Ruch - Mława
DOŁĄCZAM SIE DO GŁOSÓW PATTONA I WOLFIKA. NIE MA CO PRZEKŁADAC SZPILU TYLKO GRAĆ A SKĄD TA PEWNOSC,ZE MŁODYM NIE WYJDZIE?? A JESTEM PRZEKONANY,ZE ZOSTAWIĄ DUZO WIECEJ ZDROWIA, PRZECIEZ PONOC MAMY ZDOLNA MŁODZIEŻ WIEC BEDĄ MIELI OKAZJE TO POTWIERDZIĆ. A POZATYM TO GRAMY Z MŁAWĄ A NIE Z REALEM WIĘC JESLI CHCEMY MYSLEC O SPOKOJNYM SRODKU TABELI TO I W REZERWOWYM SKŁADZIE POWINNISMY :roll: WYGRAC. POZDRAWIAM
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Spyru racja ale Balul będzie świeżo po kontuzji więc ciężko się po nim spodziewać fajerwerków, Hejnowski się ciągle uczy i popełnia jeszcze troche błędów więc wcale nie będzie tak wesoło. Nie wiadomo jak powazny jest uraz Pokładowskiego - pisze się coś o gipsie więc moze lepiej pozbyc od razu tego balastu kartek od razu a nie kalkulować.
- 19r20
- Kontakt:
tak jak ktos napisał
mają zagrać piłkarze rezerw
a oni spadają z hukiem z 5-tej ligi!!!!
cuda siezdarzają tylko:
a) jak się zapłaci, czego ja nigdy w życiu nie poprę
b) w starnym/nowym testamencie!!!
oby tylko przełozyli ten mecz
mają zagrać piłkarze rezerw
a oni spadają z hukiem z 5-tej ligi!!!!
cuda siezdarzają tylko:
a) jak się zapłaci, czego ja nigdy w życiu nie poprę
b) w starnym/nowym testamencie!!!
oby tylko przełozyli ten mecz
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Hejnowski jaki jest taki jest, ale lepszy on niż np. Fornalak :? Błażejewski i Bartos też są nie do przecenienia w porównaniu z Mizią, Musiałem czy Janoszką. Ja broń boże nie umniejszam talentu tych chłopaków, ale tak jak pisałem wcześniej - różnica pomiędzy juniorami a ligą jest ogromna. I nie pociągną gry do przodu.
Zresztą nie my decydujemy czy się mecz odbędzie czy nie. Zobaczymy dzisiaj.
pozdRo
Zresztą nie my decydujemy czy się mecz odbędzie czy nie. Zobaczymy dzisiaj.
pozdRo
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
moze mi ktos powie ze przed sezonem my byli nie zgrani lub my nie poradzili sie zebrac psychicznie po upadku w Jaworznie...no ale przypomino mi sie Drwęca
, ino ze sklad momy w tej chwili goRszy, zgranie zespolu( jeszcze my nie grali dwóch szpilów w tym samym skladzie, a teroski to bydzie istny bajzel), przeciwnik (tyz potega ale chyba wiynkszo niz zespol z Mazur), morale zespolu( powinny byc podobne co po Szczakowie bo postawa na boisku byla podobno ino mniej nom wlcialo do bramy). nic mnie nie nabawio optyymizmem! Ale chyba nie ma wyboru, cza wierzyc jak przed kazdym szpilem ze wygRomy!

za Tobą pójde w ogień, wode..
- Patton
- Kontakt:
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
kurde szkoda, ze nie wpuszczomy gosci, bo pewnie byscie zajeli caly sektor... :roll:D(M)a(K)n(S) pisze:O ku*** widzę że się napinacie że co to jest ta Mławianka to dlaczego wasz klub chce przekładac mecz tylko dlatego że nie moze zagrać kilku piłkarzy . Nie wiem czy to jest do konca prawda ale tak pisało na jednej z waszych stron :kalasz: :fana: [/img]
pitej na ta swoja wiocha i sie nie odzywej
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.