Nawet jeśli nie mogło być to i tak z "łezką w oku" wspominam te czasy i jeszcze długo,długo będę je wspominał ponieważ nic narazie podobnego się NIE ZAPOWIADA...Patton pisze:Luke - ja wiem jakie to byly czasy, ale to nie byl Ten Ruch, poprostu mistrza nie moglo byc i tyle... Przykre, ale prawdziwe... Chociaz wtedy bylo widac, ze chlopcy cos graja... :?
Nie wiem co jest łatwiej,a co nie jest bo ja byłem i zawsze jestem...Slawko pisze:Ciekawe ilu z tych, ktorzy tak narzekaja na frekwencje, wynik i wszystko inne, zjawilo sie wczoraj na szpilu. Łatwo se siasc przed kompem sprawdzic wynik i potem sie oburzac jak to mozliwe ze tak malo ludzi, ze taki wynik. Trudniej ruszyc tylek z cieplego, suchego domku, zalozyc szalik i isc na szpil... co nie???
zgadzam sie w pełni :twisted: [/quote]Jerzy Wyrobek (Ruch Chorzów):
- Chciałbym zwrócić uwagę na działacza PZPN, pana Stefańskiego. Jeśli trener do niego dzwoni - słaby, bo słaby, bo z Ruchu - to powinien go wysłuchać, a nie rzucić słuchawką. Najwyraźniej świadczy to o jego bezczelności i chamstwie. Decyzji, że mamy grać nikt nawet nie uzasadnił. Jako, że nie miałem zawodnika musiałem wpuścić Balula, który nie grał w piłkę przez 5 miesięcy! Drugim rezerwowym przewidzianym do gry w polu był... bramkarz. Czas na przewietrzenie PZPN. W zupełności zgadzam się ze zdaniem Jana Tomaszewskiego.
Ale to, że napastnik ma jedna sytuacje na caly mecz, to już nie jego wina. Najłatwiej znaleźć kozła ofiarnego wśród napastnika albo bramkarza, oni są na świeczniku, ale nie tędy droga. To, ze jest to druzyna bez wielkich umiejetności wiemy wszyscy, a to, że nie mają ambicji to już jest problem.19r20 pisze:Ćwieląg gwiazdom.... można trochę przewrotnie postawić pytanie -jak dla mnie zawalił 2 mecz z rzędu.... gdyby na Sosnowcu strzelił w tej 45 minucie..... gdyby teraz pod koniec 1 połowy strzelił byłoby inaczej
napastnik ma strzelać a on ostatnio tego nie robi niestety
Zauważyłem dzisiej na Ruchu,że niektóre debile po strzeleniu bramy przez Mławe zaczeło kopać w krzesełka:(No to jo do nich mówie tak:wy sie w łeb ci*** jebnijcie!!Precz z takimi ciualmi!!Chcecie własny stadion zniszczyć??Sobie w doma pokopcie w swoje krzesła!!
:oops: :oops: :oops: wstydAdolf Hitler KS Ruch... żenada, dzieciaki oczywiście podchwyciły ale duży minus dla tego co to zaintonował
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 36 gości