że nie chcą ich widzieć nawet wtedy, gdy dostrzegli je już wszyscy wokoło. Ludzie mają po prostu różną wrażliwość oraz w różnym stopniu znają się na różnych sprawach. Także na piłce.
Tak, tak wiem - kiedy Lisowski zostanie graczem co najmniej na miarę ... powiedzmy Sobiecha to wszystko chętnie odszczekam.
Na chwilę obecną jego poziom to kariera Małego (Marcin Nowacki), którego tez większość chwaliła (sic!) a dzisiaj gra aż w drugoligowym potentacie piłkarskim z dużymi tradycjami... (bez urazy dla kibiców Miedzi) - bo takie ma umiejętności. I też te kilka sezonów wcześniej jak pisałem że Mały to drewno to większość znafców pisało że się myle bo.. jak oni grają na FIFIE to najwięcej goli strzelają właśnie Nowackim i ja gówno wiem.
Mirek pisze:Zagrał dobry mecz to sie go pochwaliło i tyle. Nic więcej.
Kolejnych kilka postów i bez żadnych faktów tylko subiektywne odczucia... Strzelił bramkę, asystował , dobrze podawał piłki ? Nic z tych rzeczy ... Argumenty, czy ktoś może podać jakieś konkretne argumenty, fakty?
Mirek pisze:. Niektórzy jak słyszą Lisowski to już gęsiej skórki dostają.
Nie gęsiej skórki a hercklekotów. Ostatnio tak się czułem jak na torze stał Paśnik... dobrze że nasza gwiazda Pawełek Messi nie jest bramkarzem a jedynie graczem środka pola więc może kopnąć kilka razy piłkę do tyłu (często niecelnie) i wszyscy pieją jaki to geniusz piłkarski....
Mirek pisze:Słaby , a czemu - bo się Lisowski nazywa.
Nigdy tak nie powiedziałem.... wręcz przeciwnie: jak zagra dobry mecz to go pochwale.

Może skończmy tę dyskusję jałową bo faktycznie do niczego nie doprowadzi (lepiej nie cytować Lema).
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#618 Post autor: gerhat » 6 kwie 2012, o 16:23

Waldek King pochwalił Lisowskiego za ostatni mecz, to Ci nie wystarczy? On też sie nie zna :niepewny:

RudaSlaska7
Kontakt:

#619 Post autor: RudaSlaska7 » 6 kwie 2012, o 16:24

ja pi***ole. paranoja co sie dzieje na forum.
Lisowski zagrał BARDZO DOBRE SPOTKANIE.
Również nie twierdze,ze jest graczem wybitnym ale za mecz należą sie pochwały.

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#620 Post autor: Mirek » 6 kwie 2012, o 16:26

Waldek jest najgorszym trenerem w Polsce - gerhat nie wiesz o tym? ;)
Lisowskiego stawia, Piecha, którego Smuda nie chce. Dyletant i już . Fornalik raus :P

sebaro
Kontakt:

#621 Post autor: sebaro » 6 kwie 2012, o 16:52

gerhat pisze:Waldek King pochwalił Lisowskiego za ostatni mecz, to Ci nie wystarczy? On też sie nie zna :niepewny:
Gerhat wiesz co to jest kurtuazja? Zapewne wiesz ... ;) więc chyba nie trzeba Ci tłumaczyć słów Fornalika.
Mirek pisze:Waldek jest najgorszym trenerem w Polsce - gerhat nie wiesz o tym? ;)
Lisowskiego stawia, Piecha, którego Smuda nie chce. Dyletant i już . Fornalik raus :P
Mirek mógłbyś mi pokazać post, w którym napisałem, że Waldek jest złym trenerem albo że mam uwagi do Piecha...? Po raz kolejny sugerujesz coś czego nie powiedziałem.

