Re: Ruch - TSP niedziela 17.00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
19kyjok20
Kontakt:

Re: Re: Ruch - TSP niedziela 17.00

#91 Post autor: 19kyjok20 » 18 mar 2012, o 20:47

zip185, przypomnij sie które to juz punkty stracone przez niego? Ile można mieć pecha? On mo poprostu drugo albo nawet trzecio ligowe umiejętności. Pamiętosz bramka polonii warszawa w chorzowie?

RudaSlaska7
Kontakt:

#92 Post autor: RudaSlaska7 » 18 mar 2012, o 20:48

RudaSlaska7 pisze:4-0 :) jak w 2 lidze. oby ino sie nie powtorzyl scenariusz kaj my u siebie wygrywali 2-0 by przegrac 2-3 :znudzony:

:niepewny:

Awatar użytkownika
mumin1920
Kontakt:

#93 Post autor: mumin1920 » 18 mar 2012, o 20:48

Slawko pisze: P.S. gratuluje otwarcia JEDNEJ kasy na "jedynke", "dziesione" i "trybune".
Gratulacje za organizacje, po prostu Europa. Wszedłem 20min po rozpoczęciu szpilu, bedąc o 16.40 pod kasą.
Jak tys wloz tak wczas? jak jo do raji pod kasa nr 9 dolaczylch kole 16:45 i calo pierwszo polowa zech stol po bilet.....

Awatar użytkownika
JDM
Kontakt:

#94 Post autor: JDM » 18 mar 2012, o 20:49

jo byłek 50 min wcześnij pod stadionym i wlozłek 5 min przed szpilym. Dobrze ze w kolejce stoł chop co w Niebieskich Chacharach jest i wszystkich wciskających się do kolejki wypierdzieloł.

Awatar użytkownika
Zip
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#95 Post autor: Zip » 18 mar 2012, o 20:50

Kryjok, ale jak przez niego stracone punkty? Cała drużyna zawaliła ten mecz a Ty to zrzucasz na jednego piłkarza. Jakby był Lisowski to byś na niego zwalał. Kiedyś Janoszka był wszystkiemu winien. A wcześniej Pulkowski. I tak dalej... DRUŻYNA straciła frajersko 2 pkt, a nie Grodzicki

A co do biletów, to jakbyście przyszli po bilet nie o 16;40 a o 16 to spokojnie byście weszli przed gwizdkiem. Nie umieliście się uwinąć? TO macie przecież przedsprzedaż. Nawet online!
Ostatnio zmieniony 18 mar 2012, o 20:51 przez Zip, łącznie zmieniany 1 raz.
In Siemian We Trust

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#96 Post autor: Mirek » 18 mar 2012, o 20:51

Frajerstwo piłkarzy było totalne to fakt, ale te wrzuty tu na zawodników to delikatnie mówiąc żenujące są.

Awatar użytkownika
79Świony
Kontakt:

#97 Post autor: 79Świony » 18 mar 2012, o 20:53

Mirek pisze:Frajerstwo piłkarzy było totalne to fakt, ale te wrzuty tu na zawodników to delikatnie mówiąc żenujące są.
otóż to!szkoda no ku*** szkoda :(

Awatar użytkownika
mumin1920
Kontakt:

#98 Post autor: mumin1920 » 18 mar 2012, o 21:00

simonsays pisze:
Slawko pisze:Tak zjebanych 2pkt na Ruchu dawno nie bylo.
Wstyd.
Dać sobie dupnąć dwa gole dryżynie, która NIC nie grała to jest sztuka.
Blamaż, wstyd, gańba.

P.S. gratuluje otwarcia JEDNEJ kasy na "jedynke", "dziesione" i "trybune".
Gratulacje za organizacje, po prostu Europa. Wszedłem 20min po rozpoczęciu szpilu, bedąc o 16.40 pod kasą.
Synek dychnij sie, bo wkurwiosz ludzi. Sposobow na zakup biletu jest tyle, ze na pewno jego zakup na 20 minut przed rozpoczeciem meczu jest skrajnym idiotyzmem. Wiem, ze ludzie sa zajeci, ale z calym szacunkiem dla Ciebie, watpie ze jestes Wojciechowskim, ktory kazda sekunde wolna spedzana pomnazaniu swoich pieniedzy albo dla rodziny. Ale jakos znajduje czas zeby prezesowac klubowi.
jo tyz tak godol ze jest przedsprzedaz itp ale teroz odczulch to na swojej skorze i wspolczuja kibicom kerzy decyduja sie na szpil w ostatnim momencie. Zeby do uja jedna kasa byla otwarto do trybuny glownej, jedynki i dzesiony od strony srednicowki? parodia i tyla. Przy taki organizacji nigdy niy zapelniymy naszego chasioku.

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#99 Post autor: Slawko » 18 mar 2012, o 21:03

simonsays pisze:
Slawko pisze:Tak zjebanych 2pkt na Ruchu dawno nie bylo.
Wstyd.
Dać sobie dupnąć dwa gole dryżynie, która NIC nie grała to jest sztuka.
Blamaż, wstyd, gańba.

P.S. gratuluje otwarcia JEDNEJ kasy na "jedynke", "dziesione" i "trybune".
Synek dychnij sie, bo wkurwiosz ludzi. Sposobow na zakup biletu jest tyle, ze na pewno jego zakup na 20 minut przed rozpoczeciem meczu jest skrajnym idiotyzmem. Wiem, ze ludzie sa zajeci, ale z calym szacunkiem dla Ciebie, watpie ze jestes Wojciechowskim, ktory kazda sekunde wolna spedzana pomnazaniu swoich pieniedzy albo dla rodziny. Ale jakos znajduje czas zeby prezesowac klubowi.

Blamaz, wstyd, ganba? Ruch gral futbol totalny. Mecz byl piekny i z odrobina szczescia moglo sie dzisiaj skonczyc 5-0. Taki jest futbol, nie dobilismy Podbeskidzia, a oni mieli duzo szczescia i wyjechali stad z punktem. Rozumiem rozgoryczenie, ale wy ludzie oceniacie mecze TYLKo po tym jaki byl wynik. Nic innego sie nie liczy.

Dlatego Fornalik wstydu oszczedz, Fornalik raus...
idiotyzmem mozesz nazywac swoj post a nie to ze ja sie urywam z roboty i kupuje bilet wtedy kiedy mam czas.
otwarta była JEDNA kasa - IDIOTO.
Sam sie dychnij bo wkurw... ludzi swoim cwaniakowaniem
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Awatar użytkownika
Zip
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#100 Post autor: Zip » 18 mar 2012, o 21:05

Bilety można kupić również online. Niektórzy to by chcieli mieć jakąś prenumeratę, gdzie przyjedzie grzecznie babka z maszynką do nabijania kart do domu i się zapyta czy przypadkiem nie chce kupić biletu... Paranoja
In Siemian We Trust

Awatar użytkownika
Rickenn10
Kontakt:

#101 Post autor: Rickenn10 » 18 mar 2012, o 21:06

Ruch w 1 polowie zagral kapitalno bala bynajmnij z mlyna tak to wygladalo a wy tu o amatorach godocie ? Do mistrzostwa daleka droga jeszcze i trzeba patrzec z optymizmem na przod i cza wierzyc ! Zamiast marudzic to niektorzy mogli by sie wkoncu wybrac na szpil ! no ale ja wszyscy sie obudza zas jak przyjedzie gornik to wtedy miejsca nie bedzie i na lechi bd to samo jak bedemy mieli miejsce dajace puchary to wtedy sie wszyscy przypomna ze na Cichej 6 gro tako druzyna jak Ruch Chorzów ! To jest dopiero amatorstwo i ganba !
Ostatnio zmieniony 18 mar 2012, o 21:07 przez Rickenn10, łącznie zmieniany 1 raz.

hornislezsko
Kontakt:

#102 Post autor: hornislezsko » 18 mar 2012, o 21:06

Szkoda dwóch punktów, ale drużyna będzie miała nauczkę na przyszłość. Też byłem po meczu wściekły, ale i z tego meczu mozna wyciagnac cos pozytywnego. Mnie az zaskoczylo jak czasami nasi wymieniali podania z klepki, jak nie Polska druzyna, naprawde fajnie:) Co do Grodka...nie przepdaam za nim, ale dzisiaj nie zrzucalbym winy na niego. Gol na jego konto, ale widac bylo ze sie stara, i przy tym niekorzystnym wyniku ciagnal do przodu efektywniej jak Abbott, ktory jest napastnikiem. Ogolonie odnosze wrażenie, ze Abbott troche siadł...nie pokazuje absolutnie nic, nawet nie robi juz tego ''wiatru'' w polu karnym. Malo mu co wychodzi, na dodatek dzisiaj zawalil 100% sytuacje, ktora jesli sie wchodzi na kilka minut powinno sie wykorzystac. Kolejny raz dla mnie najlepszy pilkarzem w druzynie Janoszka, a rozczarowaniem Abbott i troszke lenistwo Jankesa.

mody23

#103 Post autor: mody23 » 18 mar 2012, o 21:09

ciup z takim podbeskidziem prawdopodobnie możemy przestać marzyć o mistRzostwie.szkoda cała drużyna po przerwie wyszła pewna jakby mieli umięjętności graczy barcelony...

froyd

#104 Post autor: froyd » 18 mar 2012, o 21:11

hornislezsko pisze:Szkoda dwóch punktów, ale drużyna będzie miała nauczkę na przyszłość. Też byłem po meczu wściekły, ale i z tego meczu mozna wyciagnac cos pozytywnego. Mnie az zaskoczylo jak czasami nasi wymieniali podania z klepki, jak nie Polska druzyna, naprawde fajnie:) Co do Grodka...nie przepdaam za nim, ale dzisiaj nie zrzucalbym winy na niego. Gol na jego konto, ale widac bylo ze sie stara, i przy tym niekorzystnym wyniku ciagnal do przodu efektywniej jak Abbott, ktory jest napastnikiem. Ogolonie odnosze wrażenie, ze Abbott troche siadł...nie pokazuje absolutnie nic, nawet nie robi juz tego ''wiatru'' w polu karnym. Malo mu co wychodzi, na dodatek dzisiaj zawalil 100% sytuacje, ktora jesli sie wchodzi na kilka minut powinno sie wykorzystac. Kolejny raz dla mnie najlepszy pilkarzem w druzynie Janoszka, a rozczarowaniem Abbott i troszke lenistwo Jankesa.

klepki padosz jaa.Szczególnie jak se je Jankes z Ecikiem na metrze wymieniali i te uśmiechy Ecika....a za chwila dup 2-2 :wstyd: :wstyd: :wstyd:
freistaat Oberschlesien

scouser
Kontakt:

#105 Post autor: scouser » 18 mar 2012, o 21:11

od trzech sezonów nonstop te same żale o kolejkach po bilety, to jest kabaret ludzie, jest 21 wiek i sposobów na kupienie go jest mnóstwo, choćby nawet skorzystac z uprzejmości kolegi, by on kupił bilet nie potrzebuje nawet karty tylko dane, obudźcie się bo jak nam kiedyś wybuduja stadion to do kibla nie traficie jak na drodze wom tojtoja nie postawią, nie róbcie sie niektórzy takimi lebrami.

mecz cóż, kazdemu się zdarza. Dziś zdarzyło sie nam i trzeba umieć wyciągać z tego wnioski, szkoda też kontuzji Rafała. Trzymaj się chłopie, nos nie szklanka ;) Ten kto tu wyzywa Grodzickiego za bramkę i za leżenie powienien skorzystac z najwyższej klasy pomocy lekarskiej z ukierunkowaniem na choroby psychiczne.

ODPOWIEDZ