Ruch - Mława

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
TomSky
Kontakt:

#226 Post autor: TomSky » 16 paź 2004, o 18:22

Luke pisze:
TomSky pisze:Bo ja się wstydze tego że symbol Śląska jakim jest Ruch Chorzów gra taka padline i jest na takim a nie innym miejscu w tabeli. A najgorsze jest to że kibice nnie pomagają klubowi tylko stwarzają wokół niego coraz gorszą atmosferę....
PAMIETAJ ŻE WIERNOŚCI DLA KLUBU NIE OKAZUJE SIĘ TYLKO WTEDY GDY ZWYCIĘŻA I DUMNIE PRZE W GORĘ TABELI ALE WŁAŚNIE W TAKICH CHWILACH JAK TA DZISIEJSZA WIDAĆ KTO JEST WIERNY SWEMU UKOCHANEMU KLUBOWI NA DOBRE I PODKREŚLAM NA ZŁE!!!JA JESTEM DUMNY ŻE KIBICUJĘ RUCHOWI ZAWSZE I NIEZALEŻNIE OD TEGO CZY JEST MISTRZEM Polski CZY MIAŁBY GRAĆ NP. W JAKICHŚ je***ych NIŻSZYCH LIGACH!!!DUMNY PO ZWYCIĘSTWIE WIERNY PO PORAŻCE!!!A Tobie widocznie tej wierności brakuje skoro tak piszesz... :roll: :roll: :roll:
Nie napisałem że sie wstydze RUCHU tylko że mi wstyd za to co sie dzieje z tym klubem, a to chyba różnica??
O moją wierność sie nie martw, pomimo ciulatej pogody dałem rade przejechać dziś kilkadziesiąt kilometrów żeby być na meczu.... a tym którzy maja stadion pod nosem nie chciało sie dupska ruszyć...
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE

Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#227 Post autor: Wilus » 16 paź 2004, o 18:30

Slawko : ok, zgadzam sie, ze naganne jest psioczenie, wyzywanie zawodnikow, chamskie docinki itp. Przyszedles dopinguj, jak Cie sie nie podoba idz do dom. Taka jest moja dewiza. To ze jestesmy sredniakami to juz tez sie przyzwyczailem. Chcialbym jednak widziec zaangazowanie i walke, bo tylko tym mozemy zniwelowac braki w umiejetnosciach. Pozdrawiam :)

Ryjek : Chyba ogladali my inne szpile :) Nie bede godol, ze pewnie zes jest mlody i nie widziol jak Ruch grol iles lat tam temu bo to bez sensu. :)
Ale dzisiaj walki nie bylo wcale. Byt totalny chaos.

TomSky : Zgadzam sie z Toba co do naszych juniorow i potecjalnego wzmocnienia druzyny, czy to jakimis Jugolami, czy innymi grajkami. ta druzyna juz nic nie osiagnie. Bez wzmocnienia bedziemy wylacznie przecietniakami, z ktorymi nawet takie "tuzy " 2 ligi jak Mlawa bedzie w stanie wygrywac. Faktycznie brakowalo dzis grajka, ktory doswiadczeniem sam potrafilby wygrac z Mlawa. Na pewno Mario, czy Bizak takiemu zadaniu dzisiaj by podolali.

Wilus

blue

#228 Post autor: blue » 16 paź 2004, o 18:56

nie ma wzmocnien, nie będzie wyników...dzis był przykład ile ta drużyna traci bez srutwy czy bizackiego....na boisku panował totalny chaos!! Wszystko bylo przypadkowe!!
Czemu balul nie faulowal tego ku***a z mławy przed polem karnym?? dostał by żółtą lub czerwoną (by go pociągnał i ch**...byłby remis!!) a nie faulować w polu karnym!!!! Jesli nie będzie wzmocnień będzie jak rok temu czyli walka o utrzymanie do samego konca!!
Jedynie co dzisiaj cos grali to mimo wszystko PEPE, Błażejewski i Molek. Reszta niestety się nie nadaje....nie mówię tutaj o Nowaku....
pozdRo

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#229 Post autor: wolfik » 16 paź 2004, o 19:01

Tak słabego mecz już dawno nie widziałem, cudów oczywiście sie nie spodziewałem, chciałem jednak zobaczyć drużyne walczacą, walczył jedynie Molo(choć jest bez formy) i moze jeszcze Pepe, tej drużynie potrzeba trzęsienia ziemi.

USH
Kontakt:

#230 Post autor: USH » 16 paź 2004, o 20:36

poprostu słaby Ruch przegrał nie ma sie co oszukiwać chyba z najsłabszym zespołem 2 ligi.Ciekawe jest tez to ze w sosnowcu było nas tyle co dzisiej na szpilu :!: -ale to juz jest inna historia

snajper

#231 Post autor: snajper » 16 paź 2004, o 20:38

mysle ze to pogoda wszystkich odstraszyła :roll:

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#232 Post autor: Patton » 16 paź 2004, o 20:55

TomSky - czuje sie wywolany do tablicy kolejny raz. wiec napisze dla Twojej nedznej satysfakcji, ze jezeli dla Ciebie granie calego sezonu ciagle tymi samymi ludzi i nie branie pod uwage kartek, kontuzji itd. jest czyms wspanialym, to chyle czola :lol: Bo junior to jest w wieku 15 lat, w wieku 18, 19 sie powinno profesjonalnie grac w pilke. I tacy maja w nia w Ruchu umiec grac. Ale widac, ze szkolenie u nas jest daremne i nie mow mi, ze tak nie jest. Co do przyjezdzania iles tam km, nie chwal sie, bo po pierwsze to obowiazek kazdego kibica Ruchu, a po drugie nie jestes sam, a nikt inny o tym nie pisze. Wogole to ja uwazam, ze przez nazistow i Hitlera ten Ruch tak slabo gra, no bo przeciez nie przez daremna polityke kadrowa, zero zaplecza i braku pieniedzy prawda? 8)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

blablabla

#233 Post autor: blablabla » 16 paź 2004, o 21:32

Czego Wy chcecie od PZPNu :?:

Czy to PZPN łapał głupie żółte kartki za np. dyskusje z sędziami :?:

Czy to PZPN nie pozwolił kupować większej liczby graczy :?:

Czego Wy chcecie od PZPNu. Wygrał zespół lepszy w tym dniu i tyle :!:

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#234 Post autor: HKSADIK » 16 paź 2004, o 21:33

Zauważyłem dzisiej na Ruchu,że niektóre debile po strzeleniu bramy przez Mławe zaczeło kopać w krzesełka:(No to jo do nich mówie tak:wy sie w łeb ci*** jebnijcie!!Precz z takimi ciualmi!!Chcecie własny stadion zniszczyć??Sobie w doma pokopcie w swoje krzesła!! :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
KOCHŁOWICE
Kontakt:

#235 Post autor: KOCHŁOWICE » 16 paź 2004, o 21:36

HKSADIK pisze:Zauważyłem dzisiej na Ruchu,że niektóre debile po strzeleniu bramy przez Mławe zaczeło kopać w krzesełka:(No to jo do nich mówie tak:wy sie w łeb ci*** jebnijcie!!Precz z takimi ciualmi!!Chcecie własny stadion zniszczyć??Sobie w doma pokopcie w swoje krzesła!! :twisted: :twisted: :twisted:
No po***ani,ale plus dla naszego młynowego Pepka bo kerys tak kopol w krzeselko a Pepek go trszka za szmaty potargol i mu nagodol.Pierwszy roz go chwala :D
[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]

Luke

#236 Post autor: Luke » 16 paź 2004, o 21:44

blablabla pisze:Czego Wy chcecie od PZPNu :?:

Czy to PZPN łapał głupie żółte kartki za np. dyskusje z sędziami :?:

Czy to PZPN nie pozwolił kupować większej liczby graczy :?:

Czego Wy chcecie od PZPNu. Wygrał zespół lepszy w tym dniu i tyle :!:
Twój zespół mioł fuks bo nasz stoper zawalił więc nie piepsz że był lepszy,bo gdyby nie nasz błąd to skończyłoby się 0:0!!!

nudny

#237 Post autor: nudny » 16 paź 2004, o 21:51

tomysky jasne za to ze nienawidza Polski cierpi ruch ... ruch cierpi bo nie zalapol sie na lokomotywa ktora niektore kluby potrafila wyciagnac z marazmu komuny i nagle co niektorzy sie obudzili z reka w nocniku w tym spora grupa kibicow ... PS. nie mosz tam jakiegos fajnego cichego dobrego klubiku blizej pszczyny jak tak te kilometry ci ciaza?? ...

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#238 Post autor: Lutz » 16 paź 2004, o 21:58

Jak po kożdym przegranym szpilu ściepuje sie wina na innych , a fakt je taki że my tego meczu nie przegrali przez sędziego i nie przegrali my go dzisiej . My tyn szpil przegrali już pora lot tymu :!: :!: I bydymy przegrywać dali :!: :!: Ruch na dziyń dzisiejszy niy jest ani trocha zbliżony do profesjonalnej drużyny , brak podstawowego wyszkolenia , brak pieniędzy , brak zaplecza , brak , brak , brak , brak........... i wreszcie brak kibiców.
Narzykaniym nic niy zmiynimy , takie są fakty : Ruch na dzień dzisiejszy jest wielce amatorską prowadzoną przez amatorów drużyną , mającą w swych szeregach lepszych i gorszych amatorów , którzy kopanie piłki traktują jako hobby nie zawód , z którego można żyć i zarobić na przyszłość. Już to kiedyś pisołech i z bólym w sercu powtórza : nasze miejsce jest ( dziynki bogu jeszcze ) w środku tabeli II ligi i temu nie jest winny ani PZPN , ani syndzia ani Mława.

Na marginesie : czego wyście sie od PZPN spodziewali ??? Te kur.....warszawskie Ruchu i wogóle klubów z naszego regionu ( wyjątek żabole) niy ciyrpieli. Tym bardzi teroz po szpilu z sosnofcem i po poru niefortunnych tematach na tym forum niy momy co liczyć na przychylność z ich strony. CHWDMKS tyż - III liga wulce je***e. Amen

ksruch

po tym co przeczytalem... do wszystkich

#239 Post autor: ksruch » 16 paź 2004, o 22:04

Rzadko kiedy tu się wpisuję... Tak się sklada, że jako jeden z nielicznych jeżdżę na każdy wyjazd naszego kochanego klubu mimo, że mam już 30 lat. ch** mnie bierze jak czytam wasze wpisy, może któryś z Was przemądrzalych forumowiczów wybralby się na jakiś wyjazd, chociażby na elksę... Co wy wogóle pi***olicie, do kogo macie pretensje??? Do graczy którzy dali z siebie wszystko, a że grali w rezerwowym skladzie i jeszcze do tego mieli przeciwko sobie sędziego to niby ich wina???? Nie mam do was slów.... jesteście z Ruchem czy przeciwko Ruchowi?? Zastanówcie się zanim cokolwiek napiszecie...

Ryjek
Kontakt:

Re: po tym co przeczytalem... do wszystkich

#240 Post autor: Ryjek » 16 paź 2004, o 22:15

ksruch pisze:Rzadko kiedy tu się wpisuję... Tak się sklada, że jako jeden z nielicznych jeżdżę na każdy wyjazd naszego kochanego klubu mimo, że mam już 30 lat. ch** mnie bierze jak czytam wasze wpisy, może któryś z Was przemądrzalych forumowiczów wybralby się na jakiś wyjazd, chociażby na elksę... Co wy wogóle pi***olicie, do kogo macie pretensje??? Do graczy którzy dali z siebie wszystko, a że grali w rezerwowym skladzie i jeszcze do tego mieli przeciwko sobie sędziego to niby ich wina???? Nie mam do was slów.... jesteście z Ruchem czy przeciwko Ruchowi?? Zastanówcie się zanim cokolwiek napiszecie...
brawo dla tego pana niekerzy ino narzekac potrafia :twisted:

ODPOWIEDZ