Puchar Polski - sezon 2011/2012
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Puchar Polski - sezon 2011/2012
Dobra, Najpierw o meczu z Wisła super nasi zagrali, jak widać mimo, że niby Wisła wszystko miała postawić na puchar nasi i tak sobie dali rada, dotego po 1-1 całkowicie dominowali grę, świetny Lisowski w tym meczu. Zresztą kożdy zagroł dobrze i oby tak dalej.
A pytanie ogólne jak jest z kartkami w pp po drugiej się już pauzuje ?? bo trocha jak tak kojarza nasi tych kartek w pucharze zbierają, jak wyglądo sytuacja przed drugim półfinałem, kto nie zagro, a kto zagrożony?
A pytanie ogólne jak jest z kartkami w pp po drugiej się już pauzuje ?? bo trocha jak tak kojarza nasi tych kartek w pucharze zbierają, jak wyglądo sytuacja przed drugim półfinałem, kto nie zagro, a kto zagrożony?
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Muszę przyznać że zdecydowanie największe wrażenie zrobił na mnie ... Lisowski
Bardzo dobry w odbiorze, kilka rajdów, relatywnie mało strat i nawet kilka podań do przodu. Oby w końcu zaczął się poprawnie rozwijać. 

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
czekałem tak dlugo na powrot forum tylko zeby to napisac...Lisowski
jak tak bedziesz gral jak z Wisla to juz slowa krytyki ode mnie nie uslyszysz.
Co do meczu to chcielismy go wygrac jak najmniejszym nakladem sil i nie stracic bramki. Jak juz stracilismy ruszylismy na Wisle agresywnie, ze ta nie wiedziała znow co sie dzieje, tak jak w meczu ligowym. Martwi ta bramka stracona u siebie, ale mam nadzieje ze obronimy zaliczke w Krakowie.

Co do meczu to chcielismy go wygrac jak najmniejszym nakladem sil i nie stracic bramki. Jak juz stracilismy ruszylismy na Wisle agresywnie, ze ta nie wiedziała znow co sie dzieje, tak jak w meczu ligowym. Martwi ta bramka stracona u siebie, ale mam nadzieje ze obronimy zaliczke w Krakowie.
-
- Kontakt:
Legia w przypadku awansu do finału, zagra bez kibiców.
Zakaz 3 najbliższych wyjazdów za mecz z Wisłą.
-
- Kontakt:
ale to chyba tylko na lige obowiązujeLudi19R20 pisze:Legia w przypadku awansu do finału, zagra bez kibiców.

-
- Kontakt:
jako iż predzej krytykowałem Lisowskiego tak teraz chcialem go pochwalic.
brawo LISOWSKI
BRAWO NIEBIESCY
brawo LISOWSKI
BRAWO NIEBIESCY
-
- Kontakt:
Prawdopodobnie i tak nie przyjadą, ponieważ mają zakaz wyjazdów na mecze pucharowe, za poprzedni finał w Bydgoszczy.SebaPszów pisze:ale to chyba tylko na lige obowiązujeLudi19R20 pisze:Legia w przypadku awansu do finału, zagra bez kibiców.
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kara się im kończy właśnie z finałem PP, także na filane juz będą.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niy zagro Grodzicki, a w Wiśle Wilk.heli pisze:A pytanie ogólne jak jest z kartkami w pp po drugiej się już pauzuje ?? bo trocha jak tak kojarza nasi tych kartek w pucharze zbierają, jak wyglądo sytuacja przed drugim półfinałem, kto nie zagro, a kto zagrożony?
Zagrozeni na ewentualny finał u nas są:
Piech, Lewczuk, Janoszka, Malinowski, Djokić, Niedzielan, Stawarczyk. Jeszcze Burliga, ale on nie zagra i tak na Wiśle, no i jeszcze Josl i Grzelak

edit: jeszcze jedno co do wtorkowego meczu z Wisłą na Cichej: Lisowski

-
- Kontakt:
Życzę Ruchowi zdobycia pucharu Polski ! A teraz dokopcie milicjantom z Reymonta w rewanżu! Pozdro dla chłopaków z Czechowic
HUTNIK NOWA HUTA TE BARWY MÓWIĄ WSZYSTKO HONOR DUMA SŁAWA I WIERNOŚĆ PONAD WSZYSTKO...
-
- Kontakt:
Widzę kilka postów jaki to Lisowski super grajek... Messi nawetspyru pisze:Muszę przyznać że zdecydowanie największe wrażenie zrobił na mnie ... Lisowski![]()