Dam przykład: po szpilu z Arką wzięli na spowiedź dziennikarzyny sportowe Skorże. O ile pi***olą 3 po 3 to akurat teraz przytomnie zauważyli, że słaba Legia gra teraz padlinę (ostatnio 3 remisy i właśnie wymęczone zwycięstwo z pierwszoligowcem i to tylko dzięki sędziemu!) I się go pytają dlaczego wystawia Novo i Blanco bo takich słabych zawodników u nich dawno nie było .... No więc na początku Skorża się zmieszał , chwilę pomyślał i odpowiedział dyplomatycznie: że się starają, ze widzi w nich potencjał i takie inne bzdury.. BO co miał ku*** powiedzieć? Że jak te 2 jugosławiańce są bez formy i sprzedali mu Borysiuka i Rybusa to nie ma kogo wystawić ? Że skoro znafcy pokroju Jóźwiaka zakontraktowali takie drewna za kosmiczne pieniądze to co? Ma ich do MESY przesunąć? Nie! Odpowiedział dyplomatycznie...
Chyba jaśniej się już nie da wytłumaczyć słów Fornalika... :mur:

PS. akurat jesteśmy w takiej sytuacji i mamy taki potencjał, że w 10 jesteśmy w stanie wygrać z każdą drużyną. Dlatego Fornalik może sobie pozwolić na eksperymenty w stylu Quasimodo na środku boiska, w dodatku kiedy Straka grać nie może lub trzeba go zmienić!

Ufff , skończyłem komu jeszcze obrazowo wyjaśnić i naukowo udowodnić, że to Kolumb odkrył Amerykę, że to Ziemia się kręci wokół Słońca, a 2+2=4...?
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]

Elmer
Kontakt:

#622 Post autor: Elmer » 6 kwie 2012, o 16:58

ci którzy negatywnie oceniają grę Lisowskiego w meczu z Wisłą nie znają się na piłce. Wiadomo, że Lisowski jest na razie chimeryczny. Ale młody jest i wszystko siedzi w jego głowie. Bo to, że ma potencjał to pokazał. Zresztą potwierdzają to również gracze Ruchu
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
alek900
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#623 Post autor: alek900 » 6 kwie 2012, o 17:00

Trzeba sobie zapisać te posty, a po następnym meczu, porównać z obecnymi. W niektórych przypadkach, zwrot o 180 stopni.. :zdziwko:

sebaro
Kontakt:

#624 Post autor: sebaro » 6 kwie 2012, o 17:40

alek900 pisze:Trzeba sobie zapisać te posty, a po następnym meczu, porównać z obecnymi. W niektórych przypadkach, zwrot o 180 stopni.. :zdziwko:
alek900 bo ... oni się znają na piłce :rotfl: (jak powiedział wyżej kolega Elmer...)
[/quote]

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#625 Post autor: gerhat » 6 kwie 2012, o 17:53

Waldka nikt nie pytał o Lisowskiego więc porównanie ze Skorżą nie ma sensu.
Guradiola mówił, że Messi jest dobry a Smuda mówił, że Brozek jst wyśmienity. Obaj kłamali bo Smuda kłamał.
Jak Ty tak sobie tłumaczysz wypowiedź Waldka to nie ma chyba o czym dyskutować.

Witek46
Kontakt:

#626 Post autor: Witek46 » 6 kwie 2012, o 18:31

sebaro pisze:
gerhat pisze:Waldek King pochwalił Lisowskiego za ostatni mecz, to Ci nie wystarczy? On też sie nie zna :niepewny:
Gerhat wiesz co to jest kurtuazja? Zapewne wiesz ... ;) więc chyba nie trzeba Ci tłumaczyć słów Fornalika.
Mirek pisze:Waldek jest najgorszym trenerem w Polsce - gerhat nie wiesz o tym? ;)
Mirek mógłbyś mi pokazać post, w którym napisałem, że Waldek jest złym trenerem albo że mam uwagi do Piecha...? Po raz kolejny sugerujesz coś czego nie powiedziałem.

Dam przykład: po szpilu z Arką wzięli na spowiedź dziennikarzyny sportowe Skorże. O ile pi***olą 3 po 3 to akurat teraz przytomnie zauważyli, że słaba Legia gra teraz padlinę (ostatnio 3 remisy i właśnie wymęczone zwycięstwo z pierwszoligowcem i to tylko dzięki sędziemu!) I się go pytają dlaczego wystawia Novo i Blanco bo takich słabych zawodników u nich dawno nie było .... No więc na początku Skorża się zmieszał , chwilę pomyślał i odpowiedział dyplomatycznie: że się starają, ze widzi w nich potencjał i takie inne bzdury.. BO co miał ku*** powiedzieć? Że jak te 2 jugosławiańce są bez formy i sprzedali mu Borysiuka i Rybusa to nie ma kogo wystawić ? Że skoro znafcy pokroju Jóźwiaka zakontraktowali takie drewna za kosmiczne pieniądze to co? Ma ich do MESY przesunąć? Nie! Odpowiedział dyplomatycznie...
Chyba jaśniej się już nie da wytłumaczyć słów Fornalika... :mur:

PS. akurat jesteśmy w takiej sytuacji i mamy taki potencjał, że w 10 jesteśmy w stanie wygrać z każdą drużyną. Dlatego Fornalik może sobie pozwolić na eksperymenty w stylu Quasimodo na środku boiska, w dodatku kiedy Straka grać nie może lub trzeba go zmienić!

Ufff , skończyłem komu jeszcze obrazowo wyjaśnić i naukowo udowodnić, że to Kolumb odkrył Amerykę, że to Ziemia się kręci wokół Słońca, a 2+2=4...?
Ileż słów trzeba napisać żeby udowodnić, że ma się rację, choćby wbrew faktom. Gdyby nawet Lisowski był megadrewnem, to czasem również złym piłkarzom uda się supermecze, ale takiej możliwości Ty sebaro w ogóle nie dopuszczasz, bo Ty wiesz lepiej. I mam prośbę nie wyjaśniaj mi już nic obrazowo i nie wyjaśniaj naukowo, bo nudzi mnie i forma i treść :spi:
Ostatnio zmieniony 6 kwie 2012, o 18:32 przez Witek46, łącznie zmieniany 1 raz.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#627 Post autor: wojt » 6 kwie 2012, o 18:31

Dajcie spokój z taką dyskusją, każdy kto choc trochę zna się na piłce i oglądał mecz wie że Lisowski był jednym z najlepszych na placu w meczu z Wisłą, to nie podlega żadnej dyskusji. To nie jest festiwal eurowizji że jednemu się podoba piosenka drugiemu nie. Dobry mecz Liska dużo odbiorów, celnych podań nie tylko Fornalik z trenerów zwrócił na to uwagę.

krisbaum
Kontakt:

#628 Post autor: krisbaum » 6 kwie 2012, o 18:37

Tak tylko dodam, że względem Lisowskiego myli się też trener reprezentacji ;)

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#629 Post autor: HKSADIK » 6 kwie 2012, o 21:37

sebaro ciagle ocenia Lisowskiego na podstawie poprzednich meczow...I ok, ale musisz przyznac, ze w spotkaniu z Wisłą zaprezentowal sie o wiele, wiele korzystniej niz zazwyczaj :P To byl jego najlepszy wystep w pierwszej druzynie, przechwyty, pare ladnych indywidualnych akcji w srodku pola i co najwazniejsze bardzo malo strat :)
Polecam obejrzec na spokojnie jeszcze raz ten mecz.

Wynik 3-1 niezly, zaliczka jest, ale w Krakowie trzeba zagrac swoje i uwazac na kartki :)

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#630 Post autor: 19r20 » 7 kwie 2012, o 08:13

HKSADIK pisze:sebaro ciagle ocenia Lisowskiego na podstawie poprzednich meczow...I ok, ale musisz przyznac, ze w spotkaniu z Wisłą zaprezentowal sie o wiele, wiele korzystniej niz zazwyczaj :P To byl jego najlepszy wystep w pierwszej druzynie, przechwyty, pare ladnych indywidualnych akcji w srodku pola i co najwazniejsze bardzo malo strat :)
Polecam obejrzec na spokojnie jeszcze raz ten mecz.

Wynik 3-1 niezly, zaliczka jest, ale w Krakowie trzeba zagrac swoje i uwazac na kartki :)
zgadzam się w 100% co do Lisowskiego w meczu z Wisłą zagrał bardzo dobrze

wynik rewanżu jest sprawą otwartą i tak naprawdę prowadzimy 2:0 więc od zwycięstwa do porażki dzieli nas tylko jeden krok, będzie ciężko
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Zablokowany