[23 kolejka] Ruch Chorzów - Wisła Kraków;25.03.2012 godz. 17
-
- Kontakt:
Re: [23 kolejka] Ruch Chorzów - Wisła Kraków;25.03.2012 godz
jesteśmy najlepiej przygotowaną fizycznie druzyną ekstraklasy, nie ma się czego obawiać jeśli chodzi o kondycje zawodników, wbrew pozorom mamy dobrą ławkę rezerwowych, kazda kolejna kolejka ligowa w nogach piłkarzy to dla nas atut, jedynie Korona wygląda równie dobrze pod tym kątem. jeśli nie popełnimy jakichś głupich błędów to .......... aż strach pomyśleć 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
cieszy gra, wynik i 3 pkt.
martwi skuteczność
.
w magazynie piłkarskim o 20 na Polsacie jedyn motyw mnie powalił na gleba, dupcą o małeckim i pokazują jak sie rozgrzewo a w tle słychać jak ekipa daje czadu lo lo lo lo lo lo lo małecki ch**

w magazynie piłkarskim o 20 na Polsacie jedyn motyw mnie powalił na gleba, dupcą o małeckim i pokazują jak sie rozgrzewo a w tle słychać jak ekipa daje czadu lo lo lo lo lo lo lo małecki ch**

Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Małecki kumpel Borka 
A już serio - to niech Smagorowicz jak najszybciej podpisuje kontrakt z Zieńczukiem.

A już serio - to niech Smagorowicz jak najszybciej podpisuje kontrakt z Zieńczukiem.
-
- Kontakt:
wygrac na Legi-i o majstra jestech spokojny
wczorej fajnie zagrali ino nie skutecznie...duzo fajnych akcji a brama ino jedna z karnego-szkoda.
Waldek KING!

wczorej fajnie zagrali ino nie skutecznie...duzo fajnych akcji a brama ino jedna z karnego-szkoda.
Waldek KING!

KLIMZOWIEC!!!
- Harry1990
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak bedą cisnęli w każdym meczu na przeciwnika jak wczoraj to mistrzostwo jest realne.
Wczoraj mecz zycia rozegral Pareiko, a napewno nie kazdy bramkarz w najblizszych meczach taki bedzie miec.
Wczoraj mecz zycia rozegral Pareiko, a napewno nie kazdy bramkarz w najblizszych meczach taki bedzie miec.

Blue are the words I say and what I think.
Blue are the Feelings that live inside me.
Blue are the Feelings that live inside me.
-
- Kontakt:
Gdzie twoje berło!!!
Berło i korona!!!
Gdzie twoje mistrzostwo!!!
wisło pie***lona!!!!
Wczoraj byłem tak roztrzepany po szpilu że nie było szans pisać uffff. Poza skutecznością to był piękny mecz. jakby jescze tak ze 2 tory wpadły to byłoby jeszcze piekniej. Myślę że ta forma się utrzyma i jedziemy z wszystkimi
Z resztą przy obecnej formie rywali to myślę że nawet 3pkt na łazienkowskiej nie będą nam tak bardzo potrzebne.
Ktoś pytał o sektor rodzinny, myślę że nie podeszli do niebieskich bajtli bo już sił brakło, zabiegali wczoraj wiślaków i na pewno to czuli w nogach, jak podeszli pod 8 to Żelijko nawet przykucnać nie miał siły (temu się akurat nie dziwie, wczoraj widziałem tego gościa dosłownie wszedzie)
Niech trwa Wielkie Niebieskie Pie/R\dolnięcie!!!!
Berło i korona!!!
Gdzie twoje mistrzostwo!!!
wisło pie***lona!!!!

Wczoraj byłem tak roztrzepany po szpilu że nie było szans pisać uffff. Poza skutecznością to był piękny mecz. jakby jescze tak ze 2 tory wpadły to byłoby jeszcze piekniej. Myślę że ta forma się utrzyma i jedziemy z wszystkimi

Ktoś pytał o sektor rodzinny, myślę że nie podeszli do niebieskich bajtli bo już sił brakło, zabiegali wczoraj wiślaków i na pewno to czuli w nogach, jak podeszli pod 8 to Żelijko nawet przykucnać nie miał siły (temu się akurat nie dziwie, wczoraj widziałem tego gościa dosłownie wszedzie)
Niech trwa Wielkie Niebieskie Pie/R\dolnięcie!!!!
-
- Kontakt:
Prawie wszystko zostało już napisane więc tylko krótko: skuteczność, to jedyna sprawa, do której można się przyczepić po wczorajszym meczu. Wynik 1:0 zdecydowanie nie oddaje różnicy pomiędzy obydwoma zespołami. Wczoraj Wisła została zmiażdżona, zdemolowana. Lepiej niż wynik oddają to żółte i czerwone kartki.
Wszyscy zagrali dobrze, może najsłabiej Janoszka ze Straką. Ale za to obrona w całości zagrała rewelacyjnie a numerem jeden był wczoraj Jankes. Jego wczorajsza gra to był poziom światowy, poziom na jaki niewielu piłkarzy w lidze może się wznieść. Był nie do powstrzymania. Nie przegrał chyba żadnego pojedynku, nie zanotował żadnej straty, był motorem wszystkich akcji ofensywnych, nawet przewrócić się go nie dało. A kondycyjnie wytrzymał ten mecz chyba najlepiej. Rewelacja. Mam nadzieję, że to była zapowiedź nadchodzącej wielkiej formy Jankowskiego, bo przed nami szereg niezwykle ważnych spotkań.
Wszyscy zagrali dobrze, może najsłabiej Janoszka ze Straką. Ale za to obrona w całości zagrała rewelacyjnie a numerem jeden był wczoraj Jankes. Jego wczorajsza gra to był poziom światowy, poziom na jaki niewielu piłkarzy w lidze może się wznieść. Był nie do powstrzymania. Nie przegrał chyba żadnego pojedynku, nie zanotował żadnej straty, był motorem wszystkich akcji ofensywnych, nawet przewrócić się go nie dało. A kondycyjnie wytrzymał ten mecz chyba najlepiej. Rewelacja. Mam nadzieję, że to była zapowiedź nadchodzącej wielkiej formy Jankowskiego, bo przed nami szereg niezwykle ważnych spotkań.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Kontakt:
Obrona zagrała dobrze ale Szyndrowski popełnił błędy jak mu piłka nad głową latała.Witek46 pisze:Prawie wszystko zostało już napisane więc tylko krótko: skuteczność, to jedyna sprawa, do której można się przyczepić po wczorajszym meczu. Wynik 1:0 zdecydowanie nie oddaje różnicy pomiędzy obydwoma zespołami. Wczoraj Wisła została zmiażdżona, zdemolowana. Lepiej niż wynik oddają to żółte i czerwone kartki.
Janoszka w drugiej połowie już rękawami oddychał. Ważne 3 pkt i teraz RTS
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
oby w takim stylu do końca wygrywali 1:0 w kożdym meczu to 15-to gwiazdka bardzo realno.
Mom nadzieja,że nie braknie nom punktów straconych z Lubinem i Bielskiem.Za demolka Wisły
.
Oby powtórka była w PP.
Mom nadzieja,że nie braknie nom punktów straconych z Lubinem i Bielskiem.Za demolka Wisły

Oby powtórka była w PP.
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
ważne że było 13 koła ludzi , muszymy zbudować stadion na 40 koła
-
- Kontakt:
Moim zdaniem dopiero teraz nadchodzi szczytowa forma, z Jagą Zagłębiem było widać, że to jeszcze nie to, natomiast z Bielskiem ( gdzie zabrakło szczęścia ) i Wisła to już była całkowita dominacja nad naszymi rywalami
Bardzo cieszy to, że chopcy dają z siebie wszystko, nie ma dla nikogo straconej piłki, każdy gra na 200%. Widać, że chopcy czują szansę, a do tego świetna praca sztabu trenerskiego dzięki któremu nie boję się to powiedzieć jesteśmy pod względem kondycyjnym i motorycznym najlepszą drużyną w lidze. Po 23 latach w końcu ze snu budzi się legenda! Owszem były też dobre sezony jak choćby 2 lata temu czy sezon 1999/2000, ale w tym sezonie nasz Ruch wygląda najlepiej od 23 lat!

Ostatnio zmieniony 26 mar 2012, o 14:20 przez niebieskifanatyk, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Po wczorajszym meczu wiem, czemu Abbot włazi pod koniec z ławy
Niejedna staruszka biega szybciej od niego 

-
- Kontakt:
Dodom też że naprowdy bardzo pozytywnie i mądrze groł przez swoje kilka minut Niedzielan
Oby tak dalej NIEBIESCY !!

-
- Kontakt:
cza jedno pedziec po tym meczu - bardzo mozliwe, ze Wisla byla taka slaba - moze to nie glowny czynnik wygranej, ale jeden z wazniejszych
cieszyc sie mogymy, ale nie podpolejce sie za fes... jak to sie skonczylo po meczu z Jaga pamietocie? wszyscy juz sie cieszyli, ze pisza o nos, a po remisie w Lubinie byl placz, ze my stracili szansa na majstra...
cieszyc sie mogymy, ale nie podpolejce sie za fes... jak to sie skonczylo po meczu z Jaga pamietocie? wszyscy juz sie cieszyli, ze pisza o nos, a po remisie w Lubinie byl placz, ze my stracili szansa na majstra...
-
- Kontakt:
No, to jo właśnie wrócił do dom
Imprezka u kumpla z IRL, mom rarytasy irlandzkie moje ulubione i dopisane 3 punkty. Gardło dalij zdarte, no ale po to sie łazi na szpile.
Powiedzcie mi, czy mi sie zdowało czy nie, ale po szpilu jak piłkarze wisły podlecieli pod ich sektor "tak sie bawia ludzie", to te kibice im skandowali "wyper..."? Bo jo i kilka osób kole mie tak to zrozumiało...

Powiedzcie mi, czy mi sie zdowało czy nie, ale po szpilu jak piłkarze wisły podlecieli pod ich sektor "tak sie bawia ludzie", to te kibice im skandowali "wyper..."? Bo jo i kilka osób kole mie tak to zrozumiało...