Co to znaczy? Że raz , może dwa na mecz przyjął piłkę ?spyru pisze:Bardzo dobry w odbiorze,
Następny wyczyn ... zapomniał kolega dodać, że te rajdy z reguły kończyły sie stratą piłki, może znowu z dwa razy został przewrócony, ot wszystko...spyru pisze:kilka rajdów,
No tak, nic tylko bić brawo poprawił skuteczność z 5 % skutecznych podań na 10 %, pozostałe 90% zagrań to tragedia... lepszą skuteczność mają chłopcy na treningach UKS...spyru pisze: relatywnie mało strat
O ja pierd_olę, może powinien zostać wybrany man of the match bo wie gdzie jest bramka przeciwnika? Do tyłu to się w rugby podaje bo do przodu nie można....spyru pisze: i nawet kilka podań do przodu.
Podsumowując, rozumiem euforie po wygranych meczach, rozumiem radość że Niebiescy wygrywają mecze w 10 (zakładając że po boisku porusza się ruchem Quasimodo nasz Lisowski) ale na Boga NIE PISZCIE GŁUPOT, że Lisowski gra dobrze bo to NIEPRAWDA.
Jeżeli Lisowski zagra na poziomie przynajmniej przeciętnym naszej ekstraklasy to będę pierwszy, który go pochwali ale na chwile obecną gra tragicznie, choć słowo "gra" jest tu nie na miejscu.
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]
[/quote]
-
- Kontakt:
tez uwazam ze jak nigdy to wlasnie lisowski byl jednym z najlepszych na boisku
-
- Kontakt:
To jeszcze raz:'PYJTER' pisze:To myc chyba inny mecz oglądali
Obejrzyj go dokładnie... chocioż II połowa
http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/pp/wide ... wa/6950591
Zwróć szczególnie uwagę na kim był faul po którym padł gol dla Ruchu...
Lisowski jest d-a-r-e-m-n-y... a argument, że bramka pada po wcześniejszym faulu na Lisowskim do mnie nie trafia.
Bo wg mnie to zasługa podającego, strzelającego ale NIE na Boga tego na którym jest faul... (no chyba, że mówimy tu np o faulu w polu karnym, jest elwer itd.).
Wypunktowałem "umiejętności" Lisowskiego a oglądać meczu ponownie nie muszę bo tak się składa, ze wyczynom Lisowskiego staram sie bacznie przyglądać od jakiegoś czasu i jedyne co mogę powiedzieć to: że jego gra jest zdecydowanie gorsza aniżeli swego czasu Nowackiego (obecnie grajka w II lidze) a wydawało mi się, że już grać gorzej nie można...
A bzdury typu: "jo tyz mysla, że łon boł najlepszy" są z dupy wzięte bo w takim razie jak ocenić grę: Piecha, Szyndrowskiego, Djokica, Janoszki, Grodzickiego i innych? Gorszą od Lisowskiego? Bo na logikę tak to wynika z wypowiedzi...
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]
[/quote]
-
- Kontakt:
Masz prawo tak uważać lecz nie odbieraj innym prawa do odmiennej oceny. Niektórzy zmiany dostrzegają szybciej, niektórzy wolniej, a niektórzy są tak zafiksowani, że nie chcą ich widzieć nawet wtedy, gdy dostrzegli je już wszyscy wokoło. Ludzie mają po prostu różną wrażliwość oraz w różnym stopniu znają się na różnych sprawach. Także na piłce.sebaro pisze:To jeszcze raz:'PYJTER' pisze:To myc chyba inny mecz oglądali
Obejrzyj go dokładnie... chocioż II połowa
http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/pp/wide ... wa/6950591
Zwróć szczególnie uwagę na kim był faul po którym padł gol dla Ruchu...
Lisowski jest d-a-r-e-m-n-y... a argument, że bramka pada po wcześniejszym faulu na Lisowskim do mnie nie trafia.
Bo wg mnie to zasługa podającego, strzelającego ale NIE na Boga tego na którym jest faul... (no chyba, że mówimy tu np o faulu w polu karnym, jest elwer itd.).
Wypunktowałem "umiejętności" Lisowskiego a oglądać meczu ponownie nie muszę bo tak się składa, ze wyczynom Lisowskiego staram sie bacznie przyglądać od jakiegoś czasu i jedyne co mogę powiedzieć to: że jego gra jest zdecydowanie gorsza aniżeli swego czasu Nowackiego (obecnie grajka w II lidze) a wydawało mi się, że już grać gorzej nie można...
A bzdury typu: "jo tyz mysla, że łon boł najlepszy" są z du** wzięte bo w takim razie jak ocenić grę: Piecha, Szyndrowskiego, Djokica, Janoszki, Grodzickiego i innych? Gorszą od Lisowskiego? Bo na logikę tak to wynika z wypowiedzi...
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
- GůRny_Ślůnsk
- Kontakt:
Jedyn szpil o fussbalerze ni swiadczy. Zoboczcie sobie na "Skutera" wczesnij, a jak teroz gro.
Dostane kolejno szansa Lisowski sie pokozac, to go ocenimy czy mo perspektywy na stale wskoczyc do 1 skladu czy ni.Narazie je zmiennikiem, ale widac, ze sie staro i mo checi cugu na tora.Ale pamietejcie oceniac trzeba obiektywnie ni subiektywnie.Oczywiscie, ze moze akurat chyto forma przeca momy jeszcze miesiac na zakonczenie ligi wiec kozdy zdrowy i w pelni sil sie przydo w tym malym miesiecznym maratonie.
Dostane kolejno szansa Lisowski sie pokozac, to go ocenimy czy mo perspektywy na stale wskoczyc do 1 skladu czy ni.Narazie je zmiennikiem, ale widac, ze sie staro i mo checi cugu na tora.Ale pamietejcie oceniac trzeba obiektywnie ni subiektywnie.Oczywiscie, ze moze akurat chyto forma przeca momy jeszcze miesiac na zakonczenie ligi wiec kozdy zdrowy i w pelni sil sie przydo w tym malym miesiecznym maratonie.