[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zyxMoe4O8mc[/youtube]
Żeby nie było OT. Mnie się dzisiaj nie śnił wynik meczu
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Syndzia taki sobie . Nom gwizdoł szpil z legią , lechowi w tym sezonie nic . Robi błyndy dojś wielkie min. Widzew - Cracovia , i w ostatni kolejce łks - polonia w . ZoboczymyMirek pisze:Ruch Chorzów - Lech Poznań, godz. 20:30, sędzia: Daniel Stefański (Bydgoszcz).
Zgadzom sie w 100%, dokładnie od tamtego "pewniaka" nie mom już pewniaków. I niech wszyscy to sobie zakodują!Chudy81 pisze:Ja mam w pamięci 0:2 z PB u siebie dwa sezony temu od tamtej pory nie ma dla mnie meczu w którym mamy pewne 3 punkty.
Wtedy żech boł tak wkur**ony ! i te dwa tory Podstawka (o wiela sie niy myla) hehemiedza pisze:Zgadzom sie w 100%, dokładnie od tamtego "pewniaka" nie mom już pewniaków. I niech wszyscy to sobie zakodują!Chudy81 pisze:Ja mam w pamięci 0:2 z PB u siebie dwa sezony temu od tamtej pory nie ma dla mnie meczu w którym mamy pewne 3 punkty.
M. Scherfren
Moim zdaniem to on, groł tu i tu, fakt - dupli literówka.Lukas89 pisze:M. Scherfren![]()
Dziwne,że ludzie z C+ nie potrafią poprawnie napisać nazwiska piłkarza.. Szeryf to "Scherfchen", no ale może zwykła literówka, no chyba,że nie chodzi o "tego" Szeryfa
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], HullCityFC, stillimatic82 i 41 gości