Ruch - Mława

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
ruby z kaliny

#106 Post autor: ruby z kaliny » 14 paź 2004, o 13:30

Panie prezesie skoncz Pan sie prosic goroli o przelozynie meczu domy se rada ch** im w dupe nie potrzebujymy niczyji pomocy MY wom pomogymy chobyscie grali yno w 10 i z koloczym w ataku to i tak im doje... bydymy waszym 11 grojkiem

snajper

#107 Post autor: snajper » 14 paź 2004, o 13:32

spyru pisze:Patton rozumiem o co Ci chodzi, ale jak faktycznie zagramy samą młodzieżą + Mizia w ataku i Fornalak w obronie to dojdzie do kompromiacji. Bo na chwile obecną kadra wygląda tak: Nowak-Fornalak, Jendryczko, Derek - Molek, Toborek, Musiał, Wawrzyńczok, Lindner - Mizia, Janoszka. Jak dojdzie do meczu to będzie honorowe 0-5 :!:
a niezapomniałes czasem jeszcze o grajacym trenerze ?? Jurek do boju :wink:

Luke

#108 Post autor: Luke » 14 paź 2004, o 13:34

spyru pisze:Patton rozumiem o co Ci chodzi, ale jak faktycznie zagramy samą młodzieżą + Mizia w ataku i Fornalak w obronie to dojdzie do kompromiacji. Bo na chwile obecną kadra wygląda tak: Nowak-Fornalak, Jendryczko, Derek - Molek, Toborek, Musiał, Wawrzyńczok, Lindner - Mizia, Janoszka. Jak dojdzie do meczu to będzie honorowe 0-5 :!:
I właśnie mając na uwadze możliwość takiego obrotu sprawy jestem ZA przełożeniem tego meczu.AMEN!!!

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#109 Post autor: HKSADIK » 14 paź 2004, o 13:47

Jak znom życie to PZPN nos wychujo i bedziemy grali w sobota :(!!Trudno, trzeba wreszcie postawić na młodzież,obyśmy tylko sie nie skompromitowali:(!!A tak w sumie Mława to sa fajne ch***!!!Sami ostatnio przełożyli szpil,a tera chcą wygrać niehonorowo!!I tak nie wygrają :)
PZPN PZPN je*** je*** PZPN!!!
I TAK JESTEŚMY NAJLEPSI!!KS RUCH

Ryjek
Kontakt:

#110 Post autor: Ryjek » 14 paź 2004, o 14:13

Jak bedziemy ich dobrze motywować dopingiem do gry to wygraja ten szpil !!

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#111 Post autor: wolfik » 14 paź 2004, o 14:20

prawdziwą drużyne poznaje sie w ciężkich chwilach, dobrze, jakby zagrali w sobote ze względu na atak, Mario z Bizą grają słabo, ale miejsce w składzie mają pewne, może jakis junior zagra mecz życia i wygryzie jednego z nich. A jak na bramie mamy Nowaka to o tyły możemy być spokojni.

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#112 Post autor: Raul22 » 14 paź 2004, o 14:21

Hmm mi sie wydaje ze ani doping by nie pomogl w takim meczu, co innego jak gra 1 albo 2 juniorow a co innego jak pol druzyny, a doswidczenie i ogranie jest bardzo wazne, jak tacy mlodzi wyjda na taki mecz to oni by byli wszyscy tak wydygani ze szok 1 blad by powodowal 2 u innego. Co innego jakby bylo wiecej doswidczonych oni by umieli uspokoic ta gra i pokierowac mlodymi a tak to nie widze tego no le jak bedize trzeba grac to chyba nie bedzie innego wyjscia

Luke

#113 Post autor: Luke » 14 paź 2004, o 14:27

wolfik pisze:prawdziwą drużyne poznaje sie w ciężkich chwilach, dobrze, jakby zagrali w sobote ze względu na atak, Mario z Bizą grają słabo, ale miejsce w składzie mają pewne, może jakis junior zagra mecz życia i wygryzie jednego z nich. A jak na bramie mamy Nowaka to o tyły możemy być spokojni.
Przecież Nowak sam nic nie zrobi jak obrona będzie ciulata... :roll: :roll:

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#114 Post autor: wolfik » 14 paź 2004, o 14:55

Luke pisze:Przecież Nowak sam nic nie zrobi jak obrona będzie ciulata... :roll: :roll:
A czy my mamy w ogóle obrone? Bez Mosóra to ja tego za bardzo nie widze. Z Piastem Mrózek z Bartosem grali całkiem nieźle, ale też Piast se stworzył zbyt dużo bardzo groźnych sytuacji, dobrze, że Nowak juz był zdrowy. Prawda jest taka, że my gówno gramy, starszym kibicom poziom meczy na Ruchu bardziej przypomina spotkania jakiś wiejskich LZS-ów, gdzie przed meczem trzeba było krowy ściągnąć z boiska, niż dawne mecze Niebieskich. Mam w du*** te wszystkie tłumaczenia, że piłkarze wykartkowani, kontuzje, może jeszcze murawa za twarda? Chce zobaczyć piłkarzy moze i kiepskich, ale walczących od początku do końca, o każdą piłke, a nie takiego Bizaka spuszczającego głowe jak straci bal. 2 liga jest tak słaba, że przeciętna drużyna zwyciestwo może wybiegać, tylko trzeba chcieć.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#115 Post autor: Patton » 14 paź 2004, o 15:01

Dokladnie wolfik... Dokladnie tak... :wink:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Ganol
Kontakt:

#116 Post autor: Ganol » 14 paź 2004, o 15:06

ale kilku juniorów moze zagrać o wiela lepi juz nasze stry wygi ani powinni zagrac z ambicja coby wywalczyc miejsce se w skladzie wiec jak dojdze do szpilu w sobota to i tak wygromy skamnie 1:0 ale wygromy
Zawsze wieRni ŚWIĘTOCHŁOWICE

Dede_Żory
Kontakt:

#117 Post autor: Dede_Żory » 14 paź 2004, o 15:33

Ja moge zagrać za darmo wezme jeszcze kumpli z placu :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#118 Post autor: 19r20 » 14 paź 2004, o 16:18

tak ta liga jest słaba ale trzeba mieć tych 11 gości którym siebędzie chciało biegać
widzicie takich? może ja mam aż tak słaby wzrok....
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
osik
Kontakt:

#119 Post autor: osik » 14 paź 2004, o 16:46

19r20 pisze:tak ta liga jest słaba ale trzeba mieć tych 11 gości którym siebędzie chciało biegaćwidzicie takich? może ja mam aż tak słaby wzrok....
Chcieć a móc to dwie różne sprawy
:? :? :?

Kisiel

#120 Post autor: Kisiel » 14 paź 2004, o 17:07

Znajac zycie to PZPN nie przelozy tego szpila i bydzie trzeba grac !!
Wiec bydzie trzeba nasz KOCHANY klub wesprzec dopingiem I w tym miejscu apeluja do wszystkich zeby przyszli na szpil. I oby nie bylo tak jak z Piastem ,ze ku*** nikt nie chciol spieac My zaczynali a potem hu** nikt nie spiewol Teroz mo byc inaczy !! Mo byc tak jak na zaglebiu !! :)

ODPOWIEDZ