bydzie na pewno jutro pisać w Fakciearcio pisze:19kyjok20 pisze:mpapmp skąd mosz takie informacje? możesz powiedzieć cos więcej bo nic mi nie wiadomo na ten temat

bydzie na pewno jutro pisać w Fakciearcio pisze:19kyjok20 pisze:mpapmp skąd mosz takie informacje? możesz powiedzieć cos więcej bo nic mi nie wiadomo na ten temat
Pierona jak nom ten Fornalik rosnie, pamietom jak był obrońcą, potem drugim trenerem, potem pierwszym, zostoł nazwany king vel konig, teraz juz cysorz:) Chyba juz ino Gott zostoł, ale zaroz Mirek zaprotestuje:)Scypion pisze:Był jeszcze Grzelak. Wiec próba łatania była. Mam nadzieje, że Kaiser zaryzykuje i spróbujemy co warty jest jakiś nasz młody gracz
Czyli to dopiero 13 kwietnia w mój geburstag, wtedy gramy z taką śmieszną drużyną i myślę że "trójka" powinna na tablicy się świecić.gerhat pisze:a jo mom nadzieja że nie bydzie eksperymentowoł z młodzieżą i postawi na sprawdoznych graczy bo momy dwa wyjazdy i duzo do stracenia, jak bedziemy prowiadzić 3-0 z jakimś przeciwnmikiem to jest idealny czas na takie eksperymenty
tym to dziadki będą zachwycone. Samy by chętnie wyszydzili zagraniczną myśl szkoleniową. Kuleszówka po wsze czasy!scaneRboy pisze:i z 50tys. za kibiców co śpiewali "viva Espania"
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 30 gości