[21 kolejka]Zagłębie Lubin - Ruch Chorzów 10.03.2012 g.18:00
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: [21 kolejka]Zagłębie Lubin - Ruch Chorzów 10.03.2012 g.1
Niedzielan tak samo jak Matko, Lewczuk i Burliga dostaną swoją szansę na pewno w Pucharze Polski w dwu meczu ze Zdzieszowicami i mam nadzieje że w kolejnych meczach PP również, jest jeszcze wiele spotkań, także nie nerwowo do tego podchodźmy.
-
- Kontakt:
A ja bym mimo wszystko wyprobowal wariant lewa pomoc Niedzielan prawa Zienczuk 

-
- Kontakt:
Hehe ... Pany jo wiym, że wszyscy czekajom na Niedzielana, ale póki jes dobrze - niy zmieniajmy nic
a Waldek wiy co jest najlepsze
skrzydełka u nas tyz terozki dobrze łażom, wiync niy ma co zmieniac :>

-
- Kontakt:
Uwierz mi ze przeszkadzac bardzo przeciwnikowi umia tyz jo , ale to jest ZA MALO jak na ekstraklasa, nakupowali my milion obroncow a BRAKUJE JEDNEGO kreatywnego chopa w srodku pomocy co oprocz tego przeszkasdzania umi bal przytrzymac i rozegrac do napastnikowscouser pisze:o Lisowskim mozna dużo powiedzieć, można powiedzieć że jest niedokładny, że nie potrafi oddać celnego strzału, że ma braki w grze kombinacyjnej itd... ale trzeba też zauważyć że przeciwnikom bardzo przeszkadza i jest niewygodnym dla nich piłkarzem. bardziej byśmy go doceniali gdyby grał przy nim prawdziwy ofensywny pomocnik i Lisek mógłby skupic się wyłącznie na defensywie. Ma pewne niedoskonałości ale skoro gra to znaczy że lepszych od niego nie ma na tą pozycję i nalezy mu sie wsparcie od nas i docenienie tego że nie pęka.
-
- Kontakt:
...a jednak Waldek stawia na Liska. Jest coś co my (Wy!) nie widzicie.
Ot całą zagadka...
Ot całą zagadka...
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
Moim zdaniem sprawa jest jasna.Lisowski na treningach i w sparingach pokazuje duzo wiecej niz w meczach o stawke.Do tego dobrze wypelnia zalozenia taktyczne , nie blaka sie niewiadomo gdzie po boisku.Jak wiemy taktyka jest dla Waldka bardzo wazna.Zreszta jak sie ogladalo sparingi to bylo to widac.Lisowski uwazam ma problemy z psychika , spala sie.Waldek wciaz liczy ,ze chlopak z czasem sie przelamie.Uwazam , ze jest mu potrzebny jeden bardzo dobry mecz i bedzie lepiej.Rowniez uwazam ,ze wsparcie kibicow sie mu nalezy.To nasz pilkarz , walki i zaangazowania odmowic mu nie mozna , trener na niego stawia.Zasluguje na kredyt zaufania.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
- lukasz1
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja nie wiem, czego wy chcecie od tego Lisowskiego w ostatnich meczach! Faktem jest, że wcześniej z jego strony można było się spodziewać tylko straty ale na dzień dzisiejszy to jest solidny młody chłopak! Jeżeli Barana uważa ktoś za dobrego piłkarza to Lisowski również nim jest. Mówię tutaj o naszym byłym piłkarzu, bo sobie tak ostatnio trochę przestudiowałem grę obu Panów(Barana z czasów gry w Ruchu i Lisowskiego teraz) i wyszło mi na to, że to są wręcz identyczni piłkarze z tym, że Baran miał(w czasach gry u nas) 24-28 lat a Lisowski dziś ma 21.
Identyczni są dlatego, że Baran też nie był królem rozgrywania, ale odbiór facet miał perfekcyjny. Lisowski moim zdaniem, odbiera piłkę równie dobrze! Zwróćcie czasem uwagę, ile piłek ten chłop potrafi przejąć, a nie tylko to ile stracił(też się czasem irytuję o te jego głupie straty). Ostatnio nawet zmniejszył ilość głupio straconych piłek i gra spokojniej. Nabiera pewności siebie i tak jak ktoś zauważył myślę, że dotąd spalał się psychicznie, ale teraz po rozegraniu już pewnej ilości spotkań na pewno będzie radził sobie coraz lepiej. Nie wiem czy też zauważyliście, że mimo jego stylu biegania niczym Quasimodo jest na prawdę bardzo szybki
Identyczni są dlatego, że Baran też nie był królem rozgrywania, ale odbiór facet miał perfekcyjny. Lisowski moim zdaniem, odbiera piłkę równie dobrze! Zwróćcie czasem uwagę, ile piłek ten chłop potrafi przejąć, a nie tylko to ile stracił(też się czasem irytuję o te jego głupie straty). Ostatnio nawet zmniejszył ilość głupio straconych piłek i gra spokojniej. Nabiera pewności siebie i tak jak ktoś zauważył myślę, że dotąd spalał się psychicznie, ale teraz po rozegraniu już pewnej ilości spotkań na pewno będzie radził sobie coraz lepiej. Nie wiem czy też zauważyliście, że mimo jego stylu biegania niczym Quasimodo jest na prawdę bardzo szybki

-
- Kontakt:
Jo sie zgadzom z lukasz1, nawet mom z jednym takim z forum weta o Lisowskiego 

- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
sami znawcy futbolu a prawda taka, ze Lisowski nie raz przerywa takie sytuacje co mogloby zakonczyc sie bardzo smierdzacymi dla nas kontrami, ale tak to juz jest ze niestety dzialan w destrukcji malo kto zauwaza.
Zamiast narzekac na Lisowskiego zaproscie lepiej kilka osob na szpil na Cicho w swoim otoczeniu zeby przyszli a nie w doma albo na placu siedzieli
Zamiast narzekac na Lisowskiego zaproscie lepiej kilka osob na szpil na Cicho w swoim otoczeniu zeby przyszli a nie w doma albo na placu siedzieli
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
o kurde Goscioo ty żyjesz
a pamiętom jak żeś sie do matury uczył i z forum żeś sie izolowoł
stare czasy, to se nie wrati, no chyba żeś obloł ta matura
żeby nie było OT, to ciężki mecz nos czeko, przeciwnik zdaje sie luft chytać, na szpilu niy byda a szkoda bo tam sie idzie fajnie napić po szpilu w naszych barwach i ferle tyż są jak nojabrzij ok, szpilu tyż nie obejrza bo raczyj byda jeszcze w trasie 2tys km od Lubina, więc szpil w sms byda przeżywoł, ale jest żech dobryj myśli, na otwarcie sezonu z Bełchatowem markus mi 3 pkt przysłoł w sms

a pamiętom jak żeś sie do matury uczył i z forum żeś sie izolowoł

żeby nie było OT, to ciężki mecz nos czeko, przeciwnik zdaje sie luft chytać, na szpilu niy byda a szkoda bo tam sie idzie fajnie napić po szpilu w naszych barwach i ferle tyż są jak nojabrzij ok, szpilu tyż nie obejrza bo raczyj byda jeszcze w trasie 2tys km od Lubina, więc szpil w sms byda przeżywoł, ale jest żech dobryj myśli, na otwarcie sezonu z Bełchatowem markus mi 3 pkt przysłoł w sms
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
poślij na pw numer to Ci relacja we sobota zrobia 

-
- Kontakt:
po co na PW. Daj numer na forum, będziesz miał relację jakiej nie mają nawet Ci, którzy mecz oglądają na żywoMirek pisze:poślij na pw numer to Ci relacja we sobota zrobia
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ja i zbankrutuja na odpisywanie
Mirek dostoł bo boł piyrszy

Mirek dostoł bo boł piyrszy

-
- Kontakt:
z Lisowskiego bedemy miec takiego drugiego ..........Dżenaro Gatuzo 
Ja takich walczaków lubię, wierzę że sie przy Kingu rozwinie, parę okrzyków wsparcia i chłopak dostanie wiatru w żagle.

Ja takich walczaków lubię, wierzę że sie przy Kingu rozwinie, parę okrzyków wsparcia i chłopak dostanie wiatru w żagle.
-
- Kontakt:
A ja dalej twierdze Lisowski to drewno , i nie nadaje się do pierwszego składu. Gra bo Gabor za kartki nie gra ale facet jest słaby fest. Każdy ma swoje zdanie.
Dziwi mnie ze nagle każdy pisze że Lisowski gra ok , piszecie tak dlatego bo mamy 3 plac. A co pisaliście wcześniej? wystarczy przejrzeć wcześniejsze posty
Dziwi mnie ze nagle każdy pisze że Lisowski gra ok , piszecie tak dlatego bo mamy 3 plac. A co pisaliście wcześniej? wystarczy przejrzeć wcześniejsze posty