Niepokoi ilosc marnowanych sytuacji.Dzis sie udalo bo na zero z tyłu
2 lata nazod i pamiyntny półfinał z pogoniom mandryszadzieją się piękne rzeczy kto pamięta kiedy mielismy szansę na dublet o tej porze
Jak juz sie dopchales do kasy to trzeba bylo wyrobic karte. To trwa tylko kilka minut! Niestety jest popieprzone z tymi kartami. Powinna byc jedna karta na cala ekstraklase i gdziekolwiek sie jedzie powinno sie moc na nia bilet kupic. W kazdym razie wpadnij na nastepny mecz z Gornikiem u siebie, tylko wyrob sobie aktualna karte. Nie bedziesz zalowal:)sergiocosta pisze:już piłkarze wchodzili na boisko jak przyjechałem pod stadion - i jeszcze miałem identyfikator wyrabiać - który już miałem ?
Z forum legionistówNa obecną chwilę to jeśli Ruch utrzyma obecną formę, to mamy czego się bać. Jak sobie przypomnimy co Piech ostatnio wyczyniał na naszym stadionie to zapowiadają się kolejne zj.ebane święta. Przesarne, bo niebiescy za wuja nie chcą spuścić z tonu. Nie jest dobrze.
niy odpowiadejcie tymu cieciowi, to je jakis napinacz szczewski. Badejcie komentarz:simonsays pisze:sergiocosta - postaram sie lagodnie, bo po ostatnich moich postach na temat identyfikatorow, to mialem sie na bicie umawiac.
kolego, niedziela byla, mecz dopiero o 17. Kasy czynne caly tydzien. W internecie tez mozna zakupic bilet. Jesli ostatnio karte miales 3 lata temu, to musze Cie zmartwic, bo one juz nie dzialaja. Wiem, ze kazdy kibic jest cenny, ale nie dajmy sie zwariowac. Klient w swojej ulubionej piekarni, do ktorej chodzi raz na trzy lata, moze sie poczuc oszukany, bo bulki nie sa juz w tej samej co 3 lata temu cenie, a w dodatku, moze sie okazac, ze piekarnie zastapili kwiaciarnia... Proponuje minimum zainteresowania naszym klubem i w przyszlosci bedzie lepiej.
co do meczu: Frekwencja na duzy plus. Lepsza organizacja kibicow, ktorzy w wiekszosci nauczyli sie na wlasych bledach. Pchanie do kolejki bylo smutne, ale i tak mialem zapas czasu, zeby wejsc przed gwizdkiem.
Postawa pilkarzy - niemal kazdy na duzy plus. Nic nie dalismy Wisle pograc, co widac np. po powtorkach z ekstraklasa.tv gdzie sa chyba tylko nasze akcje.
Idzie majster
Użytkownicy przeglądający to forum: OLSZA i 43 gości