Ruch - Mława

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Luke

#211 Post autor: Luke » 16 paź 2004, o 17:17

Bogas pisze:je*** PZPN i nie broncie tego Ruchu tak jakby pepe strzelow w 1 polowie brama to by bol inny szpil
ku***,"Pepe" grał mimo przeziębienia i mu się nie dziwię że raz zawalił-można to jeszcze zdzierżyć.Ale najbardziej mnie wkurwił Tomek Balul(jak już zresztą mówiłem w poprzednim poście) gdy zamiast "za***ać" gorola przed polem karnym to on JEB-musiał akurat ku*** w polu... :roll: :evil: :cry: :( :shock: :?
Ostatnio zmieniony 16 paź 2004, o 17:19 przez Luke, łącznie zmieniany 1 raz.

ADImiasteczko

#212 Post autor: ADImiasteczko » 16 paź 2004, o 17:18

Niy godejcie że przegralimy przez sędziego. Widziołech w Chorzowie gorszych a my nie przegrywali. Skład co dziś groł jest na 4 liga. Mława beznadziejnie grała ale wygrała. Nie wim czemu Balul nie zmienił Musiała. On i Lindner od 70 min byli całkowicie wykończeni i byli bezużyteczni. Ten murzyn wyprzedzoł naszych obrońców jak chcioł.

To by było tyla

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#213 Post autor: spyru » 16 paź 2004, o 17:20

Nie byłem na meczu, ale z relacji ojca i bracika wynika że sędzia mylił sie w obie strony, może troche bardziej na korzyść beznadziejnej ponoć mławy. A ponadto karny ewidentny. Opierając sie na tej opinii, wypada tylko potwierdzić co pisałem kilka dni temu. Juniorzy a 2 liga liga to jak 1 liga i IV. Zero chęci pokazania sie, a co najgorsze totalnie beznadziejna motoryka. Czy w naszym klubie są jacyś trenerzy???????????? Kto przygotowywuje tych chłopców do sezonu?
Szkoda gadać. Stało sie to co przewidziałem - na Cichej dostaliśmy po bani od jakiejś wsi :( .
Teraz wyjazd do Łodzi, gdzie o punkty cholernie ciężko. Na szczęście wracają kartkowicze.
pozdRo
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#214 Post autor: Scypion » 16 paź 2004, o 17:43

Balul potwierdzil moje zdanie o nim : nie mysli...
brak kondycji, brak motoryki i czegos tam jeszcze...czasem nie dalo sie na to patrzec a co do Ćwielonga to byl on najlepszym zawodnikiem na boisku waleczny i jako jedyny stwarzal jakiekolwiek zagrozenie pod bramka przeciwnika...

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#215 Post autor: HKSADIK » 16 paź 2004, o 17:45

ku*** to co zaprezentowali nasi piłkarzy w dzisiejszym szpilu to można nazwać tylko tragedią.Przecież oni grali na poziomie 4 ligi :(!!Ten Linder jest fajnie cienki-nic mu dzisiej nie wychodziło!!A sedzia to też kawał ch***.Akurat nie mom pretensjii do niego,że podyktował karny,bo faul był ewidentny!!Ale mecz sędziował beznadziejnie :(

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#216 Post autor: Slawko » 16 paź 2004, o 17:45

qr** ludzie o czym wy gadacie??? Gralimy dzisiej rezerwami i tako jest prawda. My nie som Wisla, ze momy na lawce rownorzednych zawodnikow. Ci ktorzy dzis byli w pierwszej 11 nie maja zadnego ogrania w takich meczach.
Chcecie ogladac w kazdym meczu koronkowe zagrania i zwyciestwa po 4-0??? To sie idzcie na Wisla, a nie przychodzcie na Ruch i nie wyzywajcie naszych pilkarzy od chujow... Bo jo juz wola zeby na szpilu bylo 1000 ludzi ale takich ktorzy sa za Ruchem calym sercem, z nie takich ktorym sie nic nigdy nie podobo.
Wierni po porazce, dumni po zwyciestwie.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Gość

#217 Post autor: Gość » 16 paź 2004, o 17:49

no chyba z tym ze nie awansujemy to sie juz kazdy pogodzil wiec jest jak jest

Ryjek
Kontakt:

#218 Post autor: Ryjek » 16 paź 2004, o 17:51

[quote="Wilus"]Acha i jeszcze jedno, karny byl ewidentny. Skonczmy pierd.... ze sedzia nas uwalil dyktujac ten elwer. Szkoda, ze nasi obroncy sa woli, i ze zamiast sfaulowac gorola z 50 metrow przed bramka dali sie wydywac biegowo jak nieruchawe kur.... No ale nawt biegac my nie potrafimy

Wilus[/quote

<PKE ZDANIE JEST TAKIE ch** W DUPE SEDZIEMU :twisted:

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#219 Post autor: Ozor » 16 paź 2004, o 17:53

Przypominam co poniektórym że to była Mława i tylko Mlawa nie Real nie Milan tylko jeden z najsłabszych klubów 2 ligi a i nie grału nich Beckham i Zidane tylko jakieś podrzędne grajki co do nedawna kopały kartofle na polu.

Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#220 Post autor: Wilus » 16 paź 2004, o 17:59

Slawko co Ty godosz. Nikt nie liczy na to, ze Ruch wygrywac bedzie po 4:0 w kazdym szpilu. Chodzi o to, ze po tym co zawodnicy pokazali dzisiaj to zasluzyli na slowa krytyki i nic wiecej. Kibic ma prawo ocenic zawodnikow. A to ze Ruch nie ma zmiennikow to nie wina kibicow. Najgorsze jest to, ze Ci co dzisiaj grali kompletnie zawiedli, nawet nie pokazali, ze im zalezy aby sie pokazac. Tutaj jest problem. Zaslanianie sie wiekim 18, 19 lat i traktowanie ich jak biednych juniorkow to ....bez przesady. jakos kurcze nad Rooneyem nik sie nie rozwodzi, ze biedactwo ma tez 18 lat. Wzieli by sie do treningow, to moze przynajmniej by wytrzymali biegac przez 90 minut, jak bali kopnac dobrze nie poradza. A co do ogrania to na co mozemy liczyc jak druzyna, ktorej celem jest ogrywanie zawodnikow, ktorzy maja stanowic przyszlosc Ruchu, gra w 5 lidze i dostaje w dupe w kazdym meczu. Spojrzcie na Ruch II to bedziemy wiedziec, dlaczego zawodnicy nie maja sie kaj ogrywac.
A co do 1000 ludzi Slawko to mysle ze akurat tyla bedzie na nastepnym meczu.

Wilus

pikczer

#221 Post autor: pikczer » 16 paź 2004, o 18:01

Racja Wiluś. Nic dodać nic ująć. Można wybaczyc porażka ale jesli chce się wygrać albo przynajmniej powalczyc. Niestety co niektórzy dostali dziś szanse się pokazać i na tym powinna sie skończyć ich kariera w Ruchu....

TomSky
Kontakt:

#222 Post autor: TomSky » 16 paź 2004, o 18:01

Ja sie pytam gdzie są teraz wszyscy Ci którzy tak głośno domagali się żeby juniorów do składu wprowadzic... że niby mamy taka zdolną młodzieź że ona sobie sama poradzi... przecież Ci nasi mega juniorzy nie maja za grosz ambicji... rozumiem że komus może zabraknąć motywacji ale oni dzisiaj nie walczyli... i to jest najsmutniejsze.... Ciekawe co teraz powiedza Ci wszyscy którzy tweirdza że Śrytwa, Bizak itp to dziadki, którzy nic nie graja... może i nie graja przez cały mecz na 100% ale w odpowiednim momencie potrafia sie ustawić, podać.... Dziś było to widac jak brakowało doświadczonego zawodnika, który umiałby przytrzymać piłke, podac celnie....

Dzis było widac jakim błedem było nie załatwienie tych 3 jugoli... gdyby zarząd stanął na wysokości zadania to myśle że po dzisiejszym dniu mielibyśmy na koncie 4 punkty wiecej /ten jeden to sosnowiec/
i nie piszcie mi tu ż ezagranczny piłkarz musi być 3 razy lepszy od naszego wychowanka i lepiej stawiac na młodzież - bo co ta młodzież prezentuje było widac dziś

TO NIE MŁAWA WYGRAŁA TYLKO RUCH PRZEGRAŁ - przez cały mecz jedna akcja + ta przypadkowa na koniec to chyba za mało żeby myśleć o punktach??

I jeszcze słowo o sedziach i PZPN: obawiam się że mozemy teraz zacząć zbierać żniwo za te wszystkie antypolskie hasła i wychwalanie wujka Adolfa na kazdym kroku. Zauważcie że już wszyscy kibice je*** nas za wszystko i uwazają za Niemców. Wcale bym sie nie zdziwił gdyby teraz przyszła kolej na PZPN i sedziów, przecież taki pan z gwizdkiem może łatwo nas załatwić 6 kartek dzisiaj, 6 za tydzień, nie przełożymy im meczu itp.....
I nie piszcie mi tu że po takim meczu jesteście jeszcze bardziej dumni że jesteście Ślązakami. Bo ja się wstydze tego że symbol Śląska jakim jest Ruch Chorzów gra taka padline i jest na takim a nie innym miejscu w tabeli. A najgorsze jest to że kibice nnie pomagają klubowi tylko stwarzają wokół niego coraz gorszą atmosferę....
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE

Ryjek
Kontakt:

#223 Post autor: Ryjek » 16 paź 2004, o 18:06

Wilus pisze:Slawko co Ty godosz. Nikt nie liczy na to, ze Ruch wygrywac bedzie po 4:0 w kazdym szpilu. Chodzi o to, ze po tym co zawodnicy pokazali dzisiaj to zasluzyli na slowa krytyki i nic wiecej. Kibic ma prawo ocenic zawodnikow. A to ze Ruch nie ma zmiennikow to nie wina kibicow. Najgorsze jest to, ze Ci co dzisiaj grali kompletnie zawiedli, nawet nie pokazali, ze im zalezy aby sie pokazac. Tutaj jest problem. Zaslanianie sie wiekim 18, 19 lat i traktowanie ich jak biednych juniorkow to ....bez przesady. jakos kurcze nad Rooneyem nik sie nie rozwodzi, ze biedactwo ma tez 18 lat. Wzieli by sie do treningow, to moze przynajmniej by wytrzymali biegac przez 90 minut, jak bali kopnac dobrze nie poradza. A co do ogrania to na co mozemy liczyc jak druzyna, ktorej celem jest ogrywanie zawodnikow, ktorzy maja stanowic przyszlosc Ruchu, gra w 5 lidze i dostaje w dupe w kazdym meczu. Spojrzcie na Ruch II to bedziemy wiedziec, dlaczego zawodnicy nie maja sie kaj ogrywac.
A co do 1000 ludzi Slawko to mysle ze akurat tyla bedzie na nastepnym meczu.

Wilus
WILUSSSSSSSS A CO TY GODOSZ ???? Slawko mo racja a nasi pilkarze walczyli i chwala im za to !! Najlepiej jest narzekac :twisted:

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#224 Post autor: Slawko » 16 paź 2004, o 18:13

Wilus - mi chodzilo o co innego. Jesne ze od tego sa kibice zeby krytykowac. Ale jak ktos przychodzi na Ruch to chyba po to zeby pomoc naszym, nie?? A nie po to zeby ich deprymowac - bo tylko to dzis slyszalem na "5".
A poza tym to na dzien dzisiejszy jest jak jest, somy sredniakiem 2 ligi. Mnie tez trudno to zaakceptowac, ale tako jest prawda. Takze albo bedziemy wspierac Ruch w tym trudnym okresie, albo wg. mnie nie przychodzmy na Cicha 6.
Co do porowniania do Rooneya to musza sie z Toba nie zgodzic bo to jest talent ktory sie zdarza bardzo rzadko i nie mogemy wymagac od naszych 19-latkow zeby grali tak jak on. Chociaz bardzo bysmy chcieli.
Momy mlodziez tako jak bylo widac, ale oprocz krytyki obowiazkiem kibica (prawdziwego), jest wsparcie druzyny niezaleznie od poziomu gry, wynikow itp. Takie jest moje zdanie.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Luke

#225 Post autor: Luke » 16 paź 2004, o 18:15

TomSky pisze:Bo ja się wstydze tego że symbol Śląska jakim jest Ruch Chorzów gra taka padline i jest na takim a nie innym miejscu w tabeli. A najgorsze jest to że kibice nnie pomagają klubowi tylko stwarzają wokół niego coraz gorszą atmosferę....
PAMIETAJ ŻE WIERNOŚCI DLA KLUBU NIE OKAZUJE SIĘ TYLKO WTEDY GDY ZWYCIĘŻA I DUMNIE PRZE W GORĘ TABELI ALE WŁAŚNIE W TAKICH CHWILACH JAK TA DZISIEJSZA WIDAĆ KTO JEST WIERNY SWEMU UKOCHANEMU KLUBOWI NA DOBRE I PODKREŚLAM NA ZŁE!!!JA JESTEM DUMNY ŻE KIBICUJĘ RUCHOWI ZAWSZE I NIEZALEŻNIE OD TEGO CZY JEST MISTRZEM Polski CZY MIAŁBY GRAĆ NP. W JAKICHŚ je***ych NIŻSZYCH LIGACH!!!DUMNY PO ZWYCIĘSTWIE WIERNY PO PORAŻCE!!!A Tobie widocznie tej wierności brakuje skoro tak piszesz... :roll: :roll: :roll:

ODPOWIEDZ