http://www.youtube.com/watch?v=Z29wqKizU78" onclick="window.open(this.href);return false;Miki1920 pisze:btw tak z inny beczkizno ktos tytul tej piosenki co zaroz przed szpilem wczoraj leciala z takim motywym na skrzypcach z gory dzieki
19. Kolejka 24.02.2012 Ruch Chorzów - Lech Poznań g. 20.30
-
- Kontakt:
Re: 19. Kolejka 24.02.2012 Ruch Chorzów - Lech Poznań g. 20.
Nigdy nie wygrasz z kimś, kto ma więcej kasy od ciebie !!!
-
- Kontakt:
Fiddle 2003 zawsze leci na szpilach Ruchu...Szyna pisze:http://www.youtube.com/watch?v=Z29wqKizU78" onclick="window.open(this.href);return false;Miki1920 pisze:btw tak z inny beczkizno ktos tytul tej piosenki co zaroz przed szpilem wczoraj leciala z takim motywym na skrzypcach z gory dzieki
Ruch - Korupjorz 3-0
Dziekuje Niebiescy.
Roozpierdalo mie Niybiesko duma!!!

NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!
-
- Kontakt:
Od kiedy my awansowali to jest ino jedna płyta grana co szpil
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Kontakt:
Grodzicki to ogolnie zaczal lepiej grac po tym bledzie w meczu z Polonia W.
zaczal grac jak Stawarczyk, tzn. wybijo bal kaj popadnie (do tego cza jednak dopisac, ze przy wyniku bezpiecznym, 3-0, roz sie zabawil i sie zrobili niebezpiecznie, ale tez roz zrobiyl niyzle wejscie ala Lucio)
a co do czerwonej kartki po meczu, to dobrze, ze Gabor nic nie kombinowol, ino przyznol sie do bledu, moze to bedzie czynnikiem lagodzacym (i nie dostanie srogi kary)
ale nie podobo mi sie kartka do Injaca... jak sprowokowol, to powinien dostac tez czerwono kartka... wylazi na to, ze nie umie przegrywac, i poogoodzic sie z wyzszoscia przeciwnika... czyli nie zachowol sie jak zawodowy pilkarz, jakby nie jego zachowanie to by sie nic nie stalo, a wiec po mojemu kara powinna byc jednakowo
jeden i drugi sie zachowali jak dzieci
zaczal grac jak Stawarczyk, tzn. wybijo bal kaj popadnie (do tego cza jednak dopisac, ze przy wyniku bezpiecznym, 3-0, roz sie zabawil i sie zrobili niebezpiecznie, ale tez roz zrobiyl niyzle wejscie ala Lucio)
a co do czerwonej kartki po meczu, to dobrze, ze Gabor nic nie kombinowol, ino przyznol sie do bledu, moze to bedzie czynnikiem lagodzacym (i nie dostanie srogi kary)
ale nie podobo mi sie kartka do Injaca... jak sprowokowol, to powinien dostac tez czerwono kartka... wylazi na to, ze nie umie przegrywac, i poogoodzic sie z wyzszoscia przeciwnika... czyli nie zachowol sie jak zawodowy pilkarz, jakby nie jego zachowanie to by sie nic nie stalo, a wiec po mojemu kara powinna byc jednakowo
jeden i drugi sie zachowali jak dzieci
-
- Kontakt:
Co wyprawia fußballer Marek Zieńczuk to magia
Lechia Gdańsk dziękujemy
)

Każde Królestwo posiada Króla. Królestwo Niebieskie ma największego. Waldek King!
- Dynastia_NRŚL
- Kontakt:
Jak spiker czytol skład i uslyszolch nazwisko Lisowski to godom kurde srodek pola bydzie tragedyjo ale Paweł wczorej zagrol dobrze bardzo mi sie podobalo bo zagrol na pewno lepiej niz we Wrocławiu
Dlatego + dla niego ! Ogólnie wczoraj nie widziolch słabego punktu w naszej druzynie. bRawo !!

"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" Przegląd Sportowy - 1934r
-
- Kontakt:
Właśnie sobie pomyślałem, że jeśli Smuda był na meczu to może przez myśl przeszło mu powołać właśnie Zienia. Wiem, że zaraz wszyscy napiszą, że przesadzam itd. Może i Obraniak w końcu się odbudował i gra nieźle w Bordeux ale już np Mierzejewski nie gra w Trabzonie. Nie uważam żeby Marek w takiej formie był słabszy od Sławka potrafie sp***dolić każdą setke Peszko. Jest w bardzo dobrej formie fizycznej, nawet weszlo stwierdziło, ze przezywa drugą młodość. Noi myśle, ze jeśli Arek bedzie dalej robił takie postępy to może śmiało myśleć o EuroTagblue pisze:Co wyprawia fußballer Marek Zieńczuk to magiaLechia Gdańsk dziękujemy
)
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
- Szymon_btm
- Kontakt:
"Hej KS Ruch Hej KS Ruch to nasz chorzowski najwspanialszy klub". ;d

-
- Kontakt:
Z oficjalnej:
Jest nam niezmiernie przykro, że zachowanie jednego z naszych zawodników przyćmiło nieco radość ze zwycięstwa, które Ruch Chorzów odniósł nad zespołem Lecha Poznań i niepotrzebnie odwróciło uwagę od tego co najistotniejsze, czyli sukcesu sportowego. Zdajemy sobie sprawę, że tego typu incydenty nie powinny mieć miejsca na ligowych boiskach i zapewniamy, że zrobimy wszystko, aby nie dochodziło do nich w przyszłości. Pomocnik Ruchu Gabor Straka to doświadczony, ceniony przez sztab szkoleniowy i lubiany przez kibiców zawodnik. Jesteśmy przekonani, że jego niewłaściwa reakcja na zaczepki piłkarza drużyny przeciwnej, to jednorazowa sytuacja, która już się nie powtórzy.
- Mogę powiedzieć jedno: moje zachowanie było błędem i bardzo za nie przepraszam. Już po końcowym gwizdku sędziego Dimitrije Injac podszedł do mnie i odepchnął. Zamiast zignorować te zaczepki, zareagowałem na nie zbyt emocjonalnie. Zupełnie niepotrzebnie dałem się sprowokować. To nie powinno się wydarzyć i najchętniej cofnąłbym czas, ale niestety nie jest to możliwe. Nie chciałbym, aby wspaniałe zwycięstwo, które odnieśliśmy nad Lechem Poznań było postrzegane przez pryzmat tej przykrej sytuacji. – tłumaczy Gabor Straka.
Pomocnik „Niebieskich” już po zakończeniu spotkania z Lechem został ukarany przez sędziego czerwoną kartką.

- Dynastia_NRŚL
- Kontakt:
A tu jeszcze jedna tako bardzo sympatyczno fotka pewnej dziewczyny z naszego zespolu tanecznego ;] 

- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jaaa zakochołech się...kto mnie z niom zeswato 

-
- Kontakt:
Wynik i "widok" cudowny

My musimy zapewnić przetrwanie naszym ludziom i przyszłość dla naszych białych dzieci!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Justyna się Wam podoba? Przecież ona jest jeszcze nieletnia

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Dynastia_NRŚL
- Kontakt:
Myslolch ze mo 18 lot
soRy