Karnety i bilety w sezonie 2011/2012
- roti7
- Kontakt:
Re: Karnety i bilety w sezonie 2011/2012
mieliscie kiedys takie cos przy doładowywaniu bez neta biletu?
Dla podanego numeru PESEL zarejestrowano użytkownika.
zawsze umiołch a teraz takie gówno mi wyskakuje.
i co jo mom zrobic?
Dla podanego numeru PESEL zarejestrowano użytkownika.
zawsze umiołch a teraz takie gówno mi wyskakuje.
i co jo mom zrobic?
Niy Ma Mi Gańba Za Moj Hajmat
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Jo byl po karnet tydzien temu i wyrobili na miejscu bez problemu ........jakimamnick? pisze:do kiedy w sprzedazy są karnety?
Moja byla dzis wyrobic KARNET to jej powiedzieli ze drukarka sie zj***la i naprawia dopiero w czwartek

- Biszkopt
- Kontakt:
Dwa dni naprawiac... omgOberschlesien pisze:Jo byl po karnet tydzien temu i wyrobili na miejscu bez problemu ........jakimamnick? pisze:do kiedy w sprzedazy są karnety?
Moja byla dzis wyrobic KARNET to jej powiedzieli ze drukarka sie zj***la i naprawia dopiero w czwartek![]()
![]()
![]()
![]()
porażka i tyla !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ruch Chorzów... Legenda bez końca...
-
- Kontakt:
Jest tako sprawa wysłoł żech dzisiej bajtla po bilet na szpil z Lechem bilet mioł być na "10"-na ,ale bajtel jak to bajtel zakręcony kupił mi bilet w "promocji" na młyn za 10zł.Czy istnieje możliwość zmiany biletu oczywiście za dopłatą i doładować na "10" i czy nie będą robić problemu,mioł ktoś kiedyś tako sytuacja??? PYRSK!!!!!!! 

I'm not anti system!!!!
This system is anti me !!!!!!!!!!!
Pierwszy raz na Cichej 6
Ruch- Zagłębie Sosnowiec 11.08.1984r 2:2
This system is anti me !!!!!!!!!!!
Pierwszy raz na Cichej 6
Ruch- Zagłębie Sosnowiec 11.08.1984r 2:2
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
idzie zamienić, fakt maszyna do karnetów nawaliła !!
-
- Kontakt:
To co jak kupilech bilet za dycha na młyn przez neta to do rada w kasie doplacic i pojsc na dziesiona ? bo dziolcha sie okazalo ze chce isc a na mlyn to nie bardzo
- milanos
- Kontakt:
Nie da rady.Koniu90 pisze:To co jak kupilech bilet za dycha na młyn przez neta to do rada w kasie doplacic i pojsc na dziesiona ? bo dziolcha sie okazalo ze chce isc a na mlyn to nie bardzo
-
- Kontakt:
kurcze nie mogli dać pokwitowania a karnet do odbioru w kasie przed meczem czy coś ???Biszkopt pisze:Dwa dni naprawiac... omgOberschlesien pisze:Jo byl po karnet tydzien temu i wyrobili na miejscu bez problemu ........jakimamnick? pisze:do kiedy w sprzedazy są karnety?
Moja byla dzis wyrobic KARNET to jej powiedzieli ze drukarka sie zj***la i naprawia dopiero w czwartek![]()
![]()
![]()
![]()
porażka i tyla !!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czyli wyniko, że jednak można przejść przez młyn, rozumia, że jak mom karnet, na którym jak byk stoi sektor 10 ... to też nie będzie z tym problemu
Kibice posiadający bilety na sektor 10 będą mogli przejść przez młyn jedynie po okazaniu wydruku biletu w cenie 25 zł.

Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Ja też przyszedłem po karnet, a wyszedłem ze świstkiem, który na karnet mam wymienić przed meczem. Kur…, najlepszy czas na sprzedawanie karnetów, a maszynka nie działa. I coś mi się wydaje, że to nie jest nagła awaria, tylko ta maszynka nie działała dobrze już jesienią, bo brakło chyba tonera i karnety miały coraz więcej białych pasków. Jeśli tak jest rzeczywiście, to skandal, zamiast to zrobić w "martwym sezonie" to olali sprawę, a teraz nie potrafią wydawać karnetów. Sabotaż!
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
- Chudy81
- Kontakt:
Witku takie był zainteresowanie karnetami, że po prostu maszynka nie dała rady 

Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.
-
- Kontakt:
Chudy81 pisze:Witku takie był zainteresowanie karnetami, że po prostu maszynka nie dała rady

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Witek, kiedy to było?Witek46 pisze:Ja też przyszedłem po karnet, a wyszedłem ze świstkiem, który na karnet mam wymienić przed meczem. Kur…, najlepszy czas na sprzedawanie karnetów, a maszynka nie działa. I coś mi się wydaje, że to nie jest nagła awaria, tylko ta maszynka nie działała dobrze już jesienią, bo brakło chyba tonera i karnety miały coraz więcej białych pasków. Jeśli tak jest rzeczywiście, to skandal, zamiast to zrobić w "martwym sezonie" to olali sprawę, a teraz nie potrafią wydawać karnetów. Sabotaż!
15 min temu kumpel wyrobił mi w grzybku karnet i dostał plastik
-
- Kontakt:
Wczoraj, w środę, 22 lutego o godz. 15.00gerhat pisze:Witek, kiedy to było?Witek46 pisze:Ja też przyszedłem po karnet, a wyszedłem ze świstkiem, który na karnet mam wymienić przed meczem. Kur…, najlepszy czas na sprzedawanie karnetów, a maszynka nie działa. I coś mi się wydaje, że to nie jest nagła awaria, tylko ta maszynka nie działała dobrze już jesienią, bo brakło chyba tonera i karnety miały coraz więcej białych pasków. Jeśli tak jest rzeczywiście, to skandal, zamiast to zrobić w "martwym sezonie" to olali sprawę, a teraz nie potrafią wydawać karnetów. Sabotaż!
15 min temu kumpel wyrobił mi w grzybku karnet i dostał plastik
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no widzisz, hytry zawsze 2 razy traci