Mam przeczucie, że będzie ciekawe widowisko, w stylu 2:3, 2:4.
Lubin może być zbyt pewny siebie, a zwycięstwo i "awans" w tabeli może ich rozluźnić.
Wpuściłbym Abbotta , a na drugą połówkę Piecha. Aczkolwiek zwycięskiego składu się nie zmienia, nie?

zrodlo: http://www.sport.pl/sport-slask/1,12186 ... biem_.html" onclick="window.open(this.href);return false;Mirosław Mosór, dyrektor klubu, zdradza, że nie w pełni sił jest też Piech, którego gol zapewnił w Białymstoku Ruchowi cenne trzy punkty. - Arek jest mocno poobijany. To jednak twardy gracz, więc jestem spokojny o jego występ w najbliższym meczu z Zagłębiem. Myślę, że w Lubinie nie zabraknie też Janoszki - dodaje.
napewno pilkarzom sie gro dobrze na wyjezdzie jak za plecami maja caly sektor swoich glosno dopingujacych fanowgrzej pisze: Ostatnio grało nam się tam dobrze,
Narzucić własny styl gry. Fajnie by było, ale czy z Lisowskim jest to możliwe?teamdox pisze:Ważne, żeby nie dać się zdominować tak, jak zrobiliśmy to w pierwszych minutach na Jagielloni. Musimy zagrać konsekwentnie i narzucić rywalowi własny styl gry. Nie można zawsze grać z kontry, chociaż to nasz silny atut. Liczę na pewne 3 pkt
Za kogo ma wejść do składu? Będziemy grać 3 z przodu?Witek46 pisze:Niedzielan to ciekawa sprawa. Podpisał z nami kontrakt ale nie jest gotowy do gry, bo miał zaległości, które musi nadrobić i ciągle nadrabia. Ale nadal nie łapie się do składu meczowego o jedenastce wyjściowej nie mówiąc. Czyli właściwie to jest gotowy jedynie do pobierania comiesięcznego wynagrodzenia. Przy całej sympatii do niego, chciałbym liczyć na więcej.
raczej nie już prędzej tam widzę Jankowskiegopedro-sbl pisze:A co myslicie co by sprobowac kejs Niedzielana ustawic trocha nizyj jako ofensywnego pomocnika? Poradzilby?
Użytkownicy przeglądający to forum: Relaxo i 54 gości