Ruch - Mława
Gdyby "Pepe" wykorzystał "setę" w pierwszej połowie spotkania wszystko byłoby OK,ale najbardziej wkurwił mnie fakt iż Tomek Balul mógł przecież sfaulować przed naszym polem karnym(a co do tego karnego to i tak nie wiem czy tam coś było na faul)-fakt,dostałby czerwoną ale ku*** gola by nie było!!!
PS.Jak na taki skład wydaje mi się że zagrali całkiem przyzwoicie...

- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ku*** mac po tym szpilu moga ino powiedziec jedno - je*** PZPN
Chcieli nas up***dolic i nas upierdolili
Kiedy ja ostatnioo sie tak wkurwialem...
Tym skladem dzisiej nie szlo tego szpilu wygrac ale jak dla mnie wiekszosc chopcow zasluguje brawa za podjecie walki, to ze sie nie ukladalo, byly strarty niecelne podania to chyba nic dziwnego.
je*** PZPN

Chcieli nas up***dolic i nas upierdolili
Kiedy ja ostatnioo sie tak wkurwialem...
Tym skladem dzisiej nie szlo tego szpilu wygrac ale jak dla mnie wiekszosc chopcow zasluguje brawa za podjecie walki, to ze sie nie ukladalo, byly strarty niecelne podania to chyba nic dziwnego.
je*** PZPN

"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
- Patton
- Kontakt:
Bo to Polska wlasnie... Zenada, odechciewa sie kibicowania. Jezeli mecze maja ustawiac sedziowie, to gdzie tutaj duch sportu? Gdzie walka, ze az kosci trzeszcza? Gdzie radosc itd.? Proponuje zlikwidowac Polska pilke nozna - wszyscy wyjda na tym najlepiej... 

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
- m-p
- Kontakt:
- Rejon
- Kontakt:
qwa co to było??? sędzie jakżeście sie chcieli ręce podać ze mławianką toście mogli to w szatni zrobić a nie po szpilu w kółku na oczach wszystkich!! zresztą co to było?? tyś powinien bajtlom syndziować a nie w 2 lidze,
co do noszych chopców to ambicja mieli ale trocha umiejętności brakło, szkoda szczału od pepka w 1 połowie i tego w ostatnich sekundach co wsiorze z linii wybili, b. słabo u nos niestety tyn z 24 lindner,pra??
generalnie znerwowołch sie, jakby przegrali po uczciwej walce to kit z tym , ale nie jak mieli przeciw sobie czorno mafia :twisted:
co do noszych chopców to ambicja mieli ale trocha umiejętności brakło, szkoda szczału od pepka w 1 połowie i tego w ostatnich sekundach co wsiorze z linii wybili, b. słabo u nos niestety tyn z 24 lindner,pra??
generalnie znerwowołch sie, jakby przegrali po uczciwej walce to kit z tym , ale nie jak mieli przeciw sobie czorno mafia :twisted:
"Od piłkarzy wymagam wyłącznie respektu. Tak jak w szkole musisz mieć szacunek do nauczyciela, w domu do ojca i matki, tak w szatni do trenera. I ten respekt musi być zawsze, a nie tylko wtedy, kiedy trener zrobi awanturę." - J. Kocian
- luker
- Kontakt:
- anyfor
- Kontakt:
Złodzieje
Tak trzeba nazwać goroli z Mławy i pi***olony PZPN
To co robioł syndzia w tym szpilu zakrawo na kpina ale z drugij strony to niyporadność naszych grajków jest upokarzająco. ku*** już lepszy bołby walkower niż gra z hujami gorolami. Przinajmi by sie wstydu oszczyndzili.
ku*** ale żech je zły , widziołech że Radzion by s nerwów móg stołki wytargać i jo tyż ale wiek mi niy pozwalo
A frekwyncja zajebisto kaj ta ekipa kero na Sosnowiec jechała
Czyżby dlo niykierych sie liczoły yno emocje wyjazdowe
Na Ruchu tyż potrzeba dopingu
Tu tyż muszymy naszym grajkom kibicować . ku*** wiela nos na szpilu boło
Same bajtle co ścieli wytargać tyn płotek. Jakby to w TV pokozali to .............
NIY JUŻ SIE ku*** NIY NERWUJA
IDA CO WYŻRIĆ i tela s tego bydzie dzisiok.
Ani granio , ani punktów ani kibiców
BATORY F@NS

Tak trzeba nazwać goroli z Mławy i pi***olony PZPN

To co robioł syndzia w tym szpilu zakrawo na kpina ale z drugij strony to niyporadność naszych grajków jest upokarzająco. ku*** już lepszy bołby walkower niż gra z hujami gorolami. Przinajmi by sie wstydu oszczyndzili.
ku*** ale żech je zły , widziołech że Radzion by s nerwów móg stołki wytargać i jo tyż ale wiek mi niy pozwalo

A frekwyncja zajebisto kaj ta ekipa kero na Sosnowiec jechała

Czyżby dlo niykierych sie liczoły yno emocje wyjazdowe

Na Ruchu tyż potrzeba dopingu

NIY JUŻ SIE ku*** NIY NERWUJA

Ani granio , ani punktów ani kibiców

BATORY F@NS
- Wilus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Oczywiscie zgodnie z moimi przewidywaniami wszystko zwalicie na sedziowanie. Tak jest najprosciej usprawiedliwic ta padline jaka mozna bylo zobaczyc dzisiaj na Cichej. Nie ulega watpliwosci, ze sedzia byl slaby, ale taki jest poziom sedziowania w 2 lidze, natomiast nie mozna powiedziec, ze wypatrzyl wynik tego spotkania. W koncu to nie jego wina ze :
1. Ruch nie ma zawodnikow ( zmiennikow ) gdy wyleci za kartki 4 zawodnikow a 2 jest kontuzjowanych ( czy 3 niewazne )
2. Ze Cwielong nie potrafi wykorzystac 200 % sytuacji
3. Ze zmiennicy, ktorzy mogli wykorzystac swoja szanse pokazali ze sa dretwi jak patyki i 10 lat temu to nawet w 5 lidze by sie nie lapali. Nie wykazali nawet ambicji i woli walki, nie mowiac ze umiejetnosci nie maja wcale.
4 Ze taktyka polegala na bezmozgowych strzalach z 40 metrow na bramke, gdzie najbardziej celny minal bramke o jakies 15 metrow
5 to ze w tym " dramatycznie smiesznym meczu " Ruch oddal chyba z 2 celne strzaly na bramke Mlawy
6 Ze w tym meczu brakowalo wszystkiego, doslownie wszystkiego co wiaze sie z gra futbol. Totalna kicha i padlina.
Niech ten "spektakl pilkarski" bedzie wytlumaczeniem dla niektorych dlaczego na Ruch chodzi tak malo widzow. Po tym pasjonujacym widowisku jakim uraczyli nas nasi kopacze i wpierdolu jaki nas niechybnie czeka w Lodzi na nastepnym szpilu nie bedzie ludzi wiecej niz 1200.
Acha a zarzadowi, ktory reprezentuje zawodowy klub proponuje zrobic jakas lapanke ( sorry to sie nazywa casting w dzisiejszych czasach ) aby wzmocnic ten wybitny kolektyw zwany Ruchem Chorzow
Wilus
1. Ruch nie ma zawodnikow ( zmiennikow ) gdy wyleci za kartki 4 zawodnikow a 2 jest kontuzjowanych ( czy 3 niewazne )
2. Ze Cwielong nie potrafi wykorzystac 200 % sytuacji
3. Ze zmiennicy, ktorzy mogli wykorzystac swoja szanse pokazali ze sa dretwi jak patyki i 10 lat temu to nawet w 5 lidze by sie nie lapali. Nie wykazali nawet ambicji i woli walki, nie mowiac ze umiejetnosci nie maja wcale.
4 Ze taktyka polegala na bezmozgowych strzalach z 40 metrow na bramke, gdzie najbardziej celny minal bramke o jakies 15 metrow
5 to ze w tym " dramatycznie smiesznym meczu " Ruch oddal chyba z 2 celne strzaly na bramke Mlawy
6 Ze w tym meczu brakowalo wszystkiego, doslownie wszystkiego co wiaze sie z gra futbol. Totalna kicha i padlina.
Niech ten "spektakl pilkarski" bedzie wytlumaczeniem dla niektorych dlaczego na Ruch chodzi tak malo widzow. Po tym pasjonujacym widowisku jakim uraczyli nas nasi kopacze i wpierdolu jaki nas niechybnie czeka w Lodzi na nastepnym szpilu nie bedzie ludzi wiecej niz 1200.
Acha a zarzadowi, ktory reprezentuje zawodowy klub proponuje zrobic jakas lapanke ( sorry to sie nazywa casting w dzisiejszych czasach ) aby wzmocnic ten wybitny kolektyw zwany Ruchem Chorzow

Wilus
- Wilus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Będzie bardzo trudno aby "Pepe" został u nas na dłużej ponieważ jest on mimo młodego wieku wyróżniającą się postacią w prawie każdym meczu Ruchu...Taki talent zdarza się niezwykle zadko w Chorzowie!czoRny pisze:fakt,po szpilu pepe godoł przy tunelu ze jakimis dwoma klientami,qrde żeby nom go niy kupili!!!!!!ręce precz od pepe!!!!!!!!!!!!!!!
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Muszę się zgodzic z Wilusiem oglądając zawodników Ruchu którzy podobno czekali na szansę pokazania się jestem pewny że podobny kolektyw można by zebrac z kibiców i po paru treningach może było by nawet lepiej.Przyzwyczailismy się do tego ze zawodnik 19 letni jest jeszcze młody i wszystko mu idzie wybaczyc otóż nie wszystko brak techniki oraz braki kondycyjne,brak motoryki niestety nie idzie.Druga sprawa to dzialacze jakis czas już upłynoł od odejscia Rogali a w Ruchu jak było tak jest pora na pierwsze podsumowanie według mnie jest bardzo zle bo jak nazwac choćby hipotetyczną tezę że Mława kupiła sedziów to ja pytam gdzie byli nasi dzialacze bo nikt mi nie powie że piłka jest czysta a działacze ligowi w tym i Ruchu krysztalowi.Jesli Mlawa ma większą siłę przebicia w pzpn niż Ruch to odpowiedz nasuwa się sama.A o sile obecnej drużyny niech swiadczy porównanie meczy z Sosnowcem ,Ruchu i dzisiaj Jagielloni